reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

tak Paula Ty sobie w szlafroczku siedzisz a mój szlafrok dopiero czeka do pranka ;D szlag mnie trafi zaraz - nie moge nic prac bo nie mam gdzie powiesic wszędzie pył i kurz, no ale facet powiedział że za 3godz kończy ;D

gdzie najlepiej kupic spirytus do pępka?? - byłam w aptece i babka powiedziała, że nie ma i najlepiej rozcieńczyć samemu, a gdzies czytałam, że można dostac w aptekach

Paaricia to jednak u was lepiej dbaja - jak miałaś robiony poziom żelaza, ja musiałam sobie sama zrobic i jeszcze lekarz warczał ze po co robiłam to bez sensu i że w ciąży zawsze spada, wydziwiał, cmokał, ale że faktycznie miałam niski to zapisał preparat. Co za paradoks ::) już nie mówię, że gdybym tylko na niego się zdała to miałabym przez całą ciążę tylko 1 usg robione. Płaci się te składki nie wiadomo po co a i tak człowiek musi bulić prywatnie za jako taki standard opieki i sam myślec o wszystkim za lekarzy.

reklama
to prawda Gonia jakbysmy miały zdawać się tylko na fundusz to kiepsko by było, nic byśmy nie wiedziały co dzieje sie z naszymi Maluchami. Ja co prawda chodze do ginki w przychodni, żeby mieć badania za darmo, ale i tak dodatkowo mam ginke prywatnie i to z nią mi sie lepiej rozmawia. A gdybym sama nie poszła prywatnie na usg to nawet bym nie wiedziała, że Kacperek ma owiniętą pępowinę  ::). Masz racje niby płacimy skałdki a i tak same musimy o wszystko zadbać!!!!

o Paaricia nie śpisz jeszcze?? no, fajne, ja tam buszuję i sporo ciekawych rzeczy znalazlam m.in. jak zniesc ból porodowy itp.

o, tu znalazłam o osławionym Dolarganie, którym szprycują w moim szpitalu http://polki.wp.pl/kat,1676,wid,1648259,wiadomosc.html mojej kumpeli go dali to chodziła z bananem na buzi przez reszte porodu i głupoty gadała do lekarza :laugh: ona się bardzo bała porodu mówiła, że pomógł jej się wyluzować a dziecku nic nie było bo faktycznie podali jakieś antidotum. no rózne są opinie

Gonia - dobre o tym dolarganie ...hehehe ale ja bym wolala byc przytomna mimo wszystko a nie nacpana jak bede rodzic - zreszta znasz moje zdanie :)

oj znam, znam ;D Ciebie niezły numerku, już ja widzę jak tam porządzisz lekarzami na oddziale ;D będą musieli Cie przez prawnika pytać czy mogą Ci coś zapodać :laugh:

reklama
Cześć dziewczynki!  ;D  ;D
Wpadam tylko na momencik, przywitać sie i zameldować, że jesteśmy juz z Mateuszkiem w domku. Sprawdziałam listę i wiedzę, że ten 27.11 to bardzoooo owocny dzień!  ;D Gratuluję wszystkim "rozdwojonym" i trzymam kciuki za "2w1"!!!! Wkrótce powklejam zdjęcia i postaram się chociaż w skrócie nadrobić zaległości! Buziaki! Pa! :)

Do góry