reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wandzia no u mnie jak najbardziej tez brak zrozumienia w tym temacie ale toto sie tak wszedzie pcha ze moze jak by zobaczyli co to porod to przynajmniej czesci by sie odechcialo pajacowac

Moskito pisze:
dorobiłam sobie pewną teorię ;D ;D poród kleszczowy - Wandzia -a powiedzmi - jak płodziliscie Wiktorka wszedła wam może ktoś do pokoju???wystraszyliście sie????
Ketsa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nie kochana - bylismy sami w domku u Pawla - jego brat w szkole, mama w pracy a my sami... co prawda bylismy przed wynikami matur, wiec moze tego sie balismy a co ???
juz sie boje tej teorii

Wańdziu ja sie niesmialo przyznam ze odwiedałam stronke twą....... i spodobała mi sie alem sie wpisac jeszcze nie zdazyla

Ketsa, żaden facet nie przeżył by porodu. Mój nauczyciel w-f miał teorię : CZŁOWIEK JEST JAK KOŃ, A KOBIETA JAK DWA...

Dziecko mnie postraszyło - ze już pospało - ale zanim doszłam usnął ::) uf - Wandzia,to ty nie wiesz,że isę można zestrachu zakleszczyć

A co do tego porodu posladkowego - dzięki temu patentowi Amelka dorobiła by sie tej wesołej gromadki - podzieliliby się z mężem robotą - kto wie???może i mój chciałby spróbować???

Martula piekne i takie prawdziwe.....bym rzekła nawet zyciowe zaiste madry to musial byc człowiek ten nauczyciel w-efu ;D

reklama
wanda ja bylam na twojej stronce-super.jeszcze wszystkich fotek nie widzialam ale ze slubu bajka :D ale dzis szybko te stronki leca

Do góry