reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc..kobietki..:)

Steffi..:)..kolysanka super nie znalam jeszcze tej wersji..:)

co do badan to ja dzisiaj tez bylam u lekarza zalatwic te papierki do ZUSu no i przy okazji oddalam siuski do badan i zrobili mi pik..:)..wiec juz mam za soba aaa..no i moja ginka juz nie kazala mi wchodzic na pilota..:)..tylko na kozetke posluchala serduszka i sprawdzila brzuszek pod cycolkami czy sie opuszcza i wszysko.:)..no ale mam planowa wizyte 16 wiec moze jeszcze bedzie chciala abym wdrapala sie na fotel..ale to sie jeszcze okaze..:)

reklama
a ja mam od 2 dni strasznego lenia i z domu nie wychodze ::) ::)ale zeby cos posprzatac, w szafach poukladac czy poprasowac to nie..ciagle jem i spie, wlasnie sie obudzilam, to do mnie niepodobne, tez mi sie nic nie chce.. ::) ja nie wiem czy to jakis sen jesienno zimowy przed porodem, ze opadam z sil, kiedys nie moglam chwili usiedziec, a teraz ::) ::)

Byłam dziś odebrać dyplom z dziekanatu i wkońcu mi sie udało ;) cieszę się że już nie zobaczę tych głupich bab 8)
Własnie skończyłam prasować, troszkę się tego zebrało :p a mnie ciężko jest pogonić do prasowania, szczególnie teraz, nie mam ochoty teraz nic robić :p ::)
Ziemzia częściej nam się tu udzielaj!!! No to miałas przygody z pieskami, dobrze że wszystko sie dobrze skończyło :)

Witam wieczorkiem!

Właśnie nadrobiłam zaległości! Uff...Już jestem po zajęciach! Prezentacja wyszła wyśmienicie! Facet powiedział, że pierwsza klasa i że wszystko przedstawilam jakbym siedziała z 20 lat w branży! Kazał mi zostawić wszystkie materiały i powiedział, że sam na pewno by tego lepiej nie zrobił! A na koniec mówi: "ale żeby nie popadła pani w zadumę to postawię 4,5"! Debil...No, ale nieważne! Ważne, że mam już to za sobą! :p

Na najbliższe zajecia idę ...W STYCZNIU! Hurra! Mam teraz luzik! Ale się cieszę! ;D

A z Magi to nie wiem co jest grane! Trzymam za nią kciuki i mam nadzieję, że u niej jest ok.

Jutro idę do gina i będę go molestować! Niech mi powie kiedy tak naprawdę urodze i jakiej wielkości może być Mały! ;) ;D

A ja tak wpadam tylko na chwilkę, żeby się przywitać i podpisać "listę obecności". Ja za to po wczorajszym "depresyjnym", dziś mam dzień "maniakalny". Normalnie energia mne rozpiera. Trzy godziny przechodziłam po mieście, przed chwilą wróciłam z kolejnego spacerku i jakos tak usiedzieć nie mogę. Ale to chyba nie oznacza, że to "już", bo innych obajwów, poza opadającym brzucholkiem raczej nie mam :)

ja należe do tych leniwców
gdy tylko sie obudze to myślę o tym żeby iśc już spać ;) ;D normalnie nudy na całego
jadę jutro do ZUSu bo chcę kaske z macierzynskiego dostawać na konto pewnie tam sie troche powkurzam. No ale zawsze to jakoś dzień minie :p ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

witam inkubatorki!

smutno ostatnio cos..... i stron cos tak ostatnio malo przybywa..... czyzby jesienna depresyjka sie pojawila....tak cos wnioskuje po moim psie meteopacie wiec uwaga i nie dajcie sie trzeba zrobic chyba zapas czekolady.... no albo ten blok (nigdy tego nie jadlam ale cos to podobny przepis do nugatu jest)
a ja jestem zarobiona bo dostalam terte w jednym kawale i po rozcieciu trza to poobszywac wiec zajecie mam mozolne (a nie mam maszyny)

dziewczyny wspołczuje wam urzędowych perypetii ja na szczescie co moglam to pozałatwiałam jak mogłam sie jeszcze normalnie ruszać.

reklama
Ja tez raczej lenia mam ostatnio...to chyba ta pogoda !!
Wiesz co Didi - ja tez dzisiaj ciagle bym pila !!!! Normalnie pragnienie na maksa !!! Moze to to bydgoskie powietrze dzis takie :D

Do góry