reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ale Wam fajnie dziewczyny, że macie te skurcze...Ja już nie moge sie ich doczekac. W ogóle zaczynam podejrzewac, ze w moim przypadku oksytocyna pójdzie w ruch...

reklama
Czesc Dziewczynki,
czytam Was na biezaco, ale czasem nie mam po prostu sily czegos napisac.
Jak narazie u mnie ok. Maly lubi straszyc mamusie. W sobote 0 ruchow, wczoraj szalal jak na sali gimnastycznej. I chyba sie troche przekrecil. Wydaje mi sie, ze teraz ma pupcie pod zebrami. ;)

Ja tez odstawiam tabletki w tym tygodniu. W piatek. Ciekawe, ktora z nas sie wczesniej rozdwoi. Pamcia czy ja? ;D

Wandzia - przeprowadzaj sie do Poznania!!!Mowie Ci, nigdzie nie jest tak fajnie jak tu. ;D Ciagle cos sie dzieje!!!

Pamciaw - to fajnie, bo już się zastanawiałam, czy taka kąpiel nie wycisz akcji porodowej "na poważnie", ale jak mówisz, że nasili to spoko - luzik! Ja nie miałam żadnych obaw, bo mi ginka ostatnio powiedziała, że mogę spokojnie rodzić, jutro mam USG to pewnie dowiem się ile waży nasza Myszka!! Już się nie mogę doczekać...

Beatko - nie przejmuj się, napewno wszysstko bedzie cudownie!! Skurcze zaczną się w odpowiednim momencie i oksytocyna bedzie zbędna! Bądź dobrej myśli!

Aussie - mam nadzieję, że twój syneczek grzecznie się odwrócił, trzymam kciuki!! I wiesz co - też powtarzam to samo co ty - "Wandzia, przeprowadzaj się, najważniejsze, żeby rodzinka była w komplecie!!"

o jenki nie bylo mnie kilka godzin bo tescie mnie z zaskoczenia na obiadek porwali (kochani sa :)) a tu taki news, ze Ola Nam w szpitalu wyladowala, a sie szykowala na pierogi do mamy ;D ;D ale przygotowana to ona byla pierwsza, torbe miala spakowana na tip top..juz sie nie moge doczekac kiedy sie odezwie.. :) :) mam nadzieje, ze wszystko w porzadku........o jenki ale jstem podekscytowana.............
kupilam wszystko na zrobienie naszego forumowego przysmaku - bloku ;D ;D ;D

Witajcie dziewuszki :)

Dzieki Wam wszystkim za slowa otuchy :)
Pamcia - juz nie bede zalowala tego porodu w wodzie - zwlaszcza ze szpital i tak mi nie odpowiada pod zadnym wzgledem i chce rodzic w innym :) W tym co Donia :)
Aussie - no Pawel tez caly czas mowi ze w Poznaniu ciagle cos sie dzieje i w ogole czuc ze miasto zyje, a jak wraca w WEEKEND do Bydgoszczy to mowi ze grobowy nastroj jakis tu panuje !!!! W srodku weekendu !!!! A poza tym tutaj nie ma Ikei i H&Mma :) to se argumenty znalazlam :)

A powiem Wam tylko, bo zapomnialam wczesniej, ze wczoraj moja dzidzia jakos sie przekrecila i chyba ma glowke u gory - na pecherz juz nie prze - sikam rzadko i dluuugo... - cos dziwnego co ??? Raczej dzidzia powinna na tym etapie sie przekrecic glowka na dol... Dobrze ze w srode USG to sie dowiem co i jak !!!

Kurcze...przed chwilka ogladalam Wydarzenia na Polsacie i sie tak wkur...lam ze nie pytajcie !!!! Oni chca se znowu akcyze podwyzszac - nie no w ogole rozwala mnie ten rzad !!!!! ale juz nie bede sie politycznie wypowiadac, bo normalnie brak mi slow czasem !!!

Pozdrawiam Was serdecznie i mykam, bo Wiki w wannie zostal :) Ale cale szczescie siorka jest dzis u mnie na noc - to go wykapie :) No moze jeszcze wpadne pozniej :)

A tu prawie zero ruchu od mojego wczesniejszego posta !!

Gabi - chodzi oczywiscie o akcyze na paliwo !!!! ech...szkoda slow !!

Laseczki, widze na GG Ole ze statusem zaraz wracam - zagaduje, ale nikt sie nie odzywa - no ale zdaje sie ze to jest numer jej meza, bo tak jest napisane w katalogu... No nic... skoro sie nie odzywa, to zapewne nie ona :) Ciekawe co tam u niej ???

mam czuja, ze Ola nam urodzila!!!!!!!!!! ??? ??? ???
a w ogole to na forum w tej chwili sa tylko same samotnice bez mezow u boku: ja, Wandzia i Nathalie  ;D ;D ;D reszta pewnie sie wtula w swoich miskow :(

Wandzia - bardzo dobre argumenty za Poznaniem. ;) Powiem Ci jeszcze na pocieszenie, ze duzej roznicy nie poczujesz. Cukiernie Sowy tez sa u nas i sa najlepsze na swiecie!!! ;D

reklama
Ja niesamotna Was odwiedzilam :)

O akcyzie juz gnoje od wczoraj czy przedwczoraj mowia. Juz nawet tego nie komentowalam bo przeciez jakis obled! A najlepsze jest kolejne posuniecie! Przy podwyzszonej akcyzie chca zmusic producentow paliw do obnizenia marzy! No pieknie! Komuna pelna geba! Gospodarka centralnie zarzadzana jak nic nam sie kroi. Zajebiscie! :mad:

Aussi ja mysle ze Ty sie pierwsza rozsypiesz, bo ja w sumie mam rzadko te skurcze. No ale nigdy nic nie wiadomo :)

Do góry