reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dziewczyny ale mi dzisiaj szef narobił stracha... dzwoni i pyta się gdzie mamy druki wypowiedzenia umowy o prace? To mu mówię że tam i tam.

Pytam się kto leci? Czy ja? A on mówi, że lepiej, że mnie tu nie ma, bo on już ma dosyć wszystkich chłopaków.
Ludzie kochani przez ostatnie pół roku zwolnilismy w sumie 5 grafików.

JAk tak dalej pójdzie to i ja polecę :(

reklama
Wanda ale jak ty byś chciała myć okna przecież jest mróz  -4 wszystko by Ci marzło na szybach

gochna pogadać sobie zawsze można zawsze to inaczej ;) ;) ;)

Paula fajnie że nie jestem sama z tych niecierpliwych ;) ;)

(h)anaka trzymam kciuki co byś mogła dać mężowi jutro najpiękniejszy prezent w życiu :)

Czesc Laskli:)
Zdanka wczoraj zapowiedziala na formu czyjs porod.:)

Ziemzia gratulacje wielkie!!!!!

Ja dzis wstalam w dobrym humorku:) Moj maz wczoraj "trenowal" przed pepkowym. I wczoraj zamiast z nim to jakis facet spiewal mi do sluchawki. A moj maz i kolega po wymieszaniu wodki, ginu z tonikiem , sliwowicy i piwa poszedl plywac w basenie i do tego opil sie wody chlorowanej:)

Mam z niego taka polewke ;D ;D ;D ;D

Bedzie dzis trzezwiec i przepraszac:) i mam szanse na jakis prezent dodatkowy:)

Hanka - no kloc sie o zwolnienie !!!! co to jest ze do terminu !!! no jaka zwala !!! chociaz ja teraz mam do 23 grudnia i mam nadzieje ze mi starczy :)

Zdanka - u nas nie ma mrozu :) w nocy byl, ale teraz nie ma, takze okna moglabym umyc - albo chociaz od strony wewnetrznej - no ale nie bede po drabinie skakac :)

Ja mam podobnie z tym zwolnieniem. Do dzisiaj, ale nie wiem czy iśc do internisty. jak na razie siedzę w łóżku i czekam na przypływ energii :)

no właśnie Wanda lepiej nie skacz po drabince mąż umyje  ;D a ty jak chcesz to podłogi możesz umyć z dywanu może nie spadniesz  :D

maz umyje okna !!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahaha - ja bardzo chcialabym to zobaczyc !!!!!!!!!!!!!!! predzej tesciowa przyjedzie mi okna umyc niz meza do tego zmusze !!!!!

no z dywanu to na pewno nie spadne - zwlaszcza ze nie mam dywanow :) hehehe albo panele albo wykladzina :) ale dobre :)))

reklama
Dzięki Zdanka!
A z tego co pisze Asia, to jest szansa, ze Twoje przepowiednie się sprawdzą! Byłoby super!

Moja Mama w ogóle już tez w wielkim szoku siedzi od tygodnia na walizkach 350m km stąd, dzwoni kilka razy dziennie i chyba jest przerażona bardziej niż ja. Bo mnie etap kryzysu i strachu juz chyba minął, tak ze 3 tygodnie temu nie myślałam o niczym innym tylko panicznie się bałam.
Teraz bym chciała już mieć Maleńką przy sobie.

Wanda, dam Małej szanse do poniedziałku, a jak nic, to będę pewnie coś działać. Sama się sobie dziwię, ze taka uległa jestem, ja raczej z tych walczących (ale nie kłóliwych chyba), może na mnie ciąża w ten sposób wpływa... miałam ostatnio troszkę zamieszania z drobnymi robotkami mieszkaniowymi i sprawy różne papirekowe w instytucjach i teraz chciałabym już tylko móc nie zaprzątać głowy niczym innym, tylko spokojnie oczekiwać sobie Dzidki, a nie znów latać tu i tam... ale cóż jak się nie da to polecę!

Do góry