reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzien dobry mamusie,
u mnie juz dzis net dziala dzięki Bogu no więc jestem, ale wczoraj cierpiałam ze nie moglam sprawdzic co sie tu u nas dzieje ;D

Lece poczytac czy mamy kolejną mamusie moze...

reklama
Czyżby nasza Ziemzia wreszcie się rozdwoiła? :) CAŁUSKI dla Mamy i Maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale właściwie nie rozumiem dlaczego wcześniak. Może przez wagę urodzeniową.

Witaj Ania boy!!!!!!

Zdanka - no ja bralam tylko Nospe ale tez juz ja olalam - niech sie dzieje co chce :)
Ale juz by moglo sie dziac w koncu :) A przynajmniej przed Swietami :) No i witaj wsrod nalogowcow :)

hehehehe...ale sie usmialam.... dzwoni do mnie wlasnie mama i moiw: no czesc Wanda, ja zadzwonie do Ciebie za pare minut - i odlozyla sluchawke :)

Agnes - no w koncu nie przegapilas nowego dzidziusia :) hehehe :p

Ale fajnie, Ziemzia pisala wczoraj, ze Ragnarek jej na krok nie odstepuje, wyglada na to, ze psiorek czul, ze to juz!! Zwierzaki sa jednak niesamowite! :laugh:

Patrycja - ciekawe czy to sie sprawdza jak sie ma kanarka - hehehehehe :) Chyba jednak nie - chociaz zawsze jak wchodze do niego do pokoju to zaczyna cwierkac - ale moze to z glodu :) hehehe Zartuje oczywiscie - to dlatego ze on bardzo towarzyski jest i chcialby sobie skrzydelka rozprostowac, ale ja juz go nie puszczam z klatki :(

Witaj Aniaboy!

Beatko ja tez trzymam kciuki, początki trudne ale musi być w końcu lepiej!

Magi a powiem Ci ze mnie nawet pocieszył troche Twój opis porodu, początek rzeczywiście tragedia ale tym bardziej optymistyczne jest to szybkie szczęśliwe zakończenie :) no jasne że każda wolałaby tak jak Pamcia ale na to niewiele z nas moze liczyć :laugh:

Wanda ja brałam feneterol i izoptim czy jakoś tak ;D ale co tam mam nadzieje że coś się ruszy po wczorajszych poczynaniach najpierw weszłam pięc razy na trzecie piętro potem się wykąpałam i następnie powtórka z rozrywki znów cztery razy wlazłam na czwarte piętro a potem metoda naturalna z mężem i dziś przed pracą męża tj. o 4,50  ;D  też metoda naturalna z mężem a zaraz mam zamiar wziąć się za porządki ale mi się strasznie nie chce :(

reklama
Do góry