reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Niusiar witam! Mamy ten sam termin choc moj sie zmienia co wizyta na usg....:) Teraz jest 13.12 ale ja go do wiadomosci nie przyjmuje - w rocznice stanu wojennego?!?!?! tez mi data! ;)

Ziemzia. Nic mnie nie naszlo po prostu dopiero dzisiaj przeczytalam Twojego posta. Zadawalas mi w nim pytania wiec Ci tylko na nie odpowiedzialam. A ze Twoj post z niezrozumialych dla mnie wzgledow byl agresywny to inna sprawa. Ja mam zupelny luz bo wiem swoje i tego sie trzymam. Urazy do Ciebie nie mam i miec nie bede bo jak pisalam - forum ma byc dla mnie rozrywka a nie polem walk. Ew. zrodlem wstepnych informacji.
I jeszcze jedno - nie chodzi o to zeby przemilczac, tylko chodzi o to zeby nie tracic rozsadku. To a propos Twojej wypowiedzi "nastepnym razem będę mądrzejsza i przemilczę". Milczenie na forum chyba nie bardzo ma sens...;) Pozdrawiam cieplutko i slonecznie!

reklama
Witam nowa mamusie :)
Ciesze sie bardzo że jest nas coraz wiecej zawsze to wiecej bedzie fotek naszych iskierek i bedziemy mialy czym sie chwalic jak przeniesiemy sie na niemowlaczki :)
Co do poprzednich postów kochane kobetki każda z nas przechodzi ci.ąże inaczej wystarczy poczytac nie wszystkie z nas maja te same objawy nie wszystko nas dotyczy i tak jak wszedzie jest powtarzane Kazda ciąża jest inna Teraz najwazniejszy jest optymizm i dobry nastrój moja iskierka niestety juz reaguje na moje kiepskie nastroje wierci sie okropnie a jak chodze pogodna to i ona jest zadowolona :) Moim zdaniem najwazniejsze jest miec zaufanie do swojego lekarza niestety nie ukrywam ze i mnie wkreciło dlaczego ja nie mam zrobionej tej przeziernosci ale skoro lekarz stwierdzil ze nie potrzeba to niech tak zostanie cieszmy sie takim stanem i starajmy sie zapamietywac najwazniejsze jego etapy dzieci sa takie dociekliwe ze napewno jak podrosna beda nas dopytywac jak to bylo kiedy byly w brzuszkach Wymieniajmy sie pogladami bo chyba o to chodzilo załozycelowi tego portalu a informacje traktujmy z przymruzeniem oka nie bierzmy tak gleboko do serduszka wszystkich złych wiadomosci
Pozdrawiam :)

Pamcia ja się urodziłam 13 grudnia .....  ;D
a slub miałam 30 sierpnia (w dniu śmierci księżnej Diany)

więc chyba mnie jakieś znaczące daty nie omijają :)

Hej Mamusie!

Niusiar - witam cieplutko na forum! ;'))

Spedzilismy bardzo mily weekend poza miastem i okropnie sie wracalo do pracy... No ale coz, pieniadze na drzewach niestety nie rosna. Jutro mam wreszcie to upragnione USG i juz sie nie moge doczekac, ale jednoczesnie sie troche stresuje, czy wszystko jest dobrze! :-[ Az glupio tak, tyle o nie walczylam, a teraz sie nagle stresuje. No nic.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!! ;D

Hejka!
niusiar - Witaj nowa mamusiu! Pozdrowienia dla twojego brzusia!

U nas pogoda coraz bardziej się poprawia, a jak na złość pracy mam zatrzęsienie i zamiast wypoczywać ślęczę całymi dniami przed kompem :mad: ... Mam nadzieję, że u was jest zdecydowanie "luźniej" - jeśli tak to powylegujcie się za mnie! ;)
Pozdrowionka!

Steffi faktycznie masz te daty ze ho,ho....;) smieje sie z tego 13-tego. Jak ma byc to bedzie i juz. Moja mama obchodzi imieniny tego dnia wiec na pewno bylby to dla babci mily prezent imieninowy. tym bardziej ze pierwszy wnuk/wnuczka!

Ziemzia - mozemy sobie podac rece w ilosci pracy i siedzeniu przed kompem.....:( a na dworze pachnie latem i wakacjami. Dziewczyny pokotrzystajcie z pogody i za mnie.

Caly czas mowie sobie - szkoda ze moja dzidzia nie urodzi sie w maju....mialabym macierzynski w najwspanialszych miesiacach...no ale nie bylabym jeszcze w ciazy...wiec niech bedzie ten grudzien, co robic ;). Tylko na spacery pogoda moze byc kiepska.

Hejka!
Pamciaw - będzie dobrze dzidzie nam się zachartują i nie będą ciepłe kluchy, a w lato to będą już duuuuużżżżże i będą w wózeczkach podziwiać świat, a w zimie i tak wszędzie biało.... Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!! ;)
Pozrowionka!

Hejka !!

Rzeczywiście pogoda jest fantastyczna, ale niestety nie cieszę sie z niej aż tak bardzo jak w zeszłym roku. Po prostu jak jestem na słońcu to się roztapiam. A dzisiaj od samego rana chodziliśmy z mężem po sklepach i robiliśmy zakupy...myślałam, że padnę ! Nie wiem czy pisałam, ale definitywnie zrezygnowałam z wyjazdu na praktyki i zostaję w domciu. Bałam się zaryzykować i jechać...No cóż, mam nadzieję, że to dobra decyzja !

A poza tym to jest mi jakoś tak niefajnie, bo mój ukochany mąż w czwartek wyjeżdża poza granice Polski, a najgorsze jest to,że to aż na prawie 3 miesiące. Całkiem możliwe,że do niego pojadę w sierpniu...Ale też nie jest to pewne. Także czeka nas rozstanie i będzie mi troszkę smutno i... już zaczynam tęsknić.

Ziemzia - chyba sobie kupię rumianek, może troszkę pomoże ;)

Pozdrawiam gorąco. Beata.

Beatka, jakoś sie ucieszyłam, ze zostajesz :) Byłam przekonana ze pojedziesz, a tu prosze :) Rowniez mam nadzieje ze to najlepsza decyzja, i wszystko inne tez bedzie ok. Wytrwałosci w oczekiwaniu na powrot meza, wyobrazam sobie, jaki to smutek , ze wyjezdza. Pozdrawiam ciepło.

reklama
Dzięki Magi, tak mi miło, że się cieszysz :)
Będę pewnie często siedzieć na forum i żalić się jak to mi źle ;D
Żartuję, mam nadzieję, że minie szybciutko :p

Do góry