reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dzień dobry ;D ;D ;D
ale cudownie, tak położyć sie ok.2,a wstać przed 7 ;D ;D ;D jak tylko okleiłam sie od komputera - młody się obudził i tak mi zeszło ;) Świetna sprawa!!!

Miłego dnia wszystkim ;)

Kurcze Atreiiu spi juz 2h!! W dzien to On praktycznie nie spi wiec obawiam sie ze w nocyh da nam popalic... No ale Bidulek mial dzis podwyzszona temperature no i pada dzis wiec ma prawo spac! ;')

Ketsa - w koncu nie podalam tego panadolu bo jak juz sie obudzil to temperaturka zaczela Mu spadac. :D

Witam dziewczynki :)
Widze ze jak zwykle Moskito mnie ubiegla :p
ladnie wczoraj dalyscie czadu :p

Natalia - no chcialam podac linka jak przeczytalam ze maz nie zapisal, ale cos mi mowile ze pewnie znowu komarzyca mnie wyprzedzila - no i nie mylilam sie :p hehehe

reklama
dzien dobry wsztstkim paplom!ladnie wczoraj narobilyscie tych stronnic ale gdzies wyczytalam ze mialo byc do tysiaca ale ktos tu wymiekl ;)
jakos dzis krzywo spalam i nie moge glowy w lewo obrocic a i jeszcze bola mnie strasznie cycki. czy to moze byc objaw zanikania mleczka?
do karmiacych sztucznie: ile razy i co ile godzin wasze maluszki dostaja mleczko? dajecie jakas herbatke?jak czesto i jaka?
ja juz i tak wiecej razy karmie sztucznie  bo w cyckach koncowka :(

Do góry