reklama
Paula25
szczęśliwa :)
dziewczyny ciekawe co na to nasi faceci na taka ilośc dzieci ;D ;D ;D ;D bo na bzykania to napewno nie będą narzekać ;D ;D ;D
A swoja droga doodbytniczy porod to zawsze jakas alternatywa dla gejow....... kolezanka powinna sprzedac im patent.....
Paula no nie pamietam......tyle sie slyszy o niegrzeczych ksiezach ....a moze to parafianki sa niegrzeczne.......
no ale jak by nie bylo za mloda bylam
Paula no nie pamietam......tyle sie slyszy o niegrzeczych ksiezach ....a moze to parafianki sa niegrzeczne.......
no ale jak by nie bylo za mloda bylam
a tak w ogole mam do Was pytanko dziewczyny - bylyscie moze na mojej stronce rodzinnej ???
Moskito - nie, Pawel pomagal wybierac ;D bo zazwyczaj Wiki przychodzi do nas w nocy, a Pawel idzie do Wiktorka wtedy, bo za ciasno nam wszystkim razem i dlatego Pawel se wybieral ;D no ale Wiktor obiecal ze jak bedzie mial nowa posciel to ze bedzie spal juz zawsze u siebie i nie bedzie w nocy przychodzil
Moskito - nie, Pawel pomagal wybierac ;D bo zazwyczaj Wiki przychodzi do nas w nocy, a Pawel idzie do Wiktorka wtedy, bo za ciasno nam wszystkim razem i dlatego Pawel se wybieral ;D no ale Wiktor obiecal ze jak bedzie mial nowa posciel to ze bedzie spal juz zawsze u siebie i nie bedzie w nocy przychodzil
ketsa pisze:A swoja droga doodbytniczy porod to zawsze jakas alternatywa dla gejow....... kolezanka powinna sprzedac im patent.....
fuuuuujjjjjj !!!!! w tym temacie brak u mnie tolerancji - sorka !!! hehehe
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Wanda jutro zobaczę, bo dzisiaj i tak juz nie nadążam czytać i pisać
Podziel się: