reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

SYLWIA SERDECZNE GRATULACJE

Ja sobie siedzie i piwko pije bo sprzatnelam sobie w samochodzie i troszke sie zmachalam. Co prawda umyc mi maz pomogl ale w srodku sama go wypucowalam bo juz mnie denerwowalo ze taki niezbyt czysty byl. A ze swoim to pewnie R na myjnie pojedzie :-D:-D

reklama
Kasia właśnie oglądałam filmiki Olisia i wsłuchiwałam się w pewien głosik... hihihihi....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Może nie będzie tak źle i T. jakoś się ogarnie na wasz powrót... :-D:-D

A JARMARK EUROPA oczywiście funkcjonuje. Na dole jeszcze handlują...

Ostatnia edycja:
Sylwia gratulacje :-)

paula moja spała w wózku jak miała miesiąc a teraz już nie :angry:w ogóle potrafi nie spać w ciągu dnia - np dziś całe 25 min no i oczywiście w nocy nie spała od 12 do 2 i potem od 4 do 5.40 :crazy: chce ktoś się zamienić?

elcia wkleję fotki tylko muszę najpierw zrobić :-D

a tak w ogóle mój P. wszedł na forum i przeczytał kilka postów więc była awantura- same wiecie co tu piszę :baffled:

Diankus, ja się zamienię, ale nie wiem czy tego właśnie byś chciała ;-):-p Oliś nie śpi całymi dniami, a do tego dochodzi jeszcze w promocji nocne darcie dziobka :-p
Hmmm, a że P. przeczytał to może się w końcu zastanowi nad swoim postępowaniem i zobaczy co żona czuje??

kasia ja tam w cuda nie wierzę, niech czyta w sumie to mu to samo powtarzam - zawsze mowię wprost co mi nie pasuje, jakbym chciała żeby zrobił itd...
a Nelka i Oliś to spółkę założyli :-p

a P. dziś wziął Nelę sam na spacer PIERWSZY raz :szok: wrócił po 13 min - dziecko oko podbite aż zaszło krwią - uderzyła się w wózek tzn w bok (mi sie jakoś to nie zdarzyło) i zgubił jej ulubioną zabawkę - misie które wisiały takie fajne kolorowe zawsze je gryzła i się uspokajała :angry::angry::dry::baffled:

Diana :-D:-D:-D:-D długi spacer.... :-D:-D:-D biedna Nelka :no::-(
Jeszcze straciła swoje misiaki. 13 minut w tą i z powrotem to nie daleko zaszedł niech szuka tych misiów!!! :-D:-D:-D ach ci faceci... dziwne zwierzątka (no i te ogonki z przodu! ):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Cioteczki!!!!

Ale jaja :-D Normalnie dziś dowiedziałam się od bliskiej kumpeli że jest w ciąży i ma termin na marzec ... a to już druga, bo nasza wspólna psiapsiuła z kolei jest już w 15 tygodniu ... a tu proszę ...

Sylwia SERDECZNE GRATULACJE !!! Strasznie się cieszę że Marcelek będzie miał tak upragnione przez Was rodzeństwo :)
SUPER :happy::happy::happy:

Paula u nas dokładnie to samo jest w nocy ... budzi mi się z takim płaczem parę razy, na początku myślałam że to przez gorąco ale już jest chłodniej w nocy ze dwa dni i dalej to samo ... więc wychodzi na to, że to chyba jednak zęby ...:baffled:

Kasia na pewno rozłąka Wam dobrze zrobi ... wiem po sobie ... powroty są super, a może jeszcze Cię T. zaskoczy ;-)

Jutrzenka wypucowałaś autko mówisz??? Ja swoje wymyłam w sobotę i już wygląda jakby nigdy myte nie było ... :angry::angry::angry:

Diankus ojjj faceci ... biedna Nelusia:-( ... a może Ci się Córa z kimś w piaskownicy biła ???;-)

Joanna współczuję bólu ... no i zastrzyków :no:

Weroniczka i jak spotkanie z Siostrami? No i co z dzieciakami, wzięłaś je ze sobą??

Dotka gratuluję ząbeczków:-)

Magdalenka no coś Ty ??? Twój maluszek już z nocniczka korzysta??? :szok: To widzę, że przyoszczędzisz na Pampersach :-D

A gdzie nasza Grzechotka??? Dawno jej coś nie było :-(

A ja nadal nie mogę się zdecydować na tą spacerówkę, przyjedzie Ł to może w sobotę gdzieś sie wybierzemy za nowym pojazdem dla naszego synalka:tak:

paula od razu go wysłałam żeby poszukał i nie znalazł :baffled: same stare babki koło nas mieszkają więc chyba żadna nie gwizdnęła :laugh2:
monia do piaskownicy to nawet nie zdążyli dojść :p
nareszcie śpi :-):-):-)

cieplutko, milutko...taka cisza w koło...relaks :-):-):-)
ach żeby tak codziennie było !

Kurcze Diankuś - biedna Nelcia, ja bym mojego K. patelnią przez łeb strzeliła jakby mi tak syna urządził
No i z tym czytaniem :baffled: ja jestem pewna że mojego K. totalnie nie interesują "babskie pierdoły" :-):-D

No to Kasiu do dzieła ! :-) Trzymam kciuki!

Monia z tym nocnikiem fajnie wyszło, bo wyczytałm gdzieś że można dziecko przyzwyczajać siadać na nocnikiu od 8 miesiąca, więc kupiliśmy i chyba za drugim razem - pewnie totalny przypadek - Wiktorkowi udało sie nasiusiać. I tak jak na poczatku nie myślałam że zobaczę siuski w nocniku tak teraz siedzę i mu mówię "no zrób psipsi" :-D I czasem mu się udaje - zuch chłopak.

reklama
Magdalenka no to jestem pod wrażeniem umiejętności Wiktorka !!! Jakie zdolne dziecko !!! :tak::tak::-D

A mój dzisiaj sam sobie trzymał butelkę z piciem !!! Wprawdzie połowa wylądowała na koszulce a trochę na pewno sobie łyknął :-D
Ale te dzieciaki są niesamowite i do tego jakie zabawne :-D

Idę do kąpieli ...

Do góry