reklama
Zdanka - no ja bralam tylko Nospe ale tez juz ja olalam - niech sie dzieje co chce
Ale juz by moglo sie dziac w koncu A przynajmniej przed Swietami No i witaj wsrod nalogowcow
hehehehe...ale sie usmialam.... dzwoni do mnie wlasnie mama i moiw: no czesc Wanda, ja zadzwonie do Ciebie za pare minut - i odlozyla sluchawke
Agnes - no w koncu nie przegapilas nowego dzidziusia hehehe
Ale juz by moglo sie dziac w koncu A przynajmniej przed Swietami No i witaj wsrod nalogowcow
hehehehe...ale sie usmialam.... dzwoni do mnie wlasnie mama i moiw: no czesc Wanda, ja zadzwonie do Ciebie za pare minut - i odlozyla sluchawke
Agnes - no w koncu nie przegapilas nowego dzidziusia hehehe
Patrycja - ciekawe czy to sie sprawdza jak sie ma kanarka - hehehehehe Chyba jednak nie - chociaz zawsze jak wchodze do niego do pokoju to zaczyna cwierkac - ale moze to z glodu hehehe Zartuje oczywiscie - to dlatego ze on bardzo towarzyski jest i chcialby sobie skrzydelka rozprostowac, ale ja juz go nie puszczam z klatki
Witaj Aniaboy!
Beatko ja tez trzymam kciuki, początki trudne ale musi być w końcu lepiej!
Magi a powiem Ci ze mnie nawet pocieszył troche Twój opis porodu, początek rzeczywiście tragedia ale tym bardziej optymistyczne jest to szybkie szczęśliwe zakończenie no jasne że każda wolałaby tak jak Pamcia ale na to niewiele z nas moze liczyć :laugh:
Beatko ja tez trzymam kciuki, początki trudne ale musi być w końcu lepiej!
Magi a powiem Ci ze mnie nawet pocieszył troche Twój opis porodu, początek rzeczywiście tragedia ale tym bardziej optymistyczne jest to szybkie szczęśliwe zakończenie no jasne że każda wolałaby tak jak Pamcia ale na to niewiele z nas moze liczyć :laugh:
zdanka
Fanka BB :)
Wanda ja brałam feneterol i izoptim czy jakoś tak ;D ale co tam mam nadzieje że coś się ruszy po wczorajszych poczynaniach najpierw weszłam pięc razy na trzecie piętro potem się wykąpałam i następnie powtórka z rozrywki znów cztery razy wlazłam na czwarte piętro a potem metoda naturalna z mężem i dziś przed pracą męża tj. o 4,50 ;D też metoda naturalna z mężem a zaraz mam zamiar wziąć się za porządki ale mi się strasznie nie chce
reklama
Podziel się: