reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia - no prosze... to juz niedlugo zostaniesz mamusia z dzidziusiem w ramionach :) Ale fajnie... tez juz nie moge sie doczekac... A bole moze spowodowane tym, ze dzidzia juz przyszykowana do startu no i boli... No chyba ze to takie bole calego brzucha - no to powinien teoretycznie byc skurcz, az dziwne ze na KTG nic nie wyszlo...
Trzymaj sie kochana, bo juz niedlugo bedziesz tulic swoja Ingusie :) Ale fajnie :)

A ja jeszcze chcialam o tym moim USG napisac - otoz glowka znowu jest tak bardzo nisko w miednicy, ze znowu nic nie bylo widac i lekarz nie mogl nic zmierzyc... W kazdym badz razie lekarz powiedzial ze to nie jest pozycja startowa jeszcze, bo ja wielorodka jestem i to moze dlatego - wielorodka....dziwnie to brzmi :) No w kazdym badz razie dal mi jakies 2-3 tygodnie, bo powiedzial ze na tyle wczesniej zazwyczaj pojawiaja sie te skurcze przepowiadajace - czyli to twardnienie brzucha... No zobaczymy :)

Joeey - no to sie nazywa precyzja i dzialanie wg planu ;D ;D ;D robilismy dziewuszke i wszystko na nia wskazuje ;D

reklama
noooo zaczyna sie u nas dziac..:)..i to chyba na calwgo robi sie goraco..:D...jak na moje to odeslali Natalke nam abysmy jej towarzyszyly w tym wszystkim:D :D.. bo po co ma sie meczyc w szpitalu jak moze ten czas do skurczy poprzebywac w domku i przy naszym towarzystwie..:)..a nie tam w strecie i czekaniu nie wiadomo jak dlugo..:)..laalalala bedziemy niedlugo cioteczkami..:)..Natala..a co do dzidzki no to niezlego malego klopsika masz w brzuszku..:)

no to Wanda dal Ci do zrozumienia, ze za 2,3 tyg. sie sypniesz..to dopiero sie wepchniesz w kolejke no!!!!
ja jutro ide do gina, juz sie nie moge doczekac, co mi powie, zmolestuje go normalnie.. ::) ::) :p

Cześć !!!

Wystarczy,ze jak mnie nie ma to dzieje sie cos ciekawego!!!!

Trzymam strasznie kciuki za Nathalie,niechno urodzi.Tylko wkurza mnie to,ze to jeszcze nie poród(niby)a już strasznie boli!!To nie chce wiedziec jak boli poród,ale pewnie wkrótce i ja zaznam tego bólu.

Kurcze i tak niezle sie trzymamy!!!Tylko nie ródzmy za wcześnie,zebysmy potem były wszystkie znowu na dzieciach urodzonych w grudniu2005.Ja tam chyba nie chce sie do listopada przeprowadzacć!!!:):):)

Mi to sie normalnie wydaje,ze igdy nie dojdzie do tego pierwszego razu:):)juz Magi była,Beatka tez miała rodzić i Ola i ciągle nic i nic!!Moze Natalia więc zatem??

Hejka!

Ale fajnie! Natalia może już za kilka - kilkanascie godzin bedziesz tulić swoją córcię! Super! ;D

Wanda - no proszę, a jednak się sprawdziło! Ale się cieszę, że bedzie dziewczynka! ;D

A u mnie bez zmian. Nie boli mnie ani podbrzusze, ani krzyż, ani w pachwinach...Nic zupełnie nic! Nawet nie mam parcia na pęcherz...No może główka troszke... ;D Ale to z porodem nie ma nic wspólnego... :p

Natalia to pewno była próba generalna ;D albo i nie bo wiesz pocieszę Cię może albo zasmucę ja rozwarcie na jeden palec miałam juz ostatnio jak byłam u ginki 17.11 a tu dalej cicho ;) No ale mi się już przestało spieszyć, postanowiłam błogo korzystać ze spokoju jaki mam teraz bo za 2 tygodnie już go mieć nie będę.
Joeey ciekawe czy Ci się sprawdzi Twoje przeczucie :laugh:

Natalia 3maj się dzielnie :) ale numer z Ciebie - tak szybciutko; słyszałam, że wody chlustaja jak się leży lub półleży, a jak się chodzi to dzidzia działa jak korek od szampana i wtedy się sączą, no, ale to podbarwienie krwią to rzeczywiscie dość jednoznacznie. Ale fajnie by było jakbys została naszą pierwszą mamusią ;D to ciężka noc przed Tobą z tymi bólami, ja tez miałabym problem jak je odrożnić od skurczów, mi się wydaję że ciągle je mam tzn w ciągu dnia od wczoraj tez parę razy bolało, nie wiem co to jest więc jutro spytam lekarza. Takie ciągnienie, nagłe spinanie całej macicy z wwiercaniem się w pipkę, i ciągnie od całej pachwiny. poza tym mały coś ostatnio jest nadaktywny. No nic, pomarudziłam, życzę Ci wszystkiego najlepszego kochana i dawaj relację jutro jak spałaś, a może juz zostaniesz szczęśliwą mamusią ? ;D

reklama
Nathalie ale super, może jakaś wkońcu urodzi ::) ;D ile ciotki mogą czekać ;D ;D Jedna urodzi to reszta za nią ;D Malutka okazuje się nietaka malutka :D oby łatwo poszło ;)

Wandzia super że dziewczynka, będziesz miała parkę ;D ;)

Dziś na szkole rodzenia mieliśmy dietę matki karmiącej...jestem ciekawa co ja będę w Święta jeść ??? P.Maria ze szkoły rodzenia pocieszyła nas, że za rok też są Świeta ;D :D Niebędę przesadzać, troszkę pojem :D
Jutro idę do lekarza..ciekawe co ciekawego mi powie ::), póxniej do pracy zawieść L4 i na zwiedanie szpitala..chyba padnę na twarz jak wrócę do domku :p :-[
Idę spać..dobranoc skórczyków na noc..oczywiście tym co potrzeba ;)

Do góry