reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka ja też daję te kaszki:tak: Raz zje raz nie zje:wściekła/y:

Viki biszkopciki też daję:tak: Zresztą daję co tylko mi do głowy przychodzi:baffled:

Dzisiaj przy kolacji był sukces bo zjadł aż połowę:szok::szok::szok: Ale zaraz i tak zrobił mega kupę więc nie wiem czy cos mu zostało:confused:

reklama
Sylwia kurcze współczuję Ci tych nerwów ... wydaje mi się, że to nie-jedzenie Marcela jest wywołane gorączką i gdy mu gorączka spadnie to i apetyt wróci. Tylko z czego ta gorączka?? Tego nie wiem ...:-(
Paula a od kiedy Ty moja Droga na mecze jeździsz?;-)
Kasia to jutro wyjeżdżacie??

A mój cudowny syneczek chyba z Olisiem się ostatnio zmówił ... ;-) Za diabła nie chce wieczór iść spać ... odkąd zaczął się podnosić i stawać na nóżki, oblatuje łóżeczko w kółko tam i spowrotem ... zamiast spać!! Jak zwykle o 20 już twardo spał to teraz od paru dni jak zaśnie przed 22 to sukces:szok:. A przy tym jak się przewróci i nie może wstać to wrzeszczy jak opętany!!!
A właśnie przed momentem obudził się z takim krzykiem zapłakany, że szok! Chyba coś mu się biedaczkowi przyśniło ....
Aaaaaa ... i w kółko "tata, tata i tata":crazy:;-):-D

Grzechotka dziada uwiąż na smyczy a nie Kubunia. :-D:-D:-D

Monia Wiktorek po prostu trenuje nowe umiejętności. Moja jak się nauczyła wstawać to we śnie zdarzyło jej się wstać w łóżeczku :-D:-D lunatyczka jakaś... :-D:-D:-D

A na mecz jadę do Chorzowa. Eliminacje do Mistrzostw Świata 2010 są i Polska z Czechami gra. Mąż tak ładnie prosił to się zgodziłam jechać :-);-)

Stefa chyba ogląda swojego Lewka Stefka na NK :-D :-D:-D

o jeny Paula jak na reklamie carlsberga normalnie dobra żona jesteś ja bym nie pojechała na mecz raz byłam w łodzi widzew lech strachu sie najadłam wiecej nie pójdę

Oj tam troszkę emocji :-D
Ja byłam na imprezie w warszawie jak Legia wygrała mistrzostwo Polski i taka rozruba była na starówce że szok :szok: Policja armatami wodnymi rozganiała chołote jak w dobrym filmie hehehe... Bałam się jak nie wiem co...
No już bilety kupione więc jadę. Wyrwę się troszkę.
Głupoty piszę :-( pewnie się popłaczę jak Niunię będę zostawiała... :-:)sorry2::baffled:

Idę spać. Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
Paula na pewno będzie fajnie, zobaczysz! W końcu to nie jakieś tam derby czy mecz ligowy, żeby zadymy były ... tylko poważna sprawa! A Juleńka na pewno nawet nie zauważy nieobecności rodziców:)

No nic ... ja też odpływam ... Kolorowych snów:):):)

reklama
Do góry