reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magda, przeszedł mnie dreszczyk...

Jadę do Pszczewa dziewczynki. Odpoczywać na maxa.

Joeey, Nadia też mocno mnie szczypie. pocieszyłaś mnie, bo już moja chora wyobrażnia widziała jak za 20 lat dziecko znęca się nad starą matką. Dobrze, że to nie początek sadyzmu.

reklama
Ale macie tempo  ::)

Moniczko co do uszek to moja teściowa twierdzi, że dziecko się za uszka chwyta bo go boli aż w okolicach uszu jak idą zęby ... Nie wiem, czy to dobra teoria, ale Kamil też tak swego czasu się targał za uszko no a już ma 4 zęby ;D

Magdamaj no mnie też ciary przeszły jak o tym chłopczyku przeczytałam  ::)

Zdanka może to i dobry pomysł z tym wątkiem spotkania, bo dziewczyny juz miały dość postów o Krakowie  :laugh:

Wanda no ja też jestem ciekawa co tam u naszej Natalki :)  A ze Steffi mam się jutro wiedzieć, więc zdam relację :)
No a biedna Paula już chyba usycha bez netu, ona przecież tyle postów produkuje  :(

Ech, a ja mam dziś wisielczy humor :( Byłam na rozmowie w sprawie pracy od września i kiepską kasę w sumie szefowa mi zaproponowała :( Wszystko przez brak tego mgr  :mad:  :mad: Mam doła, że nigdy chyba tych magisterskich nie zrobię :( :( :(

Śpijcie słodko, dobranoc :)

to proponujcie dziewczyny co gdzie i kiedy a z nowym watkiem zaczekam jeszcze na pare wypowiedzi ::)
Wanda pewnie będzie na nie bo z kim on się będzie umawiać sama ze sobą heheeeeee ;) ;) ;) ;D

Dobrywieczór....

Zdanka może i dobry pomysł z wątkiem...mnie tam nie przeszkadzają ustalenia spotkaniowe na grudniu ale komuś faktycznie mogą się niepodobać i zaśmiecać. Dlatego jeśli tak jest to faktycznie lepiej zrobić ten wątek

Magda ale masz sny....przez ciebie bałam się iść umyć zęby!!!! a ja szczególnie wrażliwa jestem na mieszkańców szaf i innych zakamarków...chyba dlatego że kiedyś mieszkałam z koleżanką na parterze ... i wieczorami pies nam strasznie szczekał i nie spokojny był i pewnego razu prze przypadek przy tych jego sygnałach przez przypadek podeszłam do okna odsłoniłam firankę a tam face to face facet sobie stoi i patrzy mi prosto w twarz..... no myślałam że zawału dostane ... nawet nie potrafiłam z siebie dzwięku wydać rzadnego...co do mnie nie podobne bo znając mnie to bym sie z łłapami na nigo rzuciła niewiele myśląc....
No może to nie na temat ale ja taką już fobie mam co do nespodziewanych pojawień niespodziewanych osób...

No i dzięki bo mnie z tymi uszami troche uspokoiłyście czyli to jest standard....

Joeey a ty na ile nas opuszczasz?? a może będziesz mieć necik na wyspie???

Magda to niezła ta Majcia twoja...dobrze że na ładowarkę a nie na baterie ...zawsze to wygodniej ;) ;D.... a zapomniałam zapytać wcześniej a propo twojego męża i smarowania oliwką...... czym byś się musiała wysmarować żeby powiedział że jesteś chuda....hmmm??? ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Dobra kończe bo moe by tak pasowało isc spac........

Ketsa - no to niezłą miałaś sytuację!! i ten facet to co? podgladacz jakis? to ja juz wole gupie sny niz facetow za oknem :) :) zmkykam do lozka moze mi sie znowu cos przysni!!

a męza to zapytam jak łaskawie wróci z oglądanie mundialu w knajpie..hmm .. mecz sie skonczyl juz 1,5 h temu....

Co do spotkania to jestem za szybkimterminem bo pozniej znow wyjezdzam - najlepiej w przyszlym tygodniu albo dopiero pod koniec lipca.

Dobranoc. Miłych snów

reklama
Hej Dziewczynki!

Wandzia - dzieki za zauwazenie, ze mnie nie ma. :D

Ech Atek sie pochorowal i jakos nie mam weny nic pisac. Jestem do tylu ze wszystkim i praktycznie nie mam chwili zeby sobie posiedziec przed kompem, bo wszystkie wolne chwile zuzylam na oglodanie Lost. ;D Na szczescie juz skonczylam to co mialam - 23 odcinki pierwszej serii, teraz czekam az Atek wyzdrowieje, to mi Kasia podrzuci reszte. ;D Malec zalapal jakiegos wirusa, ale juz troche lepiej. Z dobrych rzeczy - chyba wreszcie trafilam na dobrego lekarza! Mimo, ze gosc jest Grekiem (brrr... zle doswiadczenia robia swoje!) to jest na poziomie i bardzo fajny. Nie chce sie jeszcze ekscytowac za bardzo, ale nastepnym razem na pewno tez do niego pojde.

Slysze, ze Mlody sie budzi, wiec spadam.

Buziaczki dla wszystkich!!

Do góry