reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia - jestem pewna, ze sie zaczelo. Moja kumpela w pazdzierniku miala identyczne objawy rano jak sie obudzila. Pr5zez 1 i 1/2 h wisialysmy na telefonie i sprawdzalysmy czy to juz. O polnocy trzymala synka w ramionach. Uwazam, ze lekarz ktory Cie odeslal do domu byl niepowqazyny. Chyba tylko po to, zebys wziela torbe i wrocila!!!!

Trzymam kciuki i badz dzielna!!!

reklama
ja juz zmykam do lozeczka bo strasznie nozki mnie bola chociaz nie wiem od czego..:(..dobranoc laseczki milej i spokojnej nocy..:)..kolorowych

Natalia..:)..trzymaj sie dzielnie i daj tylko znac ja juz bedziesz w drodze na porodowke dzisiejszej nocy:D..:)

Pati ..:)..dla Ciebie jak zwylke milego i udanego dzionka ..:)..

Didi - lekki ból główki mi dokuczał dzisiaj, bo wyszłam do sklepu z nie do końca wysuszonymi włoskami! ;) :laugh: Ale już jest ok...

Właśnie włączyłam sobie muzę z okresu kiedy powstawało nasze maleństwo i ... chce mi się tańczyć! ;D

Nic nie boli, jest cudownie... ;D

Coś mi chyba odbija... ;)

:)..jesczze nie spie..:)..chce mi sie jesc..hehe:)..tylko nie wiem na co mam ochote wszystko co jem mi nie pasuje .:mad:..no ale jakos przezyje no i mam pragnienie jakbym miala kaca..:D..

Beatka..:)..ja tez mam napady na tanczenie.:)..no i zawsze jak sobie poskacze to pozniej leze pol dnia..:)

Ja też jeszcze nie śpię :) :)
Byłam dziś u lekarza, wszystko ok, mały waży już ok. 3600 no i zostaje mi tylko czekać... Dziś miałam nawet dość reguralne skurcze przez 1,5 godz. tak co 7-8 min. no i przeszły :mad:
Natalia pewnie się zaczyna, powodzenia no i koniecznie daj znać!!!
Didi ja normalnie od dwóch dni to pożeram wszystko, co znajdę w lodówce i jej okolicy :)
No to spokojnej nocki!

no to ogolem dobrze odzywione te nasze dzieci sa, wszystkie powyzej 3kg :D
pisze, a kotka siedzi mi na kolanach, chyba tez juz nie moze sie doczekac bo przytula sie do dzidzi..
poplakalam sie oczywiscie jak ta babka w narodziny urodzila i jak jej polozyli malenstwo na brzuszku, jakie to wzruszajace a obok byl tatus i tez plakal.. :-[ juz niedlugo....... :)
dobranoc kobitki, Pati dla Ciebie milego poranka i calego dzionka :laugh:
trzymam kciuki za Natalke.... :)

reklama
Do góry