reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Martula - jaki to jest kolczyk anty-urazowy? Chodzi o taki pogiety?

Roland dzis dal mi wolne i sie zajal Malym a ja poszlam do kolezanki, Bylo super! Zjdalysmy razem lunchyk i nagadalysmy sie troszke. Jak wrocilam do domu, to moj maz nawet pranie zrobil i naczynia pozmywal! :D

reklama
hejka, dzis Ada dala popalic w nocy :p troche niewyspana jestem :(

Pati ale kochany jest :) a kolczyk malutki jest ;D taka perelka na nosku :laugh:

Hej

U nas fajna pogoda słonko ale wiaterek , wiec my juz po spacerku :D teraz robimy śmietankowiec z truskawkami i truskawki w galaretce no i może jeszcze drożdżówkę oczywiście z truskawkami :D a co jak sezon na truskawki to na całego ;D

Pati kolczyk super mam słabośc :D

Ketsa ja Anonim ale uwierz mi nie ma czego pokazywać :mad: ;)

Zdanka www.jysk.pl taki sklepik z różnościami :laugh:

Na razie , spadam :laugh:

Paaricia, ale Twoj Synus jest podobny do Ciebie. Normalnie Twoje odbicie! No i bardzo Ci pasuje ten kolczyk. Ja siebie z kolczykiem w nosie nie widze, nie moj styl, ale u innych przewaznie mi sie podoba.

My za chwile chcemy isc na basen. Jak maly sie tylko obudzi to zadzwonie jeszcze na plywalnie zeby potwierdzic, ze nie ma duzo osob. I jak bedzie w miare luzno to wstepuje do sklepu po rekawki dla malego i idziemy sie pluskac. To bedzie nasz pierwszy raz. Mam nadzieje, ze maly sie nie zrazi do wody, bo idziemy tak jak Cyprysiowa bez instruktora.

Aha, a przy okazji chcialam Wam napisac jak znalezc Pampersy strechowe - czyli z tymi elastycznimi zapieciami. Otoz w miejscu gdzie sie otwiera opakowanie jest wlozona kartka, ktora mozna wyczuc przez plastik, trzeba po prostu pomacac pare opakowan i na pewno sie ja wyczuje. Te z kartka to sa te wlasnie streczowe. Powodzenia :)

Pozdrawiam,
Agnieszka

Hejo :)

Nie wiem co się podziało mojemu dziecku, ale śpi już 1,5 godziny ! Baaardzo rzadko mu się zdarza spać tak długo :( To pewnie przez tą pogodę. Siąpi od rana :(

Moniczko mi już troche ręce opadają z tym spotkaniem naszym ::) Już się pogubiłam. To zostajemy jednak przy 9 lipca ??? Czyli narazie są głosy za bulwarami czyli posiedzenie na trawce ? Może spróbujemy ustalić godzinę ? Ja osobiście myślałam o jakieś 16:00 lub 15:00 najcześniej, tak żeby było już po porze obiadowej ( mam na myśli zupkę dla naszych Maluchów ) bo deserek można już dać w warunkach plenerowych. Jak myślicie ?

Paaricia do twrazy Ci z tym kolczykiem :)

Donia narobiłaś mi smaka na ten śmietankowiec z truskawkami ::)

Didi ja też wypraszam sobie takie teorie o nieruchawych uzębionych ;) ;) ;) Mój Kamil ma 4 ząbki ( którymi notorycznie zgrzyta ) i jest baaardzo ruchawym chłopczykiem ;D ;D

Agnesa niezły patent z tymi pampersami :)

Ketsa, trochę widać, ale nie rzuca się od razu w oczy. Przy obecnych niedoskonalościach mojej cery prawie wcale go nie widać.

Pati, taki pogięty to właśnie anty-urazowy, ktory kończy się gdzieś głębiej w nosku.

Moja córka uparła się na to, żeby chwycić mój kolczyk w pępku, ciągle próbuje, muszę bardzo uważać.

reklama
czesc
Didi o matko normalnie jestem w szoku ze All juz soi :o :o

nudzi mi sie poszlabym sobie gdzies ale samej mi sie nie che buuuuuuuuuuuuu :(

Do góry