reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
dzien dobry.

Mam nowa frykę ale jestem troche wkurzona bo sciał mi troche za duzo (chcialam w sumie nic nie scinac tylko farbowac) takze zamiast troszke podcietych wlosow zrobila sie calkiem nowa fryzura i troche bardziej blond.

W ogole to małemu kilka dni temu wyszly takie czerwone plamki(na zgjeciach łokci.pleckach)najpierw myslalam ze to potowki,zreszta tak powiedziala mi baba niby lekarz,ktora nic nie wie!wczoraj z Didi stwierdzilismy ze to pewnie od czegos nowego co zjadl(maliny lub pomidorki) ale dochodzi do tego budzenie sie z placzem w nocy od 3 dni,wczoraj zrobil taka awanture ze spal z nami i budzil sie z placzem co godzinke wiec wole isc do lekarza.
No i sie wkurzyłam strasznie bo Adrian poszedl zarejestrowac malego a tam tylko ta baba przyjmuje co nic nie wie.
ona naprawde nie powinna tam pracowac.Jak byłam ostatnio z malym u lekarza to ona cos mowila,ja jej zaprzeczałam,mowiac np.ze probowałam a ona na to "no tak bo sie ostatnio ta ustawa zmienila"-ustawa dotyczaca jedzenia bananow naprzyklad :D

Ach no i jeszcze zapomnialam dodac ze jak wtedy mowila ze to potowki to teraz pewnie tez ale wyszlo mu juz na buzi,a na buzi potowki ???

Witajcie z rana. Ja jak zwykle niewyspana. Niby tej nocy miał wstawać Tomek, ale jakoś zawsze potrzebował mojej pomocy, ech...  ::)

U nas na szczęście padało całą noc i teraz też troszkę. Niestety duchota w domu, bo okna nie mogę otworzyć - z jednej strony huk a z drugiej styropiankowy śnieg.  :-[ Kiedy to się skończy???

Wczoraj doznałam szoku. Tomek przyszedł od babci z kafelkowania i przyniósł prezent od babci na rocznicę ślubu... kopertę z kaską... Babcia sypnęła groszem i to hojnie, baaaardzo hojnie.  ::) :laugh:  ;D Przy naszych problemach finansowych kiedy ja nie zarabiam ani złotóweczki te pieniążki są jak zbawienie.  ;D

Gabi czemu masz dostać zjebki od rehabilitantki???

Didi właśnie do mnie dotarło, że Twój Piotruś praktycznie w ogóle nie zna swojego synka, i też Al nie zna swojego tatusia. Bardzo mi się smutno zrobiło.  :-[ :-[ :-[ Podziwiam Was! Ja nie dałabym tak rady... A ta wiadomość... jakie to wzruszające... łezka się w oku kręci...  ::) chlip chlip...

Kamila a nie możesz pójść gdzieś prywatnie? Albo poczekaj do jutra aż ktoś mądrzejszy będzie. A do tej co nic nie wie to nawet nie idź bo jeszcze postawi złą diagnozę i będzie sobie eksperymentować na Cyprysiu.

Hanka aaaaaaaa powiem Ci lata mi to kolo piora  ;D ;D ;D co ona tam madrego sobie wymysla  :p ::)

Didia sie wzruszylam
36_1_38.gif
piekne to bylo

no i tez mi sie rzucilo na oczy to nieobnizone lozeczko Dor moje dziecko tez nie siada samo choc usilnie probuje z lezenia! co mnie szokuje  ::) a lozeczko juz dawno poszlo na sam dol bo mam tylko az 2 poziomy  ;) ::) ;D

no i co tak wkurzylo Asie Sorbkowa ??? wstawaj szybko i opowiadaj jeszcze szybciej

Paula ale ten Twoj maz wymagajacy  ::) ja jak nie mam ochoty to zakladam oblesna koszulke do spania zeby go zniechecic a na niego czasem to jak plachta na byka efekt zupelnie odwrotny od zamierzonego  ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ooo haj Cyprysiowa dasz mi w koncu wyslac ??? ;D

nastepna witaj Natalia

Hej chcialam napisac tylko zyczenia dla solenizantow i solenizantek duzych jak i malych ;)

Wiecie co jak ostatnio zawsze przy sniadaniu siadalam zeby poczytac to w temacei bylam.A teraz przy sniadaniu nie moge sie obrobic z tym czytaniem,Kilka stron przeczytm akilka opuszczam.

Przesylam buziaki papa

Kamila no właśnie może naparwde lepiej iść gdzies prywatnie...jesli to od jedzenia to samo powinno mu zniknąć za dzień dwa pod warunkiem ze przez ten czas tego nie je. Oby szybko sie poprawiło!
No i koniecznie szybko wklejaj swoje fotki z nową fryzurką!!!! :laugh:

Natalia no to bardzo miła niespodzianka od babci :)

Gabi chyba każdy facet lubi od czasu do czasu zmiane a ja przyznam że ostatnio to zaniedbuje ::) :p prawde mówiąc to nic mi sie nie chce przez te upały wieczorem jestem padnięta :p

reklama
Do góry