reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no co Ty????przecie to rzut beretem!!!to kiedy sie widzimy???jeszcze sie okaże że znam Twoją rodzinke!!!!ale super

reklama
Mozliwe ze znasz bo moj wujek byl tam lekarzem dos powazanym nazwisko Ćwikla
a bywam roznie......jak bede sie wybierac to napewno sie dowiesz

no a ja wroclawianka tez znam rytro - tzn. wiem gdzie jest ;D a w piwnicznej to bylam na wakacjach a wlasciwie w kosarzyskach jakies ze 4 razy!! suuuper okolica!!!!

no prawda magda fajne miejsce.... a do wrocka zawsze chcialam pojechac a nigdy nie mialam okazji a wiem ze warto.... ::)

Ketsa - No obiło mi sie o uszy :laugh: ale świetnie - no to zapraszam na wyciąg

Martula -a ciebie gdzie wcięło????

Magdamaj
- ale jazda, jaki ten świat mały - to może mały zjaździk zrobimy????hehehe!

no spadam !! na odcineczek LOST wczoraj połkneliśmy 4 odcinki ktore mnie wbiły w fotel!!! no i musze sie przespac z decyzja o zabaweczkach - mata pałąk żółw czy lew??

Hej!
Znowu ja po przerwie... kolki są znacznie lżejsze, ale piersi znowu dały mi w du.. i zakończyło się to blokadą laktacji, ech... także znowu mnie nie było, a Wy widzę że się na nowo rozpisałyście! Znowu ciężko tu nadążyć...

do wrocka zapraszam!! tez fajne miasto ale gory lepsze..!! no jakiś zjażdzik fajna sprawa byłaby (mata pałąk żółw czy lew??)

reklama
No powiem wam ze ja to bym strasznie chciala was wszystkie na zywca spotkac ale pewnie byloby to dosc trudne w realizacji.....chociaz ja to strus pedziwiatr jestem i jak sobie cos wymysle to zrobie ;D
no to narka magda niech cie koszmary zabawkowe nie mecza

Do góry