Ja kupiłam te same podpaski, a właściwie pieluchy a do tego podkłady Seni z wkładem chłonnym, bo w razie czego jak mi bedzie coś lecieć to położę je na prześcieradło i nie ubrudzę prześcieradła. Potem te podkłady są dobre do łóżeczka dla Maleństwa, pod prześcieradło, żeby nic nie wsiąkało w materac.
Jeżeli macie możliwość to pójdźcie do szpitala lub zajrzyjcie na jego strone i np. u mnie w szpitalu dali mi listę rzeczy, które mam spakować do torby i nie ma tam np. jednorazowych maszynek, a niektóre szpitale tego wymagają i np. jednorazowa lewatywa, której też akurat u mnie nie wymagają. Ale u mnie wymagają pieluszek dla dziecka i ubranek swoich, z czego akurat jestem bardzo zadowolona.
Dowcipy na dzień dobry były super, a najlepszy ten o sprawdzianie ;D
Jeżeli macie możliwość to pójdźcie do szpitala lub zajrzyjcie na jego strone i np. u mnie w szpitalu dali mi listę rzeczy, które mam spakować do torby i nie ma tam np. jednorazowych maszynek, a niektóre szpitale tego wymagają i np. jednorazowa lewatywa, której też akurat u mnie nie wymagają. Ale u mnie wymagają pieluszek dla dziecka i ubranek swoich, z czego akurat jestem bardzo zadowolona.
Dowcipy na dzień dobry były super, a najlepszy ten o sprawdzianie ;D