reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No nie Wanda :mad: dzis jest poniedzialek a powiedzialas ze w niedziele nie chcesz rodzic wiec moze byc poniedzialek :D 3mam kciuki ;D ;D ;D

reklama
Witam
Ja też nadal 2w1.
I już przestałam wierzyć w jakieś naturalne metody wywołania porodu. :)
W domku wszystko przygotowane, posprzatane, choinka ubrana i prezenty kupione i spakowane.
A tu jak nic tak nic.
Jutro ide do lekarza może on coś wyjaśni.
Ja też chyba będę musiała iść macierzyński załatwiać bo raczej nie da mi zwolnienia lekarz.

Wiolus - juz dzis mi zupelnie wszystko jedno kiedy urodze, byleby jak najszybciej ;)
Ginger - a ja wlasnie jestem w trakcie pakowania prezentow - uwielbiam to robic i musze nieskromnie przyznac ze bardzo ladnie mi to wychodzi... Podpatrzylam kiedys jak pan w sklepie mi pakowac prezent i od tej pory mam bardzo ladnie popakowane wszystko :) Gorzej bedzie z klockami lego i namiotem, ktore nie sa w pudelku tylko maja niestandardowe rozmiary i ksztalty :) no ale nic.... biore sie do roboty :)

czesc dziewczynki :)

wlasnie zobaczylam co zrobilam wczoraj w nocy :) moja odpowiedz miala isc na watek ogolny a same widzicie co sie stalo, wstyd sie przyznac do komputerowej ignorancji, ale nie wiem jak to sie stalo :) w kazdym razie poprosilam Aletke o usuniecie tego nieszczesnego watku. Bo to sie Aletke prosi, tak?? wiec sorki za zamet ;)

Gonia - wydaje mi sie za sama jako zalozycielka mozesz usunac ten watek, zwlaszcza ze nikt w nim nie odpowiedzial - ale glowy nie daje, bo tak naprawde nie wiem :)

Czesc mamusie pojedyncze i podwojne :)

Kurcze tydzien minal jak jestesmy w domu a ja ciagle nie moge sie pozbierac jakis haos w moim zyciu zapanowal z niczym sie nie wyrabiam chociaz wstyd sie przyznac wczoraj po raz pierwszy umalowalam sie tak jak zawsze i moj mąż stwierdzil ze wrocilam z zaswiatów :) biedaczek chyba zapomnial jak wyglada jego zadbana zona przez ta ciaze :) siedzial i sie gapil na mnie jak na kosmitke

Ja juz po lekarzu, zbadał mnie i stwierdził, że szyjka krótka i miękka i więcej jak tydzień mi niedaje :D oby, bo chciałabym na Świeta byc w domku :p Dał mi jeszcze zwolnienia 10 dni, także niemuszę iść na macierzyński, no i dobrze bo szkoda by było :)..jak nieurodzę to mam przyjść 26.12 na izbę przyjęć, bo ma dyzur i cos zaradzimy ;D ;D po tym jego badaniu to aż mi się gwiazdy pokazały ;D mam nadzieję że coś się ruszy ;D ;D

Agnes - mi tez mowil ze mam krotka i miekka szyjke a to bylo jakies 3 tygodnie temu... w zeszla srode tez to samo mowil i jeszcze mi niby ten masaz szyjki zrobil i nic :p porazka :p
no ale Tobie blizej niz mi :) Mam nadzieje ze cos Ci sie ruszy :) i mi tez ;D ;D

reklama
Do góry