reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

:)..Wanda..:)..ale masz bojowe zadanie .:)..jestes jak telefonistka w centrali..:)..hehe..:)..ale super..:).zawsze na bierzaco ze wszystkim bedziesz :)..ja moge sie zalozyc tez bede Cie atakowala 1 grudnia bo nie bedzie mnie wtedy..hehe..:)..i nie wiem jak dlugo..:) ale to jeszcze czas

zobaczcie co znalazlam i sie doksztalcilam jeszcze na sam koniec wiadza o maluszku i jego zachowaniach w kazdej fazie rozwoju http://www.libramed.com.pl/wpg/NumeryArchiwalne/09/OCR 12.html

reklama
Gonia - ja tez mam wszystko przygotowane do szpitala, ale tylko czesc w plecaku. Nie chce tam jeszcze ubran wkladac, bo nie lubie jak sa potem takie zduszone. No i wlasnie takie twardniejace skurcze mialam jak mi sie snilo, ze rodzilam. ;D

Wanda - mamy szanse sie zalapac na podobny termin rodzenia, w koncu ja mam termin na zaledwie kilka dni przed Toba. Jakby co to bedziemy sie wspierac smskami ze szpitala! ;D ;D

Czesc laseczki :)

Witam po ponownym wstaniu :)
Joeey - moze i wstajesz ostatnia, ale ja za to robie ostatnio tak, ze rano wstaje o 7, zawoze Wiktorka do przedszkola, wracam do domciu, zjadam sniadanko i wchodze na forum... ponadrabiam, poodpisuje no i klade sie spac - i tak tez dzisiaj znowu bylo i dopiero co wstalam :) Potem mam za to czas na naocne sledzenie co sie dzieje z naszymi grudniowkami :D
Dzieki laseczki za mile slowa w sprawie przekazywania wiesci :) To jest bardzo mile zajecia - a poza tym co mam innego do roboty... Sama calymi tygodniami, nudiz mi sie potwornie, to mam czas zeby zawsze cos do lasek napisac :) No i wiem ze to musi byc mile ze o nich pamietamy... Takze ciesze sie ze Joeey obiecujesz mi smski :) Juz sie nie moge tego doczekac ;D
Patrycja - no faktycznie - kilka dni roznicy :) Wiesz co, ja juz sobie upatrzylam do rodzenia 22 grudnia ;D ;D ;D mam nadzieje ze dzidzia posluszna bedzie i poslucha mamy w tej kwestii :) Chodzi o to, ze wyjde wtedy w Wigilie - i fakt ze nic nie zjem z tych pysznosci, no moze troche poprouje, ale za to miedzy swietami a nowym rokiem to kazdy ma wolne, i Pawel i moja siorka i szwagier - kazdy moze mi w jakis tam sposob pomoc, a zaraz po Nowym Roku jak Pawel pojedzie do Poznania to juz bede na nogach i sama sobie poradze - bez niczyjej pomocy - zwlaszcza mam tutaj na mysli pomoc moich rodzicow !!!! hehe... takze tak sobie to upatrzylam :)

Hejka dziewczynki!

Już nadrobiłam co naskrobałyście!

Chcę się tylko zameldować i zmykam, bo mam dzisiaj zły nastrój... :-[

Ale nie chcę smęcić, więc może po prostu będę się narazie mniej udzielac! :p

Trzymajcie się cieplutko!

Wandzia mój pierwszy termin jest na 22 XII własnie - zobaczymy :D 3maj się ciepło w ten bury dzień, nie najlepiej się dziś czuję, brak energii :(

Czesc dziweczynki :)

Okropny dzien wczoraj nalatałam sie jak eserszmit i dzis niestety  zdycham z Ola juz wszystko w porzadku dzis odebralismy ja ze szpitala jak to ordynator stwierdzil miała wiecej szczescie niz rozumu zabieg bez komplikacji ledwo ja zabrali a juz mi ja oddali niezdazyłam nawet sie pomartwic :) jutro juz do szkoły jak to wiktor stwierdzil na buzi ma wszystkie kolory jesieni opuchlizna zeszła tylko jest sina ale nie martwcie sie juz zaczyna wariowac

Jestem ciagle zmeczona nie moge wogole spac budze sie co kilka minut albo mi sie brzuch stawia albo nasz przyjaciel mi dokucza czyli zgaga w nocy az sie poryczałam chce juz urodzic mam chyba dosc juz tych niedogodnosci zmykam zajac sie czyms bo humor mam okropny

Wanda pozdrow nasze zblizajace sie mamusie i buziaczki dla pozostałych grudniówek :)

kurcze!!!Chyba nie mam jeszcze tego symptomu uwijania gniazda.Powyjmowałam wszystkie ciuszki,troche sie zdenerwowałam,ze mam ich za mało i nie chce mi sie ich schować,nic mi sie nie chce.Zostałam dzis w domu zeby posprzątać,porasować,a tymczasem nic mi sie nie chce!!spać mi sie chce ale ciuszki leżą nałózku,wiec zeby sie połozyc to musze je pierw sprzatnąc,no masakra!!!musze sie zabrać!!!

Laseczki...

Moja dzidzka znowu sie przemiescila i to na maksa - w ogole caly dzien mam chyba te skurcze, ktore polegaja na bezbolesnym twardnieniu brzucha !!! A jeden mialam taki dlugi bardzo i normalnie myslalam ze mi brzuch peknie !!! No nie bola te skurcze, ale mnie wkurzaja - denerwuje mnie strasznie jak mi sie tak brzuch napina !!
No i dzidzka sie znowu przemiescila w tym sensie, ze znowu czuje czkawke na stalej pozycji - na dole i po lewej :) No chyba ze wczoraj i przedwczoraj czulam czkawke moze drugiego dzidziusia ;D ;D ale to raczej niemozliwe ;D ;D
no nie... musze konczyc, bo musze leciec na kibelek - znowu przeczyszcza mnie !!! Czuje a raczej mam nadzieje ze urodze troszke chodziac przed czasem !!

Sorka ze tak bezposrednio w ostatnim poscie, ale musialam leciec :)
Jade zaraz do tesciowej na obiadek - nie ma jak sie wprosic :D A poza tym samej mi sie dla siebie nie chce gotowac - a Wiktorek przeciez je wszystko w przedszkolku :)
Jakby co, to bede wieczorkiem :)

reklama
Witam
Wanda_23 ja też mam cały czas takie twardnienia brzucha i też bym chciała urodzić wczesniej, żeby na święta być z maluszkiem w domku.
Mój lekarz jest przekonany, że urodzę wcześniej przez to, że skraca mi się szyjka i jest miękka. Maly ulozyl sie glowka w dol. Jak byłam u niego to powiedział żebym wytrzymała do końca miesiąca żeby minął 37 tydzień a potem to niech się dzieje wola nieba.
A tak w ogole to ostatnio mam klopotz ze spaniem i chce mi sie strasznie pic w nocy.

Do góry