reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama

Ana no patrz jak fajnie..... no ale czy ja dobrze zrozumiałam ... braliście ślub w niedzielę? ... no jak tak to bardzo fajnie tak orginalnie i po staropolsku...

Didi no dokładnie takie same wnioski mam ząbkowo-ruchowe ale to dobrze bo przynajmnie j jest sprawiedliwie ;)

Joeey ale z ciebie dobra kobieta!!!!!!

Pati no świetny pomysł z tym nosem.....fajnego charakteru to nadaje twarzy...... a czy wiesz może czy jak sie taki kolczyk wyjmie to będzie ślad? ja sweo czasu przebijałam pępek.... ale k.... mać kosmetyczka która mi to robiła na początku wielko specjalistkę udawała a jak tylko zeszła mi opuchlizna to się okazało że spartoliła robotę bo za mało skóry złpała..... ehhhh no to był mój błąd...... no ale w nosku to co innego...

Donia jak już się zakolczykujesz to też masz w trymiga się nam pokazać ....szczególnie że ty chyba z nas wszystkich to największy Gal Anomim....a taki staż już masz na BB !!!!!!!!

A ja tam za żąbczyskami nie tęsknie strasznie lubie takie gołe dziąsełka...... !!!! a jak już bedą to trza będzie myć.......

hello

no my juz dawno po wizycie u tesciow  :( :( :mad: :mad: :mad:

Co do krakowskiego spotkania to szkoda ze ja nie moge sie zjawic buuuuuu :-[ jak bym miala juz prawko to co innego a tak to niciu

Didi nie zgadzam sie z Twoja teoria, moja Ola ma 1 zabus i jest bardzo ruchliwa  ;D

Wanda gratulacje 4 zabkow Paulinki jestem pod wrazeniem :laugh:

Pati kolczyk w nosie no prosze  ;D ;D

Paula where are You ???
dobra lece na inne watki i zmykam

dziewczyny Ola i Wiolcia nie przejmujcie się jak tylko będziecie dostępne to zrobimy specjanie kolejne spotkanie po 1 żeby uczcić Wiolci prawko i po 2 świętować powrót Rafała hehehehehehehehehhe

witam
wszystko nadrobiłam ale wybaczcie nie mma już siły nic pisać
jak ja nie lubie moich i Pawła imienin przez tydzień wiecznie goście w domu buuuu

dziewczyny hmmm oświećcie mnie co to jest Jysk jakaś ciemna jestem moge tylko zgadywać market ???

a teraz życze wszystkim dobrej nocki paaa

hej hej

ja juz nie spie bo jak tu spac skoro dzieco sie kreci od godziny ..co zasne to on znowy wiec juz wsalam a on dalej spi..:(..

ide chyba jakies sniadanko zjesc a pozniej ..hmm..a pozniej mlody sie obudzi i bedzie znowu :"dzień Świstaka"..juz niemoge sie doczekac kiedy Piotrek sie nim zajmnie a ja bede mogla pospac do 10 moze do 11..:D :D

hej pierwsza dzisiaj
Julia obudziła się o piątej rano a teraz śpi znowu.
Dzisiejszy dzień będzie dla mnie przekichany bo cały z myślą o tym że idę na nockę do pracy.Ale może poklikam coś z Paarcią jak będzie chciała ze mną pisać :p :laugh:.
A wracając do Krakowskiego spotkana to proponuję pod smokiem.Są tam i ławeczki i trochę zieleni,bulwary wiślane no i blisko do rynku.A toalety ??? no coż zostają nam toj toje ;D ;).

reklama
Do góry