reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ja tez juz ide lulu no i chlopa mam ale fajnie bedzie sie w niego wtulic..... :) :) :)
milego dnia Pati a Ty sie Didi wyspij bo jutro wielki dzien..no i kolorowych snow dziewczynki papappapapa

No to sobie pospalam. ;D Dobrze, ze mnie Roland telefonem obudzil bo bym jeszcze spala! Czy Wy tez ostatnio tak ekstra wiecej spicie?

Choc pogoda ladna to jakos weselej! ;D Ciekawe ile mam nam urodzi do jutra! ;D Magdus i Zdenka tak z cicha pek urodzily... Steffi cos dawno nie bylo, moze i ona rodzi! ;D Tez sie zmartwilam Ziemzia - ze jest taka przygnebiona, mam nadzieje, ze da znac jak najszybciej...

Didi - cos mi sie zdaje, ze Ty dobrze dzis z wrazenia nie pospisz! ;D ;D Ale postaraj sie choc zasnac kochana!

Beatka - powodzenia jutro z zaba! :D

czesc laski..:)

Patki ..:D..no i wykrakalas..:)..nie pospalam dobrze..:)..wszyscy mi sie snili..:)..moj misiak tez..:D>.Albercik krecil sie ..bydzilam sie co godzine i sprawdzalam godzine..:)..jestem niewyspana..ale usmiech nie schodzi mi z twarzy..:)..boli mnie glowa..delikatnie plecki..:)..maly kreci sie..:D..a to wszystko z tego zo mamunia taka podekscytowana i szczesliwa..;)..

Didi ale sie ciesze!!!! Ale CI fajnie!! ;D ;D O ktorej wyjezdzasz z domu? ;D Ja to jak jestem podekscytowana to tez b,b, zle spie, wiec wiem cos o tym! ;D

teraz bede czekala na tel..od taty Piotra..:D...bo jeszcze nie wiem o ktorej wyjade...ale samolot laduje tutaj o 13:35 a jest cale miasto do przejechania aby dotrzec na lotnisko..:)

ja juz na nozkach, tez zle spalam, ciagle sie budzilam..ech raz mam tak, ze tylko do 7 spie, a innym razem do 11...nie wiem od czego to zalezy no i te okropne klucie pod biustem...zaraz lece do sklepiku po buleczki, ale mi sie dobre sniadanko szykuje, jestem glodna straszliwie.. :)

didi no to jak jest cale miasto do przejechania to twoja wyprawa zacznie sie wczesniej ;) to pewnie juz sie szykujesz dla swojego ksiecia..powodzenia i zebys tam nie zemdlala z wrazenia na tym lotnisku ;D ;D

czesc mamuski ;D

a miałam taka nadzieję żę skoro dzis mam termin to obudzę się z bólami :p chyba umyje dzis okna bo nic innego do głowy mi juz nie przychodzi :-[
mały ma w nosie moje prośby żeby wychodził bryka sobie i pewnie ma za mnie ubaw ;)

co o tych sączących się wód to mnie tez się wydaje ale jak byłam w szpitalu to lekarz powiedział że nie da sie tego przegapić i u mnie to były upławy. Teraz mam je coraz większe ale cały czas białe i bezwonne czyli ok.

No nic musze czekac do jutra i jak nic się nie będzie działo dzwonić do mojego gina. Niech wyciąga tego mojego złośnika bo tatus chce sie z nim poprzytulac przed wyjazdem ;D
Beata (nie życzę Ci tego) ale jak będzie u Ciebie tydzień po terminie to musisz iść do szpitala. Ja tam miałam mówione jak wychodziłam i wtedy kładą na patologii badaja wody itp i jeśli nie dzieje się nic to wywołują.
A narazie pozycja żaby ;) ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Hejka laseczki :)
Ja juz tez od dawna na nozkach :) Boli mnie cholernie krocze, tak ze chodzic nie moge prawie - ale humorek mam tak czy siak... Nie wiem tylko co mnie tak cieszy ??? Maz daleko, bedzie dopiero jutro, kosci mnie bola, miesnie mnie bola a humor mam jakbym co najmniej w totka wygrala ;D ;D ;D
a Krocze to juz mnie tak straszliwie boli :) A wiecie co mi poloznik powiedzial wczoraj - ze mam wyjatkowo duzy brzuch jak na ten tydzien ciazy ;D ;D no jakos mnie to nie zdziwilo, ale mowie mu ze dzidzka wcale nie jest kolosem i ze mam raczej duzo plynu owodniowego - bo i tetna nie mogl znalezc przez to... No i w ogole mowil ze mam wyjatkowo nisko to tetno - a ja ze doskonale o tym wiem, bo dzidzia ma glowke bardzo nisko w miednicy - jak prawie od poczatku ciazy i stad pewnie te bole cale !!!

Didi - no ja dzis zamykam wszystkie okna no :p  Ale sie ciesze... w koncu chlop Ci wraca !!! A juz sie szykowalam z aparatem na porodowke jako tatus Albercika :p

Pamcia - hmmm...co to ja chcialam Ci napisac.... musze sie cofnac...no nie... nic nie ma... musze sie inaczej cofnac.... ale co to ja chcialam no ??? o matko co za skleroza no... Napisze zaraz jeszcze raz :p

Do góry