reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda mój mąż też nigdy nie mył okien a teraz jak jestem w ciąży to się "naumiał" ;D nie miał wyjścia powiedziałam że jak dziecko umiał zrobić to takiej prostej czynności nie zrobi dałam szmate,spryskiwacz i heja do przodu ja tylko drygowałam  :laugh: :laugh: :laugh: fajnie tak chociaż jak w ciązy jestem to mi pomaga przy sprzątaniu ;) ;) ;)

reklama
Hanka - mama przerazona, bo babcia bedzie - zapewne pierwszy raz co ??? Moja z kolei nie cieszy sie chyba ze bedzie dziewuszka - caly czas mowi ze moze jednak chlopak sie urodzi - jeny jak ja jej nieznosze !!! mi i siorce tez zawsze powtarza ze nic nie warte jestesmy bo dziewuchy i ze szkoda ze nie ma chlopaka !!! fajna co ??? dobrze ze chociaz tesciowa mam normalna !!! przynajmniej ktos !!! Ona z kolei by wolala dziewuszke z racji tego ze ma 2 synow i wnuka :) no ale nie robilaby glupich wstawek nigdy ze nie dziewczynka tylko chlopak !!! No jak tak mozna no nie ???

no zalatwiaj sobie zalatwiaj to zwolnienie :) a co :)

Zdanka - no moj niestety calymi tygodniami siedzi w Poznaniu i jak juz przyjedzie na te 2 dni weekendu, to glownie bawi sie calymi dniami z Wikotrkiem a nocami ze mna ;D ;D  >:D >:D takze nawet nie wymagam od niego - ale dobrze ze chociaz mam tesciowa dobra... tylko poprosze i za pol godziny juz u mnie jest i sprzata :)

Nio ja mam to szczescie Wandzia ze moj maz myje okna , myje podlogi , gotuje , pierze :) Takze ja mam ten luksus ze nie musze:)

Zdanka a moze mi przepowiesz przyszlosc:):):):)

Spij Wanda dobrze!

No fakt moja Mama czeka na pierwszą wnuczkę i doczekac się nie może!
Moja teściowa też zresztą, ale ona przyjmuje to wszystko bez emocji... a jeśli chodzi o mycie okien to prędzej mi je pomoże umyć właśnie moja mama jak tu przyjedzie kawał Polskie, niż moja teściowa, którą mam niemal pod ręką - ona to by ewentualnie wynajęła panią do umycia okien czy sprzątania... a o nadgorliwość jej nie mogę posądzać, czasem przyczepi się jakiejs bzdury tylko i jest z nia klopot, całkiem inny typ człowieka niz ja po prostu...

dobra mamusie biore się do roboty bo samo się nie zrobi :-[ :-[ :-[ a na 13 chyba skocze sobie do fryzjera bo mnie wczoraj nie przyjeła  :(

reklama
Do góry