reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDZIEŃ 2005

siemanko..:)

Sorbus..:D..to jets jedno mieszkanko a reszta to sa jego forki..:)..

no ale z tego mieszkania nic nie bedzie Piotrek powiedzial ze totalna beznadzieje..:D ..no i szuka dalej ..:D..mam nadzieje ze znajdzie cos fajnego..:D..

dzisaj weszlam na sstronke Alberta na bobasach i tam moj men zostawil wiadomosc typu " Alberciku moj kochany synku tatus czeka na wyspie aby Cie prztulic"..jejku az mi lzy w oczach stanely..

reklama
Dorota, Córcia milusia, a jaka zaczytana! A Mąż Zuch, dziękujemy za wstawienie fotek!

Didi, no Tata tęskni, ale juz niedługo! A taka wiadomość rzeczywiście wzruszająca!

Dzień dobry :)

Moje dziecię śpi a ja zamiast coś robić to na bb ::) ;D

Albo mi sie zdaje albo dziś troszeczkę chłodniej na dworze :)

Wczoraj Paweł się na mnie obraził bo najpierw nie chciało mi sie założyć seksownej bielizny i zaczął fochy robić to mi sie odechciało i nie chciałam się kochać :p ale ja to jestem zołza hehe... ale powinien wykorzystac ze mam ochote a nie jeszcze jakieś fochy robić ::) ;D

(h)anka no właśnie szczególnie jak rzucili je po atrakcyjnej cenie to pewnie w godzinę sie rozeszły! ::)

nooo i to bardzo wzrusza..:)

wlasnie wrocilam z galerii fotek.. i lekko sie przerazilam..oczywiscie dzieci sliczne co tu duzo mowic..ale

Dor...mam nadzieje ze lozeczko juz opuscilas po zrobieniu tych fotek..bo jak to zobaczylam to mi serce sie scisnelo..jestem strasznie wrazliwa po upadku Alutka...a jak Weronisia juz siedzi  to lepiej opuscic bo zanim sie obejrzysz to ona juz wstanie i wypasc moze..

Paula, jaki obrażalski ;)

Dorota, ja podobnie jak Didi od razu zwróciłam uwage na łóżeczko Twojego Maluszka, no jak Niunia siedzi, to ja myślę że pora najwyższa szybciutko je obniżyć, tu powinnysmy być zawsze o krok przed Dzieciątkami!

Dziewczyny dziękuje za troskę....
WeroNika owszem siedzi, ale sama NIE siada........ łóżeczko obniżamy jutro :-) na środkowy poziom.

Witamy z rańca i w końcu z deszczykiem :D

Didi właśnie chciałam coś napisac ale łezki mi poleciały i nic nie widze :(

Paula jak u nas w media rzucili wiatraki i dostalismy cyne że sa to byliśmy tam po dwóch godzinach i było już pusto ;D dopiero na drugi dzień nam sie udało bo znajoma dała znak że za godzinkę dopiero będą wystawiac na sklep i zdążyliśmy ;D

Hanka fajne wakacje macie  :D ale mi też tak by sie dziwnie wydawało bez dzieci :D

Joeey to dobrze, że spódniczka po praniu sie nie zeszmaciła w takim razie ja tez bede prała ręcznie :) no i tez każdy sie zachwyca szczególnie mój Paweł  ;D i mówią ze wyglądam w niej jak 15-tka hehehe  :laugh: :laugh: ;D a spodenki rewelacyjne do chodzenia po domu  :laugh:

ale mam nerwa jutro wam napiszę
Asiu co sie stało ???

Pati no to niezłe zamieszanie macie z tymi biletami  ::) oby tylko wszystko Wam sie dobrze ułożyło :) a Atreju bardzo ładnie waży :) Kacperek tez pewnie cos koło tego, w przyszłym tygodniu idziemy na szczepienie i ważenie to zobaczymy :)
Pati a pamietasz jak u nas były wielkie mrozy a u Ciebie cieplutko :) jak my Ci wtedy zazdrościłyśmy lata  :p

Dorota, obniżajcie, obniżajcie, nigdy nie wiadomo, kiedy i co taki Maluszek może wykombinować, a kombinować teraz będą coraz więcej!

reklama
(h)anka trzymam kciuki za Twoją koleżankę! mam nadzieję że tym razem im sie uda! :)

Didi aż mi tez sie łezka w oku zakręciła, tatuś musi bardzo mocno tęsknić i musi być mu smutno, ze synka tylko na zdjęciach widuje ale już NIEDŁUGO!!! :)

Teraz to na wiatrakach i na wodzie robią największe pieniądze!!!  ::)

Dorotko koniecznie jak najszybciej obniż łóżeczko my tez juz dawno to zrobiliśmy a Kacperek jeszcze nie siedzi .....a Niunia śliczna :)

Do góry