reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Uff...nadrabialam przez prawie 2 godziny...Ale sie nadzialo hohoho..... Ingusia przeslodka!!! TEz ryczalam.

A ja po raz kolejny bylam w ikei dzisiaj, juz tam powinnam miec znizki :) Tym razem kupilam taki stol do przewijania jak jedna z lasek miala, ale nie wiem czy go wykorzysytam czy oddam, bo mam na razie taki przeijak utwardzany na komodzie i w sumie nie jest najgorzej. No to by bylo bardziej profi, ale czy warto dodatkowa stowe wydawac....? Moze wkleje djecia to powiecie co myslicie o obecnym rozwiazaniu ale to i tak w razie czego na watku wyprawkowym.

List anr 1 super, ale niech bedzie jakakolwiek. Tyle ze bez tych tytulow "waga" "imie" itp....no bo to wiadomo.....Dobrze ze z Apgara zrezygnowalyscie bo to mnie troche zastanawialo czy nalezy pisac. Moze niektore nasze dzieci (oby nie) beda mialy mniej niz 10 pktow i nie koniecznie beda sie ty chcialy chwalic...to takie troche delikatne.

Ide jesc.

papa

reklama
MAGI  URODZILA  !!!

o 17:25 urodzila sie Oliwka, droga naturalna, 51cm i 3060gram
Niezle nam sie Magi musiala wymeczyc - obie sa cale i zdrowe, ale biedna Magi meczyla sie straszliwie, bo przeciez o 3:30 jechala na porodowke !!! Szok !!!

GRATULACJE  DLA  MAGI  I  OLIWKI !!!

no i jak tu nie czuc sie zle skoro tyle wrazen..:D

MAGI GRATULACJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE I OLIWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie było dotąd dzieciaka
wśród wielu słodkich maluszków,
podobnie pełnego uroku,
od główki do końca paluszków.

Gratulacje !!!!!

Yupiiiii!!!!!

Kolejna dziewuszka nam sie urodziła....... MAGI GRATULACJE!!!!!

4603724.gif

W sumie ta lista mi sie bardzo podoba!!! nic nie zmieniajmy i juz. Tylko gdyby sie okazalo ze sie plec nie zgadza z USG to wtedy kolo imienia w nawiasie ze niespodzianka plciowa.

Cześć laseczki  ;D No ale nam się teraz dzieciątka sypią chyba już codziennie będziemy się radować z małego bajbusia  ;D
Magi GRATULACJE !!! Wracaj do nas szybciutko z OLIWKĄ  ;D
Mi się lista podoba ale jak się wszystkie nie zmieścimy na kednej stronie to by trzeba pomyśleć o kek uszczupleniu, póki co miejsca dużo więc ograniczac się nie trzeba.
Jejciu jaka z Inguni słodzinka 8)

Gratulacje MAGI!!!!Widzę,ze dziewczynki dominują na razie,ale cóz,dziewczynki maą pierszeństwo!!!!Super,tylko szkoda,ze sie męczyła,ale juz ma wszystko za sobą,teraz tylko szczęsliwe macierzyństwo!!!!Super cieszę sie

reklama
Do góry