reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia wlasnie od tesciowej dostalismy ksiazke pt.:"Wplyw imienia na zycie". No i sprawdzilam sobie Pauline i okazuje sie ze ma ta sama charakterystyke co Wanda. Juz teraz wiem czemu sie czesto zgadzamy. Ale az przerazenie ogarnia ze to az tak sei zgadza.....;) Moj Tomek to polewal ze mnie. Tylko jedno sie nie zgadza - ze ozieble serce mam. Ja takiego nie mam, choc moze na to czasem wygladac.

reklama
Właśnie pralka wyprała rzeczy które dzisiaj przytargałam :D i skończyłam już cały płyn do prania   :) na wiele to on nie starczył hehe
Jutro czeka mnie kolejna wyprawa na misato po prezent dla mamy bo ma imieninki i będzie imprezka i domowe Andrzejki  ;D
Zmykam spać miłej nocki
ZIEMZIA lajcikowego porodu bo jutro Twoja kolej nie ???

Jutro może mnie niebyć, bo przestawiamy komputer do pokoiku mojej siostry a to troche zachodu ::) , bo trzeba kabel z neostrada przedłuzyć ;) także nierozdwajajcie sie za szybko abym zdążyła nadgonić ;D
Dobrej nocki mamuski :) i dzieciaczki :)

Pamcia - no pewnie ze wg planu - mam tylko nadzieje ze Fuczak jeszcze troszke wytrzyma !!
No i w sumie nawet jakbym ja - a mam chyba termin na samiutkim koncu - teraz urodzila, to juz nie byloby tragedii i wszystko byloby dobrze :) Ale niech sobie malutka siedzi jeszcze w brzuszku, bo w koncu tam jej dobrze - no i nie moge za szybko urodzic, bo kto sie lista zajmie ;D ;D ;D Taka odpowiedzialna fucha :)
Pamcia - no prosze... no moze szybko zmienie imie z Milenka na Paulinka - zwlaszcza ze to imie tez bylo u nas brane pod uwage :) A z tym ozieblym sercem, to moze chodzi o to ze wlasnie z wierzchu oziebla nieco, a w srodku bardzo czula, delikatna i wcale nie oziebla - bo do mnie to by pasowalo - zwlaszcza poza ciaza, bo teraz to troszke jednak inaczej ;D

Nie mam gdzie zeskanowac, ale poprosze moze mi Tomek w pracy zeskanuje to Ci wysle. Bo o tej ozieblej powierzchownosci to tam bylo. I w ogole.....usmialam sie....patrzymy na wszystkich z gory i rzadzimy....ech...Mega wybuchowe i energiczne...Zaraz przeczytam Milenke! A ! Zapomnialam napisac!!! Super ze to imie wybraliscie!! Slicznosci!!! No i takie do Lenki podobne....Lenka tez ew mogla byc Milenka...:)

no Pamcia - ktos od rzadzenia musi byc, no nie :) no to jak zeskanujesz to ja poprosze wanda_22@o2.pl chociaz pewnie juz masz mojego maila, bo rozsylalam :)
no...ja na pewno czasem bede zdrabniac Milenke i mowic Lenka :) Oba sa pieknisie :) i takie miekkie :)

No to ja zmykam juz spac, bo maz czeka w lozeczku w koncu :) >:D >:D
Dobranoc :)

Wanda Nie ma Milenki....A my patrzymy na wszystkich z gory ale to sie tym "wszystkim" tak wydaje. A oto co pisza:"Sa wyniosle  i sprawiaja wrazenie osob w pretensjach. Wprawdzie niczym ich totem - Łabędź - wydaja sie dumne i pogardliwe, ale w rzeczywistosci sa niespokojne i niepewne...."  .......duzo blabla i :"Obolnie biorac, maja raczej trudny charakter, ale sa pelne zycia" No to w 100% ja. A Ty?

wlasnie wrocilam z apteki..:)..bylam po wapno i masc na pokrzywke..te moje swedzenia to moze byc uczulenie na bananki i inne witaminki..:)..dzwonilam do szpitala i tak mi powiedzieli..:)..widocznie za duzo witaminek dzisiaj i sa skutki w postaci swedzacej pokrzywki..:)..a ja dzisiaj caly dzien wcinam banany i pije sok wisniowy..no i teraz mam swedzace stopy..:(..

reklama
witam sie laski, zaczynam nadrabiac ale powera w paluszkach dostalyscie, juz zdazylam popodziwiac nowe brzuszki w albumiku, ciekawa jestem czy pod moja nieobecnosc jakas panika powstala i czy ktoras na porodowke pojechala ;D ;D
zreszta zaraz sie przekonam ;) jakas opita jestem, wlasnie wrocilam z knajpki, straszliwie sie objadlam i wypilam 2 breezery, to te niby drinki w butelkach, smakuje to jak soczek ale jakos mi wesolo bardzo wiec moze przesadzilam  ::) ::)

Do góry