reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja wróciłam z ostatnich zakupów, tak więc mam już wszystko i dla siewbie i dla maluszka.
A tak w ogóle to od pewnego czasu boli mnie wewnętrzna strona ud, nie wiem może to przez to że mały się w dół przesuwa, ale czasami jak tak długo posiedzę to potem podnieść się nie mogę.

reklama
Poleżałam trochę, poczytałam o przygotowaniach do porodu, obejrzałam "M jak miłość" a plecy nadal mnie bolą...Gonia chyba jeszcze się położę i obejrzę Magdę M...
mąż juz szykuje się do spania, właśnie idzie się kąpać i będzie grzał mi łóżeczko  ;D i chociaż nie chce mi się spać, bo wstaje o 11 to jednak pójde się poprzytulać trochę z moim Misiem....biedak musi wstawać o 5:20!

a może jutro będzie lepiej i może uda mi się wkońcu poprasować ubranka...chociaz nie wiem, bo ma mnie odwiedzić koleżanka, najwyżej ją zagonię do prasowania  ;)

Dobranoc  :)

ale tu dzis wieczorkiem pusto.. :mad:
no nic uciekam spac..milego dzionka Pati..!!
dobranoc wszystkim mamusiom jeszcze 2w1 :)

Ale jestescie kochane, ze pamietacie o mnie i mi zyczycie milego dnia! ;D Bardzo mi milo! ;D

Na forum widze ze doly goszcza. Ech to pewnie juz ten etap ciazy. Teraz juz lepiej raczej nie bedzie! No az sie Malenstwa wykluja oczywiscie! ;D

Czesc laseczki zgrabniutkie :) hehehe

Dzisiaj ja ranny ptaszek ale to sprawka mojego synia wział sie skubaniec przeziebił i wlasnie dopiero uporalismy sie z dusznosciami kurcze a tak go chwaliłam w poniedziałek przed alergologiem ze juz pół roku był zdrowy chciał nie chciał znow dzis musze szorowac z nim do lekarza niestety z astma nie ma zartow i domowe sposoby nie działaja a o zapalenie płuc bardzo szybko u takich dzieci wypije herbatke poczekam az leki zaczna działac i mykne jeszcze na chwilke do łóżeczka tymbardziej ze tam słodki mały facecik wlasnie spi ;D nadrobie pozostale watki jeszcze oczywiscie

Pozdrowienia dla dziewczynek szpitalnych oby juz nie wracały na pusto do domku .....
aaaaaaaaaaaa i Betko ty juz chyba na wylocie dlatego masz taki spokoj w sobie :)

Hehehe, Aga, zgrabniutkie ;), dobre :laugh:
Ja to sie już czuję jak słonica z brzuchem miedzy kolanami, niech ten synek się już wykluwa!
Obudziałam się dziś taka głodna, że już wciągnęłam mega śniadanko i o dziwo nadal jeszcze bym coś zjadła, skurcze mnie łapią ale takie niereguralne, mogłyby już zreguralnieć, bo już się doczekać nie mogę.
Aga ale masz "przygody", jak nie córa, to synek, dobrze, że to maleństwo w brzuszku daje Ci jeszcze trochę spokoju :) Trzymaj sie cieplutko :)

hej laski:)

Dzisiaj można powiedzieć że się wyspałam w końcu.... oststnia pobudka o 2 w nocy a następna dopiero o 6 rano....SUKCES:))

A wczoraj myślałam że mojego Tomka ukatrupię, no żarty się go trzymają nieziemskie.... otóż....mój ginekolog i weterynarz który zajmuje się moimi zwierzakami maja podobne nazwiska. Ponieważ jutro mam wizyte u ginekologa chciałam o tym Tomkowi przypomnieć no i oczywiście wypaliłam: "pamiętaj że w czwartek jesteśmy umówieni z ...(i tu padło nazwisko weterynarza)...." no i oczywiście zanim się zorientowałam że się pomyliłam to Tomek do mnie z tekstem "no tak tak, z tobą to tylko do weterynarza chodzić bo ty prawie już jak słoniczka"..... :p ;) dowcipniś ;) :p

Czesc mamusie i dzidziusie :)

Aga - no niech Wikus szybko zdrowieje :)
Steffi - no nie moge z Twojego Tomka :) hehehe ale sie usmialam :) Moj ginekolog ma z kolei nazwisko podobne do Tyszkiewicz...i za kazdym razem jak ogladam Taniec z gwiazdami to mi sie myli jako ona sie nazywa :)
Ale mezulek niezle Cie zalatwil...hehehe :)

Ja juz oczywiscie tez od dawna na nogach... Dzis mialam straszna noc - nie dosc ze na siku latalam - niby pecherz pelny straszliwie a zawsze ze dwie, trzy krople zrobilam :( to jeszcze w dodatku strasznie mnie bolalo podbrzusze, miednica i krocze... no normalnie szok... Znowu nie moge sie obracac z boku na bok !!

A dzis na USG smigam...ciekawe co mi powiedza....moze sie dziewuszka zmieni w synalka i wtedy pol szafek ciuszkow do wywalenia, bo mam baaardzo duzo rozow - oczywiscie sama nic nie kupilam, ale bedzie troche zal :(

reklama
Hej Dziewuszki!

Dostalam smska od Fuczaka, ze skurcze juz wyciszone i prawdopodobnie w okolicach weekenda Ja puszcza do domu, zeby wrocila do szpitala dopiero na porod. ;D Takze Fuczac mysli, ze moze nawet i po terminie sie rozdwoi wiec jak narazie nie grozi nam z Jej strony wepchanie sie w kolejke! ;D ;D

Steffi - niezly ten Twoj Tomek - a jak to moj Roland stwierdzil - powinnas sie cieszyc, ze powiedzial slon, a nie wieloryb! ;D ;D

Do góry