reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Magi! Ja tam jestem tego samego zdania co ty!! Poza tym są gusta i guściki! A my nikogo zmuszać nie będziemy, bo po co! Każdy ma to co lubi, a do ogółu niestety trzeba się dostosować, bo na ogół to już wpływu nie mamy! ;) :laugh:

Ziemzia - wiec napisalam wlasnie 2 posty temu ze gusta nie podlegaja dyskusji. A poza tym wcale do ogolu nie trzeba sie dostosowywac. Mozna na szczescie miec wlasne zdanie. Ma byc wesolo a Wy tak strasznie serio bierzecie to ze mi sie nie podobaja nic a nic te napisy. No dajcie spokoj......;) Przeciez ja Was nie krytykuje ze je sobie wstawilyscie. Tylko stwierdzam ze ja takiego nie chce.....

pozdrowionka gorace i mysle ze szkoda czasu na dalsze grzebanie sie w tym temacie ktory jest tak naprawde zupelnie nieistotny.

Cos mi sie pokielbasilo, w watku: Grudniowy albumik, nie widze tych napisow z boku: Odpowiedz itd. I nie moge odpowiedziec! Nie wiem czemu tak sie zrobilo, a zrobilo sie po obejrzeniu zdjec Pamciaw >:D :police: No chcialam Ci Pamciaw powiedziec, ze nie myslalam ze jestes taka grzeczna blondyneczka po charaketrku sadzac ;D No i ze bardzo mlodo wygldasz :) Pozdrawiam.

czesc laseczki..:)

Pamciaw..witaj w domku..:)..

co do spanka na pleckach ze ma jest tak samo jak z wami..zasypiam jak grzecznadziewczynka na lewym boczku ...a jak o tieram oxczka co widze???...ze leze na pleckach :mad:!!!...ale coz..vhyba nic na to nie poradze..a podusie Ziemzi watpie aby mi pomogly :D :D
jesli chodzi o kawusie zborzucie tpo lubie..:)..i nawet teraz sobie chleptam ja z kubeczka...ja mam taka "Anatol"..jest ona w ekspresowkach i bardzo mniam..taka sama jak tak"Kujawianka"czy jak tam..ale w tej mojej zadne farflocle nie plywaja..:)

a Pamciaw jak nie chce swiecic..to niech nie swieci.. ;)..jej wola moze zmieni zdanie bliizej grudnia..hihhi

Ja wczoraj wieczorem tez nie mialam tych opcji odpowiedz itp....Ale dzisiaj bez problemu. Te moje zdjecia strasznie kobylaste sa, moze Ziemzia mi jakos pomoze je zmniejszyc to wtedy wywale te posty z tymi kobylami...

Dzieki Magi za mile slowa. Zawsze z moim bratem ktory jest rocznik 77 mowimy ze on jest moim starszym bratem wzglednie wkrecamy jakichs nowo poznanych znajomych ze jestesmy blizniaki dwujajowe. I ludzie bez problemu wierza...;) hihihi...:)

No wierze, ze wierza bez problemu, w zyciu przenigdy nie dalabym Ci 32 lat :) A to odmladzanie bywa zabawne, 3 lata temu na imprezie rodzinnej u Pawla dzidkow jedna szanowna Pani byla swiecie przekonana, ze jestem w 4 klasie liceum i sie do matury szykuje ;) Hihi. Ale wtedy mialam dlugie wlosy i rzeczywiscie mlodziej wygladalam :)

Hej Dziewczynki!

To forum zyje! Trudno nadazyc! ;D Ale fajnie tak! Jestem zaskoczona z tym spaniem na plecach, nie wiedzialam, ze sie nie powinno. Na samym poczatku ciazy bylo mi niekomfortowo w takiej pozycji, ale ostatnio juz nie wiec sobie chetnie spalam na plecach. Hmm...

Co jeszcze pomaga na pokarm oprocz kawy zbozowej? Nie wiem czy uda i sie tutaj takie cudo kupic. No i bardzo kiepsko mleko toleruje ostatnio, wiec moze jest cos, co nie jest zwiazane z mlekiem? Zaniepokoilam sie nieco, bo bardzo bym chciala karmic piersia.

no nic, pozdrawiam wszystkie Mamusie z wewnetrznymi Babelkami ;D ;D!!

reklama
Paaricia...nie boj nic...jak nie znajdziesz kawki zbozowej to daj znac ..:)..wyslemy paczka ;)..

a co do tego spanka na pleckach mowilam o tym mojej mamie i ona zrobila wielkie oczy..powiedziala ze chyba zwariowalam ona tak spala a ja i moja siostra jestesmy cale i zdrowe..moze ja mam troszke nierowno pod suficikiem ale tak to wszystko ok..:).

Do góry