reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gonia super opis lewatywy ubawiłam się po pachy jak to czytałam bo sobie wyobraziłam siebie z tą rurką w dupie ;D i ja na czworaka
a ile tej wody trzeba??

reklama
A ja byłam dzisiaj u lekarza i powiedział, że szyjka jest cała skrócona i miękka, ale nie ma żadnego rozwarcia.
Powiedział też, że ciąża jest pięknie donoszona i tylko brakuje skurczy żeby zacząć rodzić.
Według niego to na święta będę z małym w domku.
Serduszko bije bardzo ładnie i mały waży ok.3300

dzwoniłam i powiedział żebym pochodziła po schodach i już weszłam na 21 piętro  ;D
a to zamiast coś przyspieszyć to bóle znikły ja już nie wiem mam nadzieje teraz że doczekam szczęśliwie piątku i wtedy urodze

natalko ja tez wogole nie spie w nocy a w dzien tez nie moge odespac, jak przyszlam z ola ze szpitala to moje slonce spalo i spalo.Teraz mam problem z zasypianiem, boje sie ze nauczylam corcie na raczki brac i zasypiac bo za chiny w lozeczku mi nie zasnie i nie polezy sama.Jest wtedy kupa placzu i krzyku dopiero jak sie na raczki wezmie to jest spokoj.Blagam pomocy!!!!czy ona sie juz nauczyla na raczkach nosic?przeciez ma dopiero 2 tygodnie.....jak ja tego oduczyc?
Natalko co do piersi to jak mala zaczyna ssac to troche boli ale to sa 3 sekundy a potem jest ok.Ja mam male piersi i podobno takie nie sprawiaja wiekszych problemow ;D ;D mam nadzieje ze wykarmiam mala :) :)
Aprilko gratuluje slicznego dzidziolka jest slodki zreszta tak jak i wszystkie listopa/grudniowe  :p :p

gingger no po takiej wizycie to usmiech nie powinien Ci schodzic z twarzy  ;) kazdej takich wizyt zycze  :) wszystko ladnie, tylko skurcze niech przyjda i rodzic.. ;) :laugh: ja nie moge sie doczekac czwartku kiedy to ide do mojego gina.. :)

kurcze a z ta lewatywka to jakos tak sie bym bala sama sobie zrobic  :-[ , u mnie w szpitalu zalaczaja taka rurke, trwa to chwilke, wg. mojej kuzynki nic nie boli no i polozna wychodzi i wtedy sie idzie spokojnie na kibelek..oby tak to wlasnie wygladalo   ;)

Wandzia no wlasnie bo mnie to zaitrygowalo jako, ze ja zielona jestem  ::) to ile miesiecy uzywa sie lezaczka tak na chlopski rozum  ???

Pamcia strzal w dziesiatke bo wlasnie wybieralam sie na allegro w poszukiwaniu kremu z biotherma dla mojego kochanie i chetnie ten link przejrze chyba, ze tam tylko zapachy sa a to juz by bylo po ptakach bo w bucie lezy i nastepnego nie kupie bo nie wiem kiedy on zuzyje ma tyle butelek  ::) ::) nio ale dzieki sliczne  ;)

Gabi kochana a Ty sie nie przejmuj ta sytuacja, pamietaj, ze jestesmy solidarne i zadna panna Nam nie naskoczy.. 8)

Rany dziewczyny zostawic Was na pare godzin to juz sie potem nie mozna wyrobic z czytaniem! Trzeba by nie odchodzic w ogole od kompa ;D a przeciez obiad trzeba kiedys zrobic i mężem sie zajac troche nie ???

Joeey moi tesciowie sie nie tlumacza, to chyba dla nich normalne, taki brak kontaktu i zainteresowania, zreszta widac to chociazby po tym ze nawet moj mąz ma znacznie lepszy kontakt z moimi rodzicami niż ze swoimi :)

dziewczynki ide się położyć już bo niedaje rady siedzieć chyba niedługo urodze już sama nie wiem co 10 minut mam inne myśli
już bym chciała urodzić bo normalnie czacha mi dymi :-[

reklama
Wa ndzia a podjedx na szpitalną do komisu dla dzieciaczków tam trochę mają rzeczy a taki leżaczek co to się moze zniszczyć moze poszukasz jakiś ciekawy ;D

Do góry