reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Amelko - zapytalam Cie wlasnie na Zjezdzie czy pracujesz w biurze podrozy, ale widze ze jednak w hotelu... na recepcji ???

reklama
w koncu moje dziecko spi..:)

kurcze dzisiaj zaliczyl glebe..:( jak juz raz sanal to teraz ciagle sie podnosi i staje na nogach..no i jak stal przy kanapie kolo kota ( ostatnia fotka) no to chwile potem bach i gleba..ale ryczal..:(..biedny maluszek..przecierz to glupolek jest on tak chwieje sie na nozkach jak stoji i wyglada jak pijany ..:D :D..no ale jak mam mu zabronic jak go trzymam to ryczy ze go nie puszczam i nie pozwalam..:(

czesc kochane!

PAti ale kolczyk WOW fakniusio w nim wygladasz!~!!

moj rafal ma kolczyk w .... jezyku......

hihi

no i sie chwalle ze Majusia juz od tygodnia eksperymentuje z sylabami MA i BA
i bardzo czesto wycvhodzi jej ma ma ma maaaa MAMA od czasu do czasu BABA
i niektore mamy leca w moim kierunku
pewnie wiekszosc z tych ma ma to sa takie cwiczenia
ale naprawde niektore dotycza sie mnie :) slodkie to strasznie i ogromnie wzruszajace!!!

Amelka no z tym pępkiem już chyba nic nie będzie lepiej :( Tak jak go wywaliło na zewnątrz jak był brzucholek ciążowy, tak nie "wklęsnął" spowrotem. A przed ciążą miałam całkiem fajny pępek ::) ::) A co do piersi, to ja musiałam sobie kupić taki kostium z gąbeczkami bo bez to jakbym się połozyła na plaży to juz maksymalna deska ze mnie by się zrobiła :(

Spadam do kapanka i spanka bo jakaś padnięta jestem :( chyba po tym łażeniu po sklepach ...

Dobranoc :)

Didi, jestem pod wrazeniem Twojego Synusia. Niezla mroweczka z niego :) To drugie ze znanych mi dzieci ktore tak szybko wstaje na nogi. Znam jeszcze dziewczynke, ktora teraz ma 8 miesiecy, a jak miala chyba 6 to juz dreptala na okolo mnie :) To bylo niesamowite, taka malenka (ale ona rzeczywiscie byla malusia pod kazdym wzgledem) a taka ruchliwa i taka spryciara. Super! Gratulacje!

Kuba do wszystkiego mniej wiecej dochodzi ksiazkowo. Ja sie z tego i tak bardzo ciesze, bo przy jego wadze do pewnych umiejetnosci jest mu ciezej dojsc. Poza tym my mamy zakazane np. sadzanie Kuby i stymulowanie go do tego (chociaz on sam probuje), a podobno jak sie dziecko sadza nawet na chwile ale dosc czesto to wtedy szybciej ta umiejetnosc zdobywa. A przyspieszenie tego to tylko zbedne obciazanie jego kregoslupa. Dziecko powinno do tego samo dojsc.

My bylismy dzis na basenie, 50 min w wodzie siedzielismy i Kuba moglby jeszcze, ale balam sie dluzej go trzymac, bo mial juz skorke na paluszkach pomarszczona, a to chyba niedobrze? Ogolnie napisze - Rewelacja! Bedziemy chodzili raz w tygodniu!

Pozdrawiam,
Agnieszka

:)..wiecie co..:)..AL ..poprostu juz probuje swoje sily bo cieszy sie ze niedlugo bedzie z tatusiem..no i jak tak dalej pojdzie to tata bedzie mogl juz sobie pograc z synkiem w pilke o czym marzy odkad AL sie urodzil..:D :D :D

ok..ide spac..papapa..milej nocy

reklama
Czesc.Pisze bo siedze i sie denerwuje.Jakies pol godz.temu zabrali Adriana do szpitala :( Bolalo go w klatce piersiowej i nie mogl ani oddychac dobrze ani nic i zabralo go pogotowie :( mam nadzieje ze zaraz go wypuszcza i bedzie ok.

Do góry