reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

cześć dziewczyny dzięki za miłe słowa niestety juz pojechał :mad:
ale ten jeden dzień no i noc ;) gdy znów mogłam się do niego przytulic były wspaniałe ;D teraz jeszcze 47dni i znów sie zobaczymy ale juz na duzo dłużej.
Ale niespodzianka byłe wspaniała zapukał o 9 rano z ........
dsc000235gg.jpg

jest tu ponad 30 róż
No i pogadał z naszym fasolkiem chociaz mały chyba sie zawstydził bo był wyjątkowo spokojny no albo złośliwy jak czasami tatuś ;) :laugh:
Beatko strasznie Ci współczuje mam nadzieje że juz jest duzo lepiej.
U mnie tez dzis skwar i niby tak ma być do środy :p
Właśnie wyczytałam że juz jestem w trzecim trymestrze ;D ;D ;D

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

reklama
cześć dziewczynki!!
Rzeczywiście puściutko tu :(
Dzisiaj beznadziejnie się czuję, coś mnie kuje w prawym boku, tak jakbym cały czas kolke miała. :mad:Ale chyba to dzidzia się źle ułożyła, bo co chwile czuję tam kopniaki ;) Chyba na złość mamusi robi :D ;D
aOLU bukiecik śliczny, gratuluje wspaniałego mężusia ;)
Beatkowspółczuję, ja tez mam apetyt na sliwki, ale się powstrzymuje bo wiem jakie szkody sliwka może narobić :p Staram się zastapic innymi owocami. Jak najszybciej nam zdrowiej :D

Strasznie leniwy dzień dziś, nic mi się nie chce, tylko bym leżała :-[
Mam nadzieję, że jutro znowu zacznie sie ruch na forum, pozdrawiam ;D

aOla sliczniutkie kwiatuszki ::)
Ja wpadłam się tylko pochwalić a co .. mamy dzisiaj z mężulkiem pierwszą rocznicę ślubu ;D ;D ;D zmykam świętować papa

Beatko dobrzej... ale się musiałaś strachu najeść przy okazji...

aOlu bukiet cacany... ale milutko!!!

Gabi gratuluje rocznicy :D no i życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo kolejnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patrycja nie może się chyba po przeprowadzce odrobić... gorzej jak nie sprawdziła wynajmując tamten domek czy tam jest internet i się nie odezwie dopóki czegoś nie wykombinuje... :o

GABI- super gratulacje z okazji rocznicy!!! (mamy nadzieję, że było romantycznie...) I życzymy następnych- jeszcze szczęśliwszych!!!! :-*

No.... Dziewczynki... Wynudziłam się dziś jak MOPS!!!! Ukochany w pracy.... Tylko ja, dzidziulek i kotek.... Ech... nawet czytanie książki mi nie szło! ;)

reklama
Hallo BEATKO jak dziś się miewasz?1 Lepiej już?!
Okropne doświadczenie ale może nauczy rozumku.... ;)
Ty miałaś temperaturę, biegunkę itd.... a ja przed wczoraj fiknęłam jak długa wychodząc z natrysku! Kolano potłuczone! Na szczęście dzidziulek nie ucierpiał ale widząc zbliżające się kafelki w łazience do moijej twarzy nie czułam się bezpiecznie.... O, rany! Zniedołężniałam w tej ciąży czy co?! :laugh:

Do góry