reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

:) :) :) GRATULACJE MAGI !!!!! :) :) :)

Ale suuuper, idealnie dziewczyny równo na tydzień przed swoim terminem urodziły swoje córunie :) :)

Ależ emocjie, jak to tak szybko pójdzie, to nie zdążymy ochłonąć i nacieszyć się kolejnymi dzieciaczkami ;)

Gratulacje raz jeszcze :)

reklama
MAGI GRATULUJE CORECZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi ja tez tak mam, ze jak ide sobie cos kupic to wracam tylko z rzeczami dla Ady..i niczym dla siebie ;D ;D ale jakos nie moge sie opanowac zeby przestac cos jej kupywac ::) :p

no rzeczywiscie cos by bylo w teorii mojej tesciowej, ze dziewczynki sie spiesza, a chlopcy kaza na siebie czekac jak w przypadku Beatki... :p

Pamciu a czy masz tam moze w tej ksiazeczce znaczenie imienia Ada bo niewiele mozna znalezc na temat tego imienia, za to wiele jest o Adriannie a to nie to samo... :mad: i napisz mi koniecznie  bo ja uwielbiam takie rzeczy oczywiscie jesli znajdziesz chwilke co pisze o Anecie.. :laugh: please :)

MAGI GRATULACJE!!!!!

Ale genialnie!!! ;D ;D Ale super!! Ale sie ciesze!! ;D ;D No to sie nam sypia dzieciaczki!! ;D ;D

Alescie sie rozpisaly! No ale nic dziwnego, takie wiesci! ;D ;D Az z wrazenia zapomnialam co chcialam napisac. :D

GochnaR - witaj na forum i pisz jak najwiecej! ;D

Co do prezentow to ja juz od dawna je kompletuje. Co roku musze miec wiekszosc gotowa wczesniej, zeby zdazyly dojsc do Polski, no ale teraz to przeszlam sama siebie, bo czesc kupilam juz miesiac temu, ;D zeby teraz nie musiec latac w tym upale. No ale oczywiscie bez biegania po sklepach sie nie obedzie, bo jeszcze mi kilku brakuje. :p Poza tym skoro pierwszy raz moja mama i brat beda z nami na Swieta i przylatuja az taki kawal drogi bardzo chce im dac jakies fajne prezenty. :laugh:

Didi - nie mysl za duzo ze Ci chlop nie zdazy wrocic, bo tak bedzie! Wiekszosc z tych objawow ktore podkreslilas ja sama mam, a jeszcze mi 4 tyg zostaly i nie sadze, zebym miala zaraz rodzic. Cos mi sie zdaje, ze na tym etapie ciazy to takie objawy to juz normalka - owszem przepowiadaja porod, ale nie sadze, zeby miala to byc kwestia dni. Tak wiec nie mysl o tym za duzo, nie stresuj sie kochana! Bedzie dobrze, zobaczysz! ;D

No to jeszcze pomarudze, ze dzis okropny upal znowu i juz kolejny dzien mnie boli glowa. Czy macie moze jakies nie farmakologiczne sposoby na bole glowy?

czesc laski..:D..

ja juz nie moge spac od 4:30..obudzilam sie w poteznym bolem glowy ..krecilam sie z boku na bok i chyba tylko lekko przysnelam bo zaraz znow nie spalam...przeczyszcza mnie..mam gazy  i jesli dobrze odczytuje skurcze jako takie jakby sciskanie gabki to ja mam tak z czestotliwoscia co 6-10 minut ...no czasami troszke dluzej..oby to tylko byly nerwy ale nie podoba mi sie to..:(..i do tego jeszcze mdli mnie

nie chce panikowac..ale jakos niespokojna jestem wlasnie strzelilam sobie herbatke z lipy ..:)..brzuchol mam twardy..:(..zastanawiam sie nad nospa..ale nie wiem czy to dobry pomysl..nie mam podbarwionego sluzu ani jakotakiego boli jest znosnie moze troszke rwa mnie plecy ..ale mam nadzieje ze to z niedospania i zlej pozycji..no i znow mnie sciska jak na okres..kurcze..mama mi mowila jak nie mialam boli plecow przy miesiaczce to moge nie miec i teraz..:(..za to sciska mnie tak jak mialam..

Hej laseczki :)

Ja tylko na chwilke sie przywitac... ale jakby sie cos dzialo i jakbym dostala jakiegos niezapowiedzianego smska z niespodziewana trescia to od razu tu wskakuje dac Wam znac...a poki co zmykam na sniadanko :)

Pamcia - 100% ja :) Doslownie wszystko sie zgadza... a z tym ze sprawiam wrazenie wiecznie w pretensjach to najbardziej sie rodzicom wydaje hehehehe :) No i ten trudny charakter - mysle ze Pawel by potwierdzil :)

No to milego dnia dziewuszki :)

Czesc Laseczki!

Didi - nie denerwuj sie. Ja rez ledwo sie ruszam i mam podobne objawy do Twoich, ale mysle, ze to jeszcze nic konkretnego. Teraz przy moim odstawieniu tabletek, to skurcze mam bardzo czesto... I znow nawalaja mi nerki....

Dobra ksiazka do reki i lezenie ;)

Ja natomiast mam zamiar robic wszystko na odwrot. Tyle sie nalezalam, ze te kilka dni teraz wykorzystuje na doporowadzenie siebie do porzadku. Wczoraj byl fryzjer, za chwile lece do kosmetyczki, wieczorem Harry Potter. Wszedzie zabieram ze soba do torebki pieluche, bo sie boje, ze wody plodowe mi odejda, a w kinie, to bylby troche obciach.

Wandzia - wczoraj juz nie zdazylam napisac, ale lista bardzo mi sie podoba. Teraz wyglada super!!!
Juz sie nie moge doczekac zdjec dzieciaczkow!!!

dzien dobry mamusie 2w1!!!!!

ja po sniadanku, zaraz kapu kapu bedzie i ogladam dzien dobry tvn - strasznie lubie...

wczoraj napisalam ze 2 smski do Natalki ale bylo pozno i sie zestresowalam, ze moze obudzilam ja i malenstwo jesli nie miala sciszonych dzwonkow.. ::) ::) ale jestem wsciekla na siebie za taka gafe :mad: :-[

aussie ale sie usmialam z tej pieluchy ;D ;D ale jak wody odejda to czy zdazysz z niej skorzystac ??? :p

dziewczynki, dzis sa andrzejki!!!!! jakie macie propozycje na ten wieczor uwzgledniajac mase ciala i 9 miesiac ciazy.. ??? jedna z propozycji jest Harry Potter...

reklama
Hej laseczki - u mnie bez rewelacji, skurcze są ładne i nieregularne więc pewnie jeszcze trochę mała posiedzi (teraz to ja mogę być w ciąży!! taki luzik - guzik, że szok!), ale już czuję że wyruszyła w drogę, więc powolutku do celu... Teraz mężuś poszedł się wykompać i zabieramy psiurki na plażę, to pewnie ostatni raz w takim składzie 2+2 i jeden bonusik ;) Może jak poszaleją to będą spokojniej znosiły moją nieobecność? Ale mam tylko nadzieję, że tym razem nie dorwą żadnego dzika, bo Ragnarek się jeszcze dobrze nie zagoił po ostatniej walce :laugh:

Miłego dzionka!!

Do góry