reklama
didi
Fanka BB :)
Wanda....no wiesz w tym wieku skleroza ..bylysmy 12 stycznia na bioderkach....hmm..i chyba z tego co widze znowu sie tam spoktamy na kontroli jak sie uda..
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? to jest moj komentarz dla Waszej nocnej płodności ;D ;D ;D
Joeey nie wiem ile Ida wazy obecnie, 31 stycznia miala 4450 no i za duza chyba faktycznie nie bedzie bo ja tez jestem niewielka ;D
Joeey nie wiem ile Ida wazy obecnie, 31 stycznia miala 4450 no i za duza chyba faktycznie nie bedzie bo ja tez jestem niewielka ;D
Paula25
szczęśliwa :)
Gabi no nie powiem żebym się wyspała najgorzej jak wstawałam do Małego to byłam nietomna :
dzisiaj ide grzecznie wcześnie spać jak tylko Kacper zaśnie po kąpieli
Gabi, Gochna wysyłam m.in. do Was kołysanki, wysłałam już 4, doszły do Was??? Wysyłam pojedynczo bo inaczej nie da rady
dzisiaj ide grzecznie wcześnie spać jak tylko Kacper zaśnie po kąpieli
Gabi, Gochna wysyłam m.in. do Was kołysanki, wysłałam już 4, doszły do Was??? Wysyłam pojedynczo bo inaczej nie da rady
Paula25
szczęśliwa :)
Wanda ja też mam straszną sklerozę albo juz mi jakaś zaćma na mózg padła jak cos wspominamy to ja nie wiele pamiętam a juz szczegółów to wcale, za to Paweł nawet najmniejszy drobiazg pamięta prawie, ze datę i godzinę :
reklama
Podziel się: