reklama
paaricia
Fanka BB :)
Kurcze Atreiiu spi juz 2h!! W dzien to On praktycznie nie spi wiec obawiam sie ze w nocyh da nam popalic... No ale Bidulek mial dzis podwyzszona temperature no i pada dzis wiec ma prawo spac! ;')
Ketsa - w koncu nie podalam tego panadolu bo jak juz sie obudzil to temperaturka zaczela Mu spadac.
Ketsa - w koncu nie podalam tego panadolu bo jak juz sie obudzil to temperaturka zaczela Mu spadac.
Witam dziewczynki
Widze ze jak zwykle Moskito mnie ubiegla
ladnie wczoraj dalyscie czadu
Natalia - no chcialam podac linka jak przeczytalam ze maz nie zapisal, ale cos mi mowile ze pewnie znowu komarzyca mnie wyprzedzila - no i nie mylilam sie hehehe
Widze ze jak zwykle Moskito mnie ubiegla
ladnie wczoraj dalyscie czadu
Natalia - no chcialam podac linka jak przeczytalam ze maz nie zapisal, ale cos mi mowile ze pewnie znowu komarzyca mnie wyprzedzila - no i nie mylilam sie hehehe
reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
dzien dobry wsztstkim paplom!ladnie wczoraj narobilyscie tych stronnic ale gdzies wyczytalam ze mialo byc do tysiaca ale ktos tu wymiekl
jakos dzis krzywo spalam i nie moge glowy w lewo obrocic a i jeszcze bola mnie strasznie cycki. czy to moze byc objaw zanikania mleczka?
do karmiacych sztucznie: ile razy i co ile godzin wasze maluszki dostaja mleczko? dajecie jakas herbatke?jak czesto i jaka?
ja juz i tak wiecej razy karmie sztucznie bo w cyckach koncowka
jakos dzis krzywo spalam i nie moge glowy w lewo obrocic a i jeszcze bola mnie strasznie cycki. czy to moze byc objaw zanikania mleczka?
do karmiacych sztucznie: ile razy i co ile godzin wasze maluszki dostaja mleczko? dajecie jakas herbatke?jak czesto i jaka?
ja juz i tak wiecej razy karmie sztucznie bo w cyckach koncowka
Podziel się: