reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? to jest moj komentarz dla Waszej nocnej płodności ;D ;D ;D

Joeey nie wiem ile Ida wazy obecnie, 31 stycznia miala 4450 no i za duza chyba faktycznie nie bedzie bo ja tez jestem niewielka ;D

Gabi no nie powiem żebym się wyspała ;) najgorzej jak wstawałam do Małego to byłam nietomna  ::)
dzisiaj ide grzecznie wcześnie spać jak tylko Kacper zaśnie po kąpieli :)
Gabi, Gochna wysyłam m.in. do Was kołysanki, wysłałam już 4, doszły do Was??? Wysyłam pojedynczo bo inaczej nie da rady :)

Didi - no ja wiem ze mam straszna skleroze !!! wszyscy sie ze mnie smieja... zwlaszcza Pawel jak gadamy o ogolniaku sobie i wspominamy stare czasy, to ja prawie nic nie kojarze ;D ;D ;D

Wanda ja też mam straszną sklerozę albo juz mi jakaś zaćma na mózg padła :p ;) jak cos wspominamy to ja nie wiele pamiętam a juz szczegółów to wcale, za to Paweł nawet najmniejszy drobiazg pamięta prawie, ze datę i godzinę :D :D ::)

Wszyscy są dzisiaj wyspani, i mamy i dzieci   :laugh: :D :laugh:. A nocne marki najwcześniej powstawały. Dzieci będą nam szaleć dzisiaj, bo się opiły mlwka od wściekłych.. matek. ;D

reklama
Cześć mamusie i dzidziusie
Muszę przyznać że się dzisiaj słabiutko czuje , taka jakby lekko niedospana czy cuś???
Jak wszystkie to wszystkie. Moje gg 3055990

Do góry