reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej o poranku.

Jak dla mnie można założyc osobny wątek dotyczący spotkań.
Co do spotkania warszawskiego, to jak pisałam, ja znikam w niedziele na dwa tygodnie, więc pewnie spotkacie się beze mnie, ale musze wtrącić swoje trzy grosze. Chodzi o miejsce spotkania. Wydaje mi sie, ze okolice Modlińskiej odpadają z jednego prostego względu. Paula mieszka w okolicach Otwocka i będzie jej bardzo ciężko na Modlińską dojechać, bo o ile kojarze sama nie jest zmotoryzowana. Sama zaproponowałabym plac Wilsona, po pierwsze jest tam fajny park, a po drugie potem możemy do Bliklego na pąsia się wybrać. Z Modlińskiej jest tam prosty dojazd, a i my z Derbów mamy czym dojechać, ale sądze ze i ta lokalizacja odpada ze względu na Paule. Nie wiem też gdzie Pamcia mieszka (poza tym, że na wspólnej :p)To tyle ja w tej sprawie, dalej się nie wtrącam, bo mnie nie bedzie

Gabrysia też namiętnie się ciągnie za uszy, tak gdzieś od dwóch miesiecy, zwłaszcza jak je. Dlatego już jakiś czas temu odpytałam lekarzyce czy to aby nie zapalenie. Powiedziała że mała odkrywa swoje uszy. Długo coś to robi, więc może uszy już odkryła, a teraz jak Bartys napisała zeby jęj wychodzą.

to zyczymy wszystkim miłego dnia w zacienionym miejscu i sto lat dla Piotrusia

reklama
Hejka dziewczynki!

No i zostałam w domu sama! Mój mąż właśnie opuścił Polskę! :-[

Buuu....Ale mi smutno! :( :( :( Nie wiem czy sobie poradzę...

siemanko z rańca..:)

a tak w ogole to gdzie podziewa sie Cyprysiowa...

KAmila!!!!!!!!!!!..gdzie jestes..jak Adrian sie czuje..!!!

MAgdamaj..no wiesz ja wtedy bylam sama z maluszkiem w domu i jak pozniej powiedzialam tesciowej to ona sie przerazila i zrobila wielkie oczy i odrazu do glowy przyszedl jej Nikodem i powiedziala ze to napewno on wykrecik ta srobke..a tesc jak sie dowiedzial to go broonil i mowil ze nie mozna tak posadzac..no a jak powiedzialam Piotra Bratowej to ona odrazu wsiadla na malego kiedy to zrobil i gdzie ta srobka a maly tekst : " juz nie pamietam gdzie ja polozylem" i kretynsko sie usmiechal maly gnojek..no nieznosze dzieciaka od samego poczatku ..jeste niedobry i tyle nawet jak mnie nie bylo w pokoju to grzebie wszedzie ..ale ja go kiedy mam ookazje to tresuje >:D ahah wredna ciocia ze mnie

Dzień dobry kobitki! Może mnie jeszcze pamiętacie?? ;) :laugh:

Kurcze - coś sie ostatnio nie moge zorganizować i wiecznie brakuje mi na coś czasu - najczęściej cierpi na tym moja pogrązona w nałogu strona :( :( mam teraz mame w domu przez cały czas (wakacje :D) no i tak sobie nawzajem wymyslamy zajęcia ::) ze pod koniec dnia upadam na twarz :p jakby było mało- to jeszcze Karol przechodzi jakiś dziwny okres - co wieczór płacze,lamenty,nerwy - rzęsy opadają ::) Ale ogólnie jest gicior ;D

Didi - tresuj gówniarz,a co!!!!

Beatko - :-* na pewno bardzo Ci cięzko!myśle ze jak młody wyczuje Twój nastrój zorganizuje Ci tak czas - ze ani sie obejrzysz a będziesz sie szykować na powrót męza ;D a my tu zorganizujemy specjalna grupe wsparcia dla Ciebie ;)

Klucha - udanej wyprawy życzymy

Magdamaj - rany jaki sen ::) mi też często wydaje sie ze nie spie gdy śpie :p ;D ;D a najlepiej jak zaczynam z kimś rozmawiać przez sen ::) moja chłopina to niezłą ma polewke ze mnie

no - juz sie młodemu nudzi ::) no to miłego ;D

dzien dobry dziewuszki, ja tylko na chwilke bo zaraz spadam na paznokietki ;)
didi co za lobuz z tego malca, rozpieszczony na maksa przez dziadkow ale Ty Ala nie dasz tak rozpuscic w to wierze >:D
ketsa bede miala necik caly czas ! ;D staly dostep do kompa to nawet nie zdazycie zauwazyc mojej nieobecnosci ;) a jade na 3 tyg. , wracam 2 sierpnia :)
jestem za osobnym watkiem i nie bede do niego zagladac bo ze mna nie ma sie kto spotkac - wszyscy daleko :p :-[

Witam!
Te dzieci wszystkie chyba "po jednych pieniądzach"... moja równiez bawi się uszami, ale my to inadzej interpretujemy.. mój szanowny małżonek ma zwyczaj/trik bawienia/masowania sobie uszu, a że Córa podobna jest do tatusia to i robi to co tatuś :-)

Karina super wyprawa :-) nie zazdroszcze, bo nie wolno zazdrościć, a może i ja KIEDYŚ wybyję gdzieś w obce strony.
Fajnie macie dziewczyny, że sobie wyjeżdżacie na urlopiki.
Ja mam urlop 7 - 18 sierpnia i Marek również - wybieramy sie do jego dziadków do Głuszyc (okolice Kłodzka)

Spotkania - TAK - osobny wątek - i nie chodzi o zaśmiecanie Grudnia, tylko łatwiej będzie znaleźć info. właśnie o spotkankach

Kraków aktualny?? :-)

Pozdrawiam

ja tez Neskę i zbozowke zamiennie, lubie taka prawdziwa zbozowke, nie Anatola tylko taka do gotowania z mleczkiem mmmniam

hej Beatko na pewno wszystko bedzie dobrze i wytrzymasz rozłąkę, no i masz nas i nasze cudowne ploteczki :)

a ja ciagle walcze, zeby mnie przyjecli gdzies do poradni endo, ale wszedzie maja komplet, nawet wczoraj zalatwilam sobie skierowanie w trybie cito i jak widze niewiele pomaga, wsciec sie mozna, jeszcze jedna mi zostala do obdzwonienia.

widze, ze Klucha byla w Ustce, my tam jedziemy dopiero w sierpniu, juz nie moge sie doczekac.

Chcialam napisac tak samo jak Joeey - ze jestem za osobnym watkiem, to przynajmniej nie bede tam wchodzic patrzec kto z kim i kiedy :( bo ja sama tu :( Joeey nawet mnie olala i do Anglii wybywa :p hehehe

reklama
No wlasnie moglybyscie sie umawiac na osobnym watku i lepiej bedzie dla nas i dla was bo na grudniu czasem trudno potem znalezc pewne informacje bo tyle piszemy ;) i jak ktos sie bedzie chcial z kims umowic to wlasnie tam. ;)

A tak wogole to czesc ;)ale dzis upaaal!

spadam buziaki

Do góry