reklama
Ana no patrz jak fajnie..... no ale czy ja dobrze zrozumiałam ... braliście ślub w niedzielę? ... no jak tak to bardzo fajnie tak orginalnie i po staropolsku...
Didi no dokładnie takie same wnioski mam ząbkowo-ruchowe ale to dobrze bo przynajmnie j jest sprawiedliwie
Joeey ale z ciebie dobra kobieta!!!!!!
Pati no świetny pomysł z tym nosem.....fajnego charakteru to nadaje twarzy...... a czy wiesz może czy jak sie taki kolczyk wyjmie to będzie ślad? ja sweo czasu przebijałam pępek.... ale k.... mać kosmetyczka która mi to robiła na początku wielko specjalistkę udawała a jak tylko zeszła mi opuchlizna to się okazało że spartoliła robotę bo za mało skóry złpała..... ehhhh no to był mój błąd...... no ale w nosku to co innego...
Donia jak już się zakolczykujesz to też masz w trymiga się nam pokazać ....szczególnie że ty chyba z nas wszystkich to największy Gal Anomim....a taki staż już masz na BB !!!!!!!!
A ja tam za żąbczyskami nie tęsknie strasznie lubie takie gołe dziąsełka...... !!!! a jak już bedą to trza będzie myć.......
hello
no my juz dawno po wizycie u tesciow
Co do krakowskiego spotkania to szkoda ze ja nie moge sie zjawic buuuuuu :-[ jak bym miala juz prawko to co innego a tak to niciu
Didi nie zgadzam sie z Twoja teoria, moja Ola ma 1 zabus i jest bardzo ruchliwa ;D
Wanda gratulacje 4 zabkow Paulinki jestem pod wrazeniem :laugh:
Pati kolczyk w nosie no prosze ;D ;D
Paula where are You ???
dobra lece na inne watki i zmykam
no my juz dawno po wizycie u tesciow
Co do krakowskiego spotkania to szkoda ze ja nie moge sie zjawic buuuuuu :-[ jak bym miala juz prawko to co innego a tak to niciu
Didi nie zgadzam sie z Twoja teoria, moja Ola ma 1 zabus i jest bardzo ruchliwa ;D
Wanda gratulacje 4 zabkow Paulinki jestem pod wrazeniem :laugh:
Pati kolczyk w nosie no prosze ;D ;D
Paula where are You ???
dobra lece na inne watki i zmykam
zdanka
Fanka BB :)
witam
wszystko nadrobiłam ale wybaczcie nie mma już siły nic pisać
jak ja nie lubie moich i Pawła imienin przez tydzień wiecznie goście w domu buuuu
dziewczyny hmmm oświećcie mnie co to jest Jysk jakaś ciemna jestem moge tylko zgadywać market ???
a teraz życze wszystkim dobrej nocki paaa
wszystko nadrobiłam ale wybaczcie nie mma już siły nic pisać
jak ja nie lubie moich i Pawła imienin przez tydzień wiecznie goście w domu buuuu
dziewczyny hmmm oświećcie mnie co to jest Jysk jakaś ciemna jestem moge tylko zgadywać market ???
a teraz życze wszystkim dobrej nocki paaa
didi
hej hej
ja juz nie spie bo jak tu spac skoro dzieco sie kreci od godziny ..co zasne to on znowy wiec juz wsalam a on dalej spi....
ide chyba jakies sniadanko zjesc a pozniej ..hmm..a pozniej mlody sie obudzi i bedzie znowu :"dzień Świstaka"..juz niemoge sie doczekac kiedy Piotrek sie nim zajmnie a ja bede mogla pospac do 10 moze do 11..
ja juz nie spie bo jak tu spac skoro dzieco sie kreci od godziny ..co zasne to on znowy wiec juz wsalam a on dalej spi....
ide chyba jakies sniadanko zjesc a pozniej ..hmm..a pozniej mlody sie obudzi i bedzie znowu :"dzień Świstaka"..juz niemoge sie doczekac kiedy Piotrek sie nim zajmnie a ja bede mogla pospac do 10 moze do 11..
Amelka22
hej pierwsza dzisiaj
Julia obudziła się o piątej rano a teraz śpi znowu.
Dzisiejszy dzień będzie dla mnie przekichany bo cały z myślą o tym że idę na nockę do pracy.Ale może poklikam coś z Paarcią jak będzie chciała ze mną pisać :laugh:.
A wracając do Krakowskiego spotkana to proponuję pod smokiem.Są tam i ławeczki i trochę zieleni,bulwary wiślane no i blisko do rynku.A toalety ??? no coż zostają nam toj toje ;D .
Julia obudziła się o piątej rano a teraz śpi znowu.
Dzisiejszy dzień będzie dla mnie przekichany bo cały z myślą o tym że idę na nockę do pracy.Ale może poklikam coś z Paarcią jak będzie chciała ze mną pisać :laugh:.
A wracając do Krakowskiego spotkana to proponuję pod smokiem.Są tam i ławeczki i trochę zieleni,bulwary wiślane no i blisko do rynku.A toalety ??? no coż zostają nam toj toje ;D .
reklama
didi
ahahah > bo ja jestem didi szybki Lopez..ahahaha
Podziel się: