Agnes.kol - moja mała to czasami tak skacze, że przez ciuchy to widać, a czasem taka melancholijna się robi, że nic tylko chichrać się można :laugh: No i faktycznie ostatnio daje mi popalić : ale dzięki temu się przypomina i pilnuje mamę, żeby nie zapominała o takich ważnych rzeczach jak np. jedzonko!! A swoją drogą to ja ostatnio bym tylko ciastka z bitą śnietaną jadła, normalnie obłęd!!
reklama
sylwiaczek81
Zaciekawiona BB
BEATA23 słuchaj i jak przeglądanie strony i kwater? Jak byliśmy nad morzuniem to za kwaterkę płaciliśmy 32zł za dóbkę od osoby. Powiem szczerze-może to nie jest mało ale takie są ceny- niestety. :laugh:
Gonia
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o ruchy to są coraz bardziej intensywniejsze, a co najśmieszniejsze dzisiaj np cały dzień było odstawiane skakanie po pęcherzu :laugh: zauwazyłam też reakcje na głos, śpiew itp fajne
Beata my właśnie wrócilismy z Ustki i moge polecić, ale Ustke Zachodnią ze wzgledu na małą liczbę ludzi w tamtym rejonie, kwatery fajne, wszystko z netu www.nadmorzem.pl ceny różne od 25 zł. A jak chcesz ciszy i spokoju to bierz mape, znajdź mała miescinke czy wioseczke i hajda
Beata my właśnie wrócilismy z Ustki i moge polecić, ale Ustke Zachodnią ze wzgledu na małą liczbę ludzi w tamtym rejonie, kwatery fajne, wszystko z netu www.nadmorzem.pl ceny różne od 25 zł. A jak chcesz ciszy i spokoju to bierz mape, znajdź mała miescinke czy wioseczke i hajda
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za informacje ! Poprzeglądałam troszkę tą stronkę i faktycznie fajny ten domek "Jastrząb" ! Dokładniej przejrzę i pomyśle jak będę u siebie w domu, bo tutaj net mnie wykańcza ! Dlatego nie udzielam się na innych wątkach naszego forum !
A poza tym to ciekawe co słychać u Agamarkam, Didi i u Pamciw ... Ostatnio wcale nie piszą ! :
A poza tym to ciekawe co słychać u Agamarkam, Didi i u Pamciw ... Ostatnio wcale nie piszą ! :
donia31
Hej dziewczyny (i chłopaczki ) w ten upalny dzionek.
Mnie też pogoda wykańcza całe przedpołudnie jeździłam po miescie i załatwiałam sprawki to teraz jestem padnięta oczywiście nie na tyle żeby nie isc do kumpeli na kawkę :laugh: No i naszło mnie dzisiaj i zrobiłam pyszną czekoladę z mleka w proszku PYCHA!!! Aha od dwóch dni nie bolą mnie plecy ani te korzonki kulszowe ( ale tfu, tfu nie zapeszam ) za to co noc mam skurcze łydek Pozdrawiam z gorącej Bydgoszczy
Mnie też pogoda wykańcza całe przedpołudnie jeździłam po miescie i załatwiałam sprawki to teraz jestem padnięta oczywiście nie na tyle żeby nie isc do kumpeli na kawkę :laugh: No i naszło mnie dzisiaj i zrobiłam pyszną czekoladę z mleka w proszku PYCHA!!! Aha od dwóch dni nie bolą mnie plecy ani te korzonki kulszowe ( ale tfu, tfu nie zapeszam ) za to co noc mam skurcze łydek Pozdrawiam z gorącej Bydgoszczy
Gonia
Donia no proszę, to Ty też z Bydgoszczy?? to już nas są trzy :laugh: witaj, umknęłaś mi najwidoczniej, bo urlopowałam trochę. Szkoda, że moje wojaże sie skończyły, bo dopiero teraz jest ładna pogoda, do tej pory raczej kiepsko było. Do którego lekarza chodzisz? I gdzie zamierzasz rodzić?? Pozdrawiam serdecznie buźka
didi
Czesc laseczki i maluszki..
Wlasnie wparowalam do domku bo pobycie na dzialeczce..a pocniej wyladowalismy w Łebie na kilka dni..wiec troszke sie jpodu nawdychalam no i zrobilam kilometry plaza...a dzisiaj w drodze powrotnej do domku tez sie nachodzilam..najpierw w Gdyni..pozniej Sopot no i oczywiscie starowka w Gdanski....
a teraz lece do kuchni zrobic sobie amku i zabieram sie do czytania zaleglosci na forum..
Wlasnie wparowalam do domku bo pobycie na dzialeczce..a pocniej wyladowalismy w Łebie na kilka dni..wiec troszke sie jpodu nawdychalam no i zrobilam kilometry plaza...a dzisiaj w drodze powrotnej do domku tez sie nachodzilam..najpierw w Gdyni..pozniej Sopot no i oczywiscie starowka w Gdanski....
a teraz lece do kuchni zrobic sobie amku i zabieram sie do czytania zaleglosci na forum..
A
aOLA
Gość
Beata ty mnie nie kus bo jeszcze przyjadę ;D
A u mnie jak szłam do pracy to lało chociaż teraz jest dużo cieplej niz rano. Może jutro będzie lepsza pogoda?
Ja za 2tyg jadę na giełdę poszukać ogrodniczek bo u nas Ci wszyscy co mają sklepy na mieście wystawiają się też na giełdzie tylko duuużo taniej.
Ale Wam zazdroszcze tych nadmorskich pobytów 8)
A u mnie jak szłam do pracy to lało chociaż teraz jest dużo cieplej niz rano. Może jutro będzie lepsza pogoda?
Ja za 2tyg jadę na giełdę poszukać ogrodniczek bo u nas Ci wszyscy co mają sklepy na mieście wystawiają się też na giełdzie tylko duuużo taniej.
Ale Wam zazdroszcze tych nadmorskich pobytów 8)
didi
no i troszke sobie poczytalam....tak mniej wiecej ...ale coz jestem zmeczona..
Paaricia....kochana gratuluje domku....bardzo sie dzieszymy z maluskim Albercikiem ze jest wasz..
Beatka kochana ....juz sie bede odzywala ...;.wrocilam do domku po wojarzach wiec musze ponadrabiac zaleglosci....
no i oczywiscie witam nowe mamcie ktore do nas dolaczyly..
juz ne pamietam ktora z dziewczyn pisala o zaparciac....to jest straszne ..nigdy nie mialam problemow tego typu a tu jak na zlosc mecze sie strasznie a moj chlopek roztropek sie glupkowato hiha pod nosem..az mam ochote go puknac w te jego glowke.. ;D
Paaricia....kochana gratuluje domku....bardzo sie dzieszymy z maluskim Albercikiem ze jest wasz..
Beatka kochana ....juz sie bede odzywala ...;.wrocilam do domku po wojarzach wiec musze ponadrabiac zaleglosci....
no i oczywiscie witam nowe mamcie ktore do nas dolaczyly..
juz ne pamietam ktora z dziewczyn pisala o zaparciac....to jest straszne ..nigdy nie mialam problemow tego typu a tu jak na zlosc mecze sie strasznie a moj chlopek roztropek sie glupkowato hiha pod nosem..az mam ochote go puknac w te jego glowke.. ;D
reklama
Podziel się: