Wandzia wlasnie od tesciowej dostalismy ksiazke pt.:"Wplyw imienia na zycie". No i sprawdzilam sobie Pauline i okazuje sie ze ma ta sama charakterystyke co Wanda. Juz teraz wiem czemu sie czesto zgadzamy. Ale az przerazenie ogarnia ze to az tak sei zgadza..... Moj Tomek to polewal ze mnie. Tylko jedno sie nie zgadza - ze ozieble serce mam. Ja takiego nie mam, choc moze na to czasem wygladac.
reklama
Właśnie pralka wyprała rzeczy które dzisiaj przytargałam i skończyłam już cały płyn do prania na wiele to on nie starczył hehe
Jutro czeka mnie kolejna wyprawa na misato po prezent dla mamy bo ma imieninki i będzie imprezka i domowe Andrzejki ;D
Zmykam spać miłej nocki
ZIEMZIA lajcikowego porodu bo jutro Twoja kolej nie ???
Jutro czeka mnie kolejna wyprawa na misato po prezent dla mamy bo ma imieninki i będzie imprezka i domowe Andrzejki ;D
Zmykam spać miłej nocki
ZIEMZIA lajcikowego porodu bo jutro Twoja kolej nie ???
agnes.kol
Fanka BB :)
Jutro może mnie niebyć, bo przestawiamy komputer do pokoiku mojej siostry a to troche zachodu : , bo trzeba kabel z neostrada przedłuzyć także nierozdwajajcie sie za szybko abym zdążyła nadgonić ;D
Dobrej nocki mamuski i dzieciaczki
Dobrej nocki mamuski i dzieciaczki
Pamcia - no pewnie ze wg planu - mam tylko nadzieje ze Fuczak jeszcze troszke wytrzyma !!
No i w sumie nawet jakbym ja - a mam chyba termin na samiutkim koncu - teraz urodzila, to juz nie byloby tragedii i wszystko byloby dobrze Ale niech sobie malutka siedzi jeszcze w brzuszku, bo w koncu tam jej dobrze - no i nie moge za szybko urodzic, bo kto sie lista zajmie ;D ;D ;D Taka odpowiedzialna fucha
Pamcia - no prosze... no moze szybko zmienie imie z Milenka na Paulinka - zwlaszcza ze to imie tez bylo u nas brane pod uwage A z tym ozieblym sercem, to moze chodzi o to ze wlasnie z wierzchu oziebla nieco, a w srodku bardzo czula, delikatna i wcale nie oziebla - bo do mnie to by pasowalo - zwlaszcza poza ciaza, bo teraz to troszke jednak inaczej ;D
No i w sumie nawet jakbym ja - a mam chyba termin na samiutkim koncu - teraz urodzila, to juz nie byloby tragedii i wszystko byloby dobrze Ale niech sobie malutka siedzi jeszcze w brzuszku, bo w koncu tam jej dobrze - no i nie moge za szybko urodzic, bo kto sie lista zajmie ;D ;D ;D Taka odpowiedzialna fucha
Pamcia - no prosze... no moze szybko zmienie imie z Milenka na Paulinka - zwlaszcza ze to imie tez bylo u nas brane pod uwage A z tym ozieblym sercem, to moze chodzi o to ze wlasnie z wierzchu oziebla nieco, a w srodku bardzo czula, delikatna i wcale nie oziebla - bo do mnie to by pasowalo - zwlaszcza poza ciaza, bo teraz to troszke jednak inaczej ;D
Nie mam gdzie zeskanowac, ale poprosze moze mi Tomek w pracy zeskanuje to Ci wysle. Bo o tej ozieblej powierzchownosci to tam bylo. I w ogole.....usmialam sie....patrzymy na wszystkich z gory i rzadzimy....ech...Mega wybuchowe i energiczne...Zaraz przeczytam Milenke! A ! Zapomnialam napisac!!! Super ze to imie wybraliscie!! Slicznosci!!! No i takie do Lenki podobne....Lenka tez ew mogla byc Milenka...
no Pamcia - ktos od rzadzenia musi byc, no nie no to jak zeskanujesz to ja poprosze wanda_22@o2.pl chociaz pewnie juz masz mojego maila, bo rozsylalam
no...ja na pewno czasem bede zdrabniac Milenke i mowic Lenka Oba sa pieknisie i takie miekkie
No to ja zmykam juz spac, bo maz czeka w lozeczku w koncu > >
Dobranoc
no...ja na pewno czasem bede zdrabniac Milenke i mowic Lenka Oba sa pieknisie i takie miekkie
No to ja zmykam juz spac, bo maz czeka w lozeczku w koncu > >
Dobranoc
Wanda Nie ma Milenki....A my patrzymy na wszystkich z gory ale to sie tym "wszystkim" tak wydaje. A oto co pisza:"Sa wyniosle i sprawiaja wrazenie osob w pretensjach. Wprawdzie niczym ich totem - Łabędź - wydaja sie dumne i pogardliwe, ale w rzeczywistosci sa niespokojne i niepewne...." .......duzo blabla i :"Obolnie biorac, maja raczej trudny charakter, ale sa pelne zycia" No to w 100% ja. A Ty?
didi
wlasnie wrocilam z apteki....bylam po wapno i masc na pokrzywke..te moje swedzenia to moze byc uczulenie na bananki i inne witaminki....dzwonilam do szpitala i tak mi powiedzieli....widocznie za duzo witaminek dzisiaj i sa skutki w postaci swedzacej pokrzywki....a ja dzisiaj caly dzien wcinam banany i pije sok wisniowy..no i teraz mam swedzace stopy....
didi
zmykam juz do lozeczka..znow meczy mnie zgaga....papa..milej i spokojnej nocy..
reklama
witam sie laski, zaczynam nadrabiac ale powera w paluszkach dostalyscie, juz zdazylam popodziwiac nowe brzuszki w albumiku, ciekawa jestem czy pod moja nieobecnosc jakas panika powstala i czy ktoras na porodowke pojechala ;D ;D
zreszta zaraz sie przekonam jakas opita jestem, wlasnie wrocilam z knajpki, straszliwie sie objadlam i wypilam 2 breezery, to te niby drinki w butelkach, smakuje to jak soczek ale jakos mi wesolo bardzo wiec moze przesadzilam : :
zreszta zaraz sie przekonam jakas opita jestem, wlasnie wrocilam z knajpki, straszliwie sie objadlam i wypilam 2 breezery, to te niby drinki w butelkach, smakuje to jak soczek ale jakos mi wesolo bardzo wiec moze przesadzilam : :
Podziel się: