reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agamarkam, o północy w nowiu w szcerym poly szczurka ogon w jedną ręke, nietoperka sucheo w drugą- zatańcz kręcąc się w lewo od wielkiej sosny (musi być wielka sosna) (choćby taka metrowa) - będzie zdiewczynka. a w prawo, chłopiec. aha!

taka jestem bezużyteczna. życzę powodzenia wnet! też bym chciała wiedzieć, ale jeszcze do lipca hohoho...

całusy, dobranoc, dzień do kitu był, otumaniający dla wszystkich, jak widzę!

reklama
Ziemzia..:)..Ty tez jestes super..bardzo podobalo mi sie to odnosnie mozdzka..hihihi..:D :D..hmm..z mozdzkiem mojego szkraba chyba bedzie podobnie..ale jak znam mojego polowka to wszystko zwali na mnie i bedzie maluszkowi wmawial ze to po mamusi..hihih...niech tylko mi sprobuje to ja juz mu powiem  do sluchu..haha..:D  Neon..:)..niezy przepis na plec dzidziolka..:)
agamarkam..jak juz wejdziesz na ta stronke gdzie sa te sliczniusie ..migajace napisiki  dziewczynka czy chlopiec itd..to kliknij prawym przyciskiem myski i wejdz w wlasciwosci..skopiuj adres i pozniej wklej go jak inne adresiki..:)..powodzenia

Hej Mamusie!

neon - Twoje instrukcje do plci malenstwa REWELACJA D ;D

Co do ubranek, to ja jakies odziedzicze po moim bracie. Jest 17 lat mlodszy i mama zostawiala moje ulubione jego ubranka. :D

Niestety na wozeczki i inne skarby raczej nie mamy co liczyc. Bez sensu je slac z Polski, a tutaj znam bardzo niewiele mam. No nic, jakos sobie poradzimy. ;)

aussi - niestety moj czas leci jakos wolno i juz bym chciala miec wiekszy brzuszek i nie musiec chodzic do pracy 8)

aOLA - ale fajnie, ze Ty tez czujesz Dzidzie jako babelki!! Ale fajnie!! Moja sie troche uciszyla, daje znac raz na kilka dni, ale to pewnie, dlatego, ze jeszcze wczesnie. Choc i tak jest o tydzien wieksza (pewnie dlatego w ogole Malca juz czuje!)

Buzka dla wszystkich Mamusiek!

Helou. Nie wiem, czy mam kontaktowanie ograniczone od ranka, ale nie wiem jak sie wstawia ten napis. To jest z tej stronki baby - gaga?? Ja tam nigdzie nic migajacego nie widze :mad: Podajcie dziewczynki instrukcje ;D

Stronke sobie znalazlam, ale podany tu przepis na skuteczny nie jest. Wklejam adres obrazka i nic. Jak sie to robi?? ::)

reklama
Do góry