Jak nowo narodzona po fryzjerze!!!Ale sa skurcze....
Alescie napisaly....a ja oczywiscie jak to ja do wszystkiego chce sie ustosunkowac no i znowu wysmaze posta na pol strony...
Beatka - to jest niesamowite ze Ty piszesz ze nie jestes gotowa. Kochana jak Ci czop juz odchodzi to na bank jestes pierwsza w kolejce. Moze nawet na jutro....Powaga. Wez Ty sie przyszykuj!
A z lozeczkiem dziwie sie ze nie reklamowaliscie. Musza uwzgledic reklamacje jezeli przedmiot nie nadaje sie do uzytku a z dziurami na stelaz pod materac nie w tym miejscu - nie nadawalo sie. To nie byl zestaw Adama Slodowego pt." lozeczko z serii zrob to sam" a gotowy mebelek do zlozenia.
My mielismy chyba mniejsze niedogodnosci ale oddalismy. I wiecie co? Stwierdzilismy ze chociaz jeden mebel kupimy pozadny i zamowilismy lozeczko Pali - to najtansze za 750 zeta. Bardzo drogie, wiem, ale nas na to na szczescie stac a nasza Myszka zasluguje na jeden pozadny mebelek. Tak powiedzial jej tatus a ja go poparlam. No i teraz ma lozeczko za tyle samo za ile kupilismy razem wziete szafe, komode i komin z polkami.....
Ketsa, imiona. Przesliczne IVO (ale mam opory z racji pewnej Iwony a to za bardo mi je przypomina, ale jak teraz bedzie dziewuszka a drugi uda sie chlopiec to moze juz do tego czasu mi przejdzie
), Aleksander, Aleks, Kajetan i Maksymilian to tez moje typy. W takiej kolejnosci jak podalam. A zapytaj mamy czy w przedszkolu u siebie spotkala Lene? Bede baaaardzo wdzieczna, bo ja mam chopla na punkcie zeby moja corcia miala imie nie za wymyslne ale i nie zbyt popularne.
aOla - nie urodisz pierwsza niestety bo Beatka sie w kolejke wpycha latajac jak z pecherzem przy objawach jakie ma...
;D A bol glowy to popre Wande - od przespania. Ja jak spie za dlugo to jestem kapec straszny. Choc bol glowy t tez zwiastun porodu, kto wie....
Pati-tez nie lubie imion po rodzicach. Mojej przyjaciolki kolega jest takim debilem ze sam ma na imie Krzysztof i tak maja na imie jego obaj synowie. To trzeba miec jakies mega kompleksy jak na moj gust!
Didi i Reszta ja bym nie olewala zadnych uplawow. Ja mialam b.delikatne biale bezwonne, nic mnie nie swedzialo a w posiewie z szyjki macicy okazalo sie ze mam bakterie ktore mogly byc powodem moich wszystkich klopotow teraz.
Dziewczynki ja wiem ze chcialybyscie juz tulic swoje Malenstwa. Ja tez, ale nie chciejcie jeszcze rodzic. Niech dzidzie siedza w brzuszkach jaka najdluzej, beda wtedy na cale zycie zdrowsze...A o to nam chodzi prawda?