reklama
Donia, wzbudzasz zazdrość Koleżanek, nie wolno tak!!!
ja terenówke będę miała jak sie przeniosę w bieszczady i zaszyje w dziczy, ale to jeszcze długo nie, bo tam nie bede pracowac, tylko sielsko anielsko zyc!
na razie chyba zdecydujemy sie na budowę domu pod warszawą; a potem zamienimy jarisa na corolle verso (bo moj mąż mówi, ze do verso to juz nawet prawko zrobi :laugh: :laugh: :laugh: i tak mu nie wierze!)
Magi, dziekujemy :-[
ja terenówke będę miała jak sie przeniosę w bieszczady i zaszyje w dziczy, ale to jeszcze długo nie, bo tam nie bede pracowac, tylko sielsko anielsko zyc!
na razie chyba zdecydujemy sie na budowę domu pod warszawą; a potem zamienimy jarisa na corolle verso (bo moj mąż mówi, ze do verso to juz nawet prawko zrobi :laugh: :laugh: :laugh: i tak mu nie wierze!)
Magi, dziekujemy :-[
A ja juz wczesniej zostalam wprowadzona w zazdrosc ;D ;D ;D Wiem ze Donia rav4 jezdzi
Gabi - gratuluje obu zabkow, bo nie jestem pewna czy pierwszego gratulowalam ;D
no i nie wiem jeszcze co chcialam rzec. Mysle nad sprzedaza duzego wozka, ale tak mysle i mysle i dochodze do wniosku - po co ??? ??? hehehe Przeciez nic mu nie postrzeba, a mala parasolke mam
zamiast myslec o mgrze to ja o bzdetach
Gabi - gratuluje obu zabkow, bo nie jestem pewna czy pierwszego gratulowalam ;D
no i nie wiem jeszcze co chcialam rzec. Mysle nad sprzedaza duzego wozka, ale tak mysle i mysle i dochodze do wniosku - po co ??? ??? hehehe Przeciez nic mu nie postrzeba, a mala parasolke mam
zamiast myslec o mgrze to ja o bzdetach
donia31
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z Media Markt i aparatu nie kupiłam ;D dopiero w piątek będę miała mam upatrzony Fuji teraz cena 1400 a w piątek będzie za 850 więc czekam cierpliwie :
Dziewczyny no co wy nie chciałam wzbudzac zazdrości :-[ ja mieszkam na wsi i taka terenówka jak znalazł
Dziewczyny no co wy nie chciałam wzbudzac zazdrości :-[ ja mieszkam na wsi i taka terenówka jak znalazł
reklama
A
aOLA
Gość
Donia chciałaś nie chciałaś MARZENIE ;D
Podziel się: