reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Powinnam sie uczyc,ale wlazlam na BB i nie moge wyjsc :no:

Moj Malutki sie rozchorowal i dostal pierwszy w zyciu anybiotyk :-( :-( :-(

Pozdrawiam

......no dobra nowe forum jest do dupy ale nic z tym nie zrobimy... tak musi być i już.... trzeba się przyzwyczić i tyle (chociaż jak tylko tu wchodze to tylko mysle o wyjściu...)

ale należy zadbać o to aby forma nie przerosła treści że się tak abstrakcyjnie wyraże...

i kilka uwag...:
Kamila na boga zmniejsz to prześliczne zdjęcia Cyprysia w podpisie bo mi cały monitor zajmuje!!! i prosze nie obraź się ale mimo że zdjęcie fajniusie to troche nie praktyczne ;-)

i jeszcze jedna uwaga znowu do Kalici naszej i Doni..... babole moje kochane czy wy nie zauważyłyście że mamy takji wątek pt. spotkania grudniówek?? :-p

....no to tyle mojego zrzędzenia

no i chciałam się jeszcze wyrzalić.......:-( ale że nie przywykłam jeszcze do tych landrynkowych kolorów to teraz tego nie zrobie bo to jak bym musiała się żalić komuś obcemu..........

buziaki dla wszystkich i jutro meldować mi się tu wszystkie bo chyba nie damy się nowemu skryptowi ;-).

Ketsuniu Po pierwsze.:happy: Zmiejszam juz to zdjecie chyba z 3 raz,u mnie na kompie malutkie a na forum na cały monitor.Zaraz je wyłacze całkiem(i własnie dlatego sie wkurzam bo to nowe bb szwankuje ze nie mozna na nim nic zrobic :baffled: )
Po drugie Właśnie pojawiło mi sie "normalne" okno do wysyłania odpowiedzi,mam buzki itd bo wcześniej mialam tylko puste odgrodzone pole.Reszte mam jeszcze bardzo wybrakowana wiec wybaczcie jak o cos znowu spytam bo nie ukaże mi sie.

Po trzecie co do wątku spotkania.Fakt mamy ale ja tam nie zagladam bo praktycznie nie mam sie z kim spotykac(Donia nie dosc ze mieszka kawal drogi ode mnie to ma dom,dzieci.Ana też dzieci...) One pewnie tez tam nie zagladają. Dziekuje za wysłuchanie...

Ja nie moge a Wy dalej marudzicie... :eek:

Ciesze sie jednak, ze coraz wiecej ujawnia sie dziewczyn pozytywnych!! :tak: No i pieknie chyba Ziemzia, albo Steffi napisaly, ze FORUM TO MY!!! Minelo tylko kilkanascie godzin i juz lepiej wszystko chodzi! Takze naprawde odrobina cierpliwosci!

AskaW bardzo wspolczuje choroby Malego! Jeszcze nie dawalam antybiotyku, tez pewnie bylabym w dolach...

Donia uszylas piornik! Wooow! :-D:-D

ALe fajne sa te buzki i jak ich duzo! :laugh2::ninja:

Hej, Marudy moje. Dzisiaj już lepszy humorek macie? Nie obrażajcie się na forum. Zgadzam się z Ziemzią, Pati i Steffi, że forum to my i nasze posty. Chyba żadna z Was nie wchodziła na forum, żeby popatrzeć na te niebiesko-szare kolorki z poprzedniej wersji. Ja też za rózowym nie przepadam, ale tamta wesja kolorystyczna mnie si ewcale a wcale nie podobała. A do tej się przyzwyczaimy, zobaczycie. A co do ustawień, to przecież nie będziemy tego robiły codziennie, wystarczy raz sobie wszytsko odbrze nastawić. Głowa do góry.

Asiu, a co jest Szymkowi? Wiesz, ja jestem przeciwniczkom antybiotyków podawanych na każdą najmniejszą chorobę, ale czasami nie można ich uniknąć. Ważne, żeby Szymek szybko wyzdrowiał, Zdrowia mu życzymy obie z Gabrysią.
PAti, mnie te buziaczki też się bardzo podobają.
Aha mam pytanie, co źle robie, ze jak piszę odpowiedz, to mam tylko opcje szybka odpowiedz, a zeby miec te buziaczki to musze przejsc do zaawansaowanych?
Wszystkim życze miłego dnia

reklama
Dzieńdoberek tradycyjnie przy kawusi!!!

UAWAGA UWAGA MOJE DZIECIE MÓWI DO MNIE MAMA!!!!!:tak: :-D :-) :laugh2:

No i wyłazi nam dolna prawa jedyneczka...już ją widać ale się jeszcze nie przebiła więc pewnie marudzenie dopiero przed nami...

Pozdróweczka

Do góry