reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Zostawić Was na chwilę nie można!!!!!!!!!! no już się za rodzenie biorą! Jeny, czytałam Wasze posty i ryczałam... też się zżyłam z Wami...

BEATKA TRZYMAMY MOCNO KCIUKI​

mam nadzieję że jeśli to już to będzie to szybki i bezproblemowy poród!

i znowu ryczę.....

reklama
No to teraz juz rozumiem dlaczego na czacie jak sie rozryczalam na wiesc o Beatki przezyciach wszystkie sie zachnelyscie! ;D ;D BEATKO TRZYMAM KCIUKI MOCNO MOCNO!!!!!!!! Teraz dziewczyny spia, to ja jestem na warcie z trzymaniem kciukow i przesylaniem Ci mnoooostwa pozytywnej energii!! ;D Wreszcie sie na cos przydalo moje mieszkanie w innej strefie czasowej! ;)

I ja weszłam po nowiny a tu cicho i pusto kurcze chyba dotarło do mnie ze to juz naprawde blisko zaczniemy sie sypac rozdwajac płakac z bólu a potem ze szczescia jakos sobie nie wyobrazam rozpoczecia dnia bez zajrzenia co sie dzialo jak poszłam spac albo zanim wstałam buuuuu jakos tak dziwnie czekac na wiadomosc

Ale zleciał mi szybko dzisiejszy (w zasadzie to już wczorajszy) dzień, przegapiłam czacik, no i czytam zaległości i normalnie momentalnie przestało mi się chcieć spać!!!
Beatko trzymamy kciuki!!!!! :) Pozodzenia!!!!  :) :) :)Jeny to już tak może być teraz codziennie na naszym grudniówkowym forum!!!

Paaricia, całkiem możliwe ;D Nawet już bym chciała, mam tylko nadzieję, że nie spanikuję, bo niby jestem spokojna dusza a tu na Beatkowe wieści zareagowałam jakbym to ja miała za moment rodzić :D :D

reklama
Ja juz tez z jednej strony sie nie moge doczekac, a z drugiej tez watpie ze taka spokojna bede. ;D ;D Teraz to jestem twardziel! ;D

Do góry