reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
jestem kochane i mysle o matach i zolwikach bo nasza Maja wyglada czasami jak zolwik tak wyciaga szyjke i kreci glowe  ;D ;D ;D. a jak jeszcze jest zawiazana w kocyk to juz wogole. no bo drogie te maty.. a becikowe w sumie marne.. Martula fajny ten zolwik - bawi sie twoj maluszek?

Póki co jest za mała na zabawę, ale przygląda mu się i cieszy się kiedy on się śmieje lub gaworzy.

Martula - nie taka z nowu egoistka - wkońcu daje Ci tyle radości :D
A ja taka górska dziopka - nowosądeckie, bo pewnie jak napisze miejscowość to i tak nic nie powie ::)
Magdamaj - już sie bałyśmy ze poszłaś
Dziewczyny macie pozdrowienia od mojego męża - powiedzial " to jest was więcej???w sensie zamiast przy mężu to na forum ;D ;D

moj maz wlasnie poszedl robic dla karmiacej matki kanapki sztuk 2 :) on to sie cieszy ze sie na forum udzielam i czasem zaglada mi przez ramie :)

reklama
Do góry