didi
Fanka BB :)
Goniu..ja mieszkam w fordonie i chodze do Krakowiaka..jest to lekarz a przychodni..nie jest zly..tylko denerwuje mnie z tym zwolnieniem ze musze lezec..a nic mi nie jest..teraz moj polowek wraca do kraju ..i chcielibysmy zrobic sobie wakacje ..a jak mam lezec to nie moge sie ruszac....moj polowek bedzie w kraju tylko 2 miesiace i pozniej znow jedzie do pracy....wiec chce sie nim nacieszyc..a nie siedziec calyczas w domku czy kolo niego....nie chcialabym go zmieniac bo jest dobrym lekarzem ..chodzila do niego moja przyjacolka..siostra i jeszcze kuzynka..i dobrze poprowdzil im ciaze..ale ja chce jechac na dzialeczeke ..nad morze...a tu nici...jak nie zmieni mi na chodzic..powoli trace na to nadzieje....kolezanka poleca mi swojego gin..jest to kobitka....i sobie ja chwali..muysle tak sobie ze przedstawie jej cala sytuacje i zobaczymy co ona na to ..podobno jest bardzo ugodowym lekarzem..i dobrym..ale poki co nie bede sie denerwowala ..najpierw zadzwonie i pogadam z ta babeczka...hihihihi..ale nie dzisiaj.. ..
Goniu..jak nasze dzidziolki nie zrobia nam na zlosc i nie zmienia nam terminow to napewno spotkamy na porodowce...hihihi
Goniu..jak nasze dzidziolki nie zrobia nam na zlosc i nie zmienia nam terminow to napewno spotkamy na porodowce...hihihi