reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ja też nie chodzę do kościoła, nie wiedzieć czemu woda święcona parowała, gdy przekraczałam progi... ;D

A swoja droga doodbytniczy porod to zawsze jakas alternatywa dla gejow....... kolezanka powinna sprzedac im patent.....

Paula no nie pamietam......tyle sie slyszy o niegrzeczych ksiezach ....a moze to parafianki sa niegrzeczne.......
no ale jak by nie bylo za mloda bylam

a tak w ogole mam do Was pytanko dziewczyny - bylyscie moze na mojej stronce rodzinnej ???

Moskito - nie, Pawel pomagal wybierac ;D :D :D :D bo zazwyczaj Wiki przychodzi do nas w nocy, a Pawel idzie do Wiktorka wtedy, bo za ciasno nam wszystkim razem i dlatego Pawel se wybieral ;D :D :D :D no ale Wiktor obiecal ze jak bedzie mial nowa posciel to ze bedzie spal juz zawsze u siebie i nie bedzie w nocy przychodzil :)

dorobiłam sobie pewną teorię ;D ;D poród kleszczowy - Wandzia -a powiedzmi - jak płodziliscie Wiktorka wszedła wam może ktoś do pokoju???wystraszyliście sie????
Ketsa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry