reklama
magdamaj
Fanka BB :)
łooooo rany nareszciee mnie tu wpuscili
od rana probowałam sie włamac ale pisali mi ze mam bana na wieki wiekow
dzizzzzassssss
no ale juz jestem hurrra!!!
laski - wszystko jest kwestia przywzyczajnia na pewno polubimy to nowe forum ... kiedys....
od rana probowałam sie włamac ale pisali mi ze mam bana na wieki wiekow
dzizzzzassssss
no ale juz jestem hurrra!!!
laski - wszystko jest kwestia przywzyczajnia na pewno polubimy to nowe forum ... kiedys....
mamaCyprysia
Donia o ktorej jutro zaczyna sie ta akcja pampersa?o ktorej tam bedziesz?Jedzie ktoś jeszcze?
Jak sie pogrubia tekst? Ja sie tu chyba nigdy nie przyzwyczaje ...
Jak sie pogrubia tekst? Ja sie tu chyba nigdy nie przyzwyczaje ...
hej,
kompletnie mi sie tu nie podoba, nie mowiac juz o tym, ze przez te babole z aktywacja kompletnie stracilam dostep do starego konta i mase czasu na dobicie sie tutaj.
Kamila i Donia a o ktorej to ma byc jutro? o 10 rano?? myslalam, ze po poludniu, a w srode??
pa
kompletnie mi sie tu nie podoba, nie mowiac juz o tym, ze przez te babole z aktywacja kompletnie stracilam dostep do starego konta i mase czasu na dobicie sie tutaj.
Kamila i Donia a o ktorej to ma byc jutro? o 10 rano?? myslalam, ze po poludniu, a w srode??
pa
czesc dziewczynki!albo dobranoc bo po to tu przyszlam zeby wam to powiedziec!!nie czuje tego pociagu do forum co przedtem!!!pewno wszystko kiedys bedzie dzialalo normalnie ale tamto nasze forum bylo bardzo bardziej przejrzyste!!!no coz moze sie kiedys przyzwyczaje!!!
Steffi nie mam pojecia jak to sie zrobilo bo ja nic nie ruszalam!!!
dobrej nocki babolce!!!!
Steffi nie mam pojecia jak to sie zrobilo bo ja nic nie ruszalam!!!
dobrej nocki babolce!!!!
mamaCyprysia
donia ja jade o 11.10 z fordonu wiec bede tak 11.40-50 na gg cie nia ma
jak sie pogrubia ?
jak sie pogrubia ?
reklama
Podziel się: