reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-D:-D:-D niesamowity jest... :-D:-D:-D
Przypomniało mi się teraz jak mój sąsiad był malutki to jego ulubioną zabawą było...
... chlapanie się wodą w sedesie :-D:-D:-D Monika-jego mama pucowała zabaweczkę na błysk :-D:-D:-D dzieciaki mają pomysły...

reklama
magda kibelek w natarciu powiadasz:-)

czy ktoraś z was ma może taki bezdotykowy termometr?? zamierzam kupic a jest ich troche na rynku..i ceny też rózne wiec moze coś macie sprawdzonego...

i jeszcze jedna prośba..moze ktoras z was ma dostep do firmowych reklamówek tzn nie chodzi mi o worki foliowe tylko np. niektore firmy wydają np. magnesiki na lodówke, albo zakładki do książki, długopisy,itp..cos co mogłyby dostac dzieciaki w szkole ...nauczycielka rozbi im róznego rodzaju konkursy np chłopcy na dziewczyny czy rzad pod ściana walczy z rzedem pod oknem:-)i wtedy ta wygrana druzyne nagradza wlasnie takimi pierdołami..a dzieci sa przeszczesliwe i bardzo je to motywuje!!!!jesli ktoras mogłaby mi takie cosik załatwic bede wdzieczna - oczywiscie pokryje koszt przesyłki. jakby co to piszcie na gg albo na priva ...zeby mi nie umknęło bo czasem jak sie rozpiszecie.....same wiecie:cool2:

Hej :-)
Ja jak zwykle wieczorowa pora, kiedy pewnie juz nikogo nie ma...:sorry2::dry:
Viki- bezdotykowy? Tzn jaki? Bo ja mam taki do mierzenia temperatury w uchu i odczyt jest po sekundzie, dwoch. Kiedy ostatnio Olivier byl chory, to jakos nie mial temperatury i zastanawialam sie, czy to w ogole dziala, ale sprawdzalam na sobie wielokrotnie i zawsze mam 36,6 wiec dziala. Takze jestem zadowolona. A koszt? Tutaj to chyba zaplacilam 20 funtow o ile dobrze pamietam....
Paula- i co nazbieralas juz cos? Czy kubeczek wciaz pusty?
Stefanka- oj biedna Gajunia biedna...:sorry2:;-)
Pryzbela- no to Twoja Kaya tez swietna aparatka z ta choroba sieroca...:-D:-D;-)
Magda_lenka- no to fakt, ze te dzieciaczki zawsze chca sie bawic jakimis dziwnymi rzeczami, u Oliviera tak samo, no ale klapa od sedesu..?!:no:;-):-p;-):-):-D

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Viki- bezdotykowy? Tzn jaki? Bo ja mam taki do mierzenia temperatury w uchu i odczyt jest po sekundzie, dwoch. Kiedy ostatnio Olivier byl chory, to jakos nie mial temperatury i zastanawialam sie, czy to w ogole dziala, ale sprawdzalam na sobie wielokrotnie i zawsze mam 36,6 wiec dziala. Takze jestem zadowolona. A koszt? Tutaj to chyba zaplacilam 20 funtow o ile dobrze pamietam....

bezdotykowy ...no przykladasz np do czola ale nie dotykając...czyli spokojnie mozesz dzieku zmierzyc temp jak spi...takie termometry uzywane są teraz w większości szpitali.

np cos takiego, wziełam pierwszy lepszy z wyszukiwarki a sa i tansze i droższe...
NOWOCZESNY TERMOMETR DO POMIARU TEMPERATURY CIAŁA (444528961) - Aukcje internetowe Allegro

dzien dobry
u nas nocka moze byc mała ładnie spała:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
VIKIsuperowy ten termometr nie słyszałam o takim a cena:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zycze aby Pablo sie uspokoił i wkoncu ładnie spał a co do reklamówek to niestety nie mam dostepu no moze cos na poczatku roku bym miała np jakies kalendarze ale pomysle moze ktos znajomy ??? pomysle i dam znac :tak::tak::tak:
MAGDALENKA mówisz klapa od sedesu hihihihihi dobry ten Wiktoros hihihih a moze on chce zrobic siusiu na kibelek co????
PAULA i jak dalej biegasz?????? a próbowałas złapac jak wstanie??????ja sadzam Oliwke za kazdym razem jak wstanie ze spania moze spróbuj
STEFANKA ty naprawde przestan dawaj Gajutkowi te ciast:tak:eczka bo krzesełko jaszcze połamie hihihihih
JUTRZENKA zdrówka zycze:tak::tak::tak:
KAL.AGAmiejmy nadzieje ze to nie skaza :tak::tak::tak::tak:
PRYZYBELA hihihih:-D:-D:-D:-D:-Da sie nasmiałam z Kaji hihihih dobra jest :-D:-D:-D:-D

Przepraszam ze tak wpadam na Wasz wateczek ale chcialam tylko zlozyc zyczenia :tak:

ATAATA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Wiele szczescia i radosci, spelnienia wszystkich marzen i duzo, duzo usmiechu na codzien!!!!!

reklama
Agatko

Pomarańcze I Banany Niech Ci Tańczą Dzionek Cały.
Niech Wesoło Ćwierka Ptaszek,
Goście Niech Naniosą Flaszek.
Hipopotam Zejdzie Z Drzewa,
Niechaj Doda Ci Zaśpiewa.
Uśmiech Towarzyszy Wiernie
- Moc Uścisków Masz Ode Mnie!

ricorrenza183.gif

dzien dobry

elcia - dzieki

paula pewnie biega za jula:-)
a ja zaraz mykam na miasto...ale o tym opowiem wam wieczorem....
miłego

Do góry