reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

U nas wymarzona pogoda na leniwe spacerki - pół dnia na plaży spędziliśmy i chyba z 7 kilosów zrobiliśmy!! (normalnie nogi mi w d.... weszły ;) ) Ale było cudnie!! W końcu trochę odpoczęłąm, bo od poniedziałku znowu zaczyna się kołomyja ... ale na razie cicho bo dupka usłyszy i jutro nie będzie chciała zwlec się z wyrka!!  ;)
Znów nie było mnie dzień i myślałam, że nie nadrobię  :laugh: ale prosze - udało się!! Bo jak inaczej, mi się nie uda?? Pewnie, że się uda i wam wszystkim też, bo jesteśmy twardkie dziołchy, nie miętkie!!
Pozdrowionka!

reklama
Oj Ziemzia ! Jesteś niesamowita ! Zawsze potrafisz pocieszyć ! Dzięki ! ;D Wiesz co...Ty musisz chyba do mnie przyjechać...zostawić męża na trochę i spędzić ze mną ten czas do egzaminu ! Mam wrażenie, że przy Twoim optymiźmie to wszystko się udaje ! :)

Super!! Chętnie bym ci pomogła!! Ale moja mężusiowa sierotka zginęła by tu marnie  ;) Nie martw się wspieram cię duchowo i przesyłam pozytywne wibracje!!

Alo kochane grubiutkie robaczki :)
Nareszcie komp moj dopoki nie padne oczywiscie czuje sie dzis fatalnie znow dostalam krowotoku z nosa czwarty dzien z rzedu i zawsze rano jak sie podnosze staram sie uwazac zeby nie za szybko ale to nic nie daje niby dzis chlodno ale za to jakos duszno przespalam caly dzien a czuje sie jakbym hektar kapusty wyciela sama moja iskierka taka ruchliwa ze szok jutro wizyta kontrolna zabieram za waszym sladem kanapeczki i termosik najwyzej podziele sie z P.doktorem bo nie wypuszcze go dopoki mi nie powie co w moim brzusiu mieszka a tak pozatym to wszystko ok Wybieracie sie moze do waszych szpitali obejrzec oddzial porodowy popatrzec sobie zobaczyc jakie zwyczaje panuja zeby nie dostac dodatkowego szoku wlasnie zaczelam sie zastanawiac czy w moim szpitalu istnieje mozliwosc porodu w wodzie przy poprzednich mozna bylo ale ja tak szybko urodzilam ze nawet nie pomyslalam o tym cudownym wynalazku :) No i jeszcze jedno pytanie do was i oczywiscie opinie wasze co ze szkola rodzenia wyczytalam w ksiazce ze to juz czas zeby sie rozejrzec i podobno w niektorych szpitalach wymagaja takowego przygotowania od tatusiow przy porodach wspolnych jutro znow wypytam swoja polozna w przychodni bo akurat nie ona bedzie przy mnie tylko jej przyjaciolka podczas porodu
POzdrawiam :)

DIDI na kiedy masz termin bo z suwaczkow wynika ze moja iskierka jest dzien starsza i zastanawiam sie czy terminyu tez sie zgadadzaja my mamy na 19 grudnia okolo oczywiscie :)

właśnie wróciłam z grila pierwszego w tym roku ale było pycha jedzonko.Szkoda że jutro trzeba wstac do pracy. Ide spać pa

.png

surpriseglit.gif

dev334bb___.png

reklama
Hmmm to tez sie nie zgadza kazdy inaczej liczy ale teoria jedno a praktyka drugie okaze sie w grudniu a tak swoja droga to ciekawe ile z nas urodzi w okreslnym terminie :)

Do góry