reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ana ja też nie moge sie doczekać Twojego czwartkowego USG :D A powiedz jak sobie dajesz rade ze Stasiem i brzuszkiem ??? chodzi mi np. o noszenie wozka,noszenie Stasia itd.

reklama
Kamila - wg moich wyobrażeń teraz to jeszcze luzik, gorzej będzie, jak z dwójka maluchów pójść na spacer. Czy laski sobie kupia takie wózki ???

Witam panie

Joeey ogromniaste całusy gratulacje i uściski

I podziwiam i chyle czoła że tak podchodzisz do takiej niespodzianki.Pamiętam że mówiłaś że na razie nie chciałaś drugiej dzidzi...i o ile w ogóle. I na prawde podziwiem że tak szybko odnalazłaś się w tej sytuacji. Tak piszę bo na mnie jedyna metoda chyba to wpadka :) a tak to chyba sama z siebie nie jestem w stanie się zdecydować.... i wpadka mimo że jedyna metoda to na pewno dłłłłłługo była bym w ciężkim szoku ;)
Ale wniosek jeden świetna z ciebie mama była jest i będzie ;)

A my dopiero wróciliśmy z Łodzi....i trochę nie w temacie jestem...... więc wybaczcie.................

Ana i Joeey w którejś gazecie "dziecięcej" z tego miesiąca jest o wózeczkach dla bliźniaków albo dzieciaczków z małą różnicą wieku.

Wanda pozniej to jakos sobie wyobrazam,zniesc wozek potem male na rekach i duze samo po schodach ale z brzuchem... Musialabym czekac ze spacerami na adriana zeby mi z wozkiem pomogł,zwłaszcza ze w ciazy nie moglam nic nosic i w nastepnych ciazach bedzie tak samo bo mam taka słabiutka szyjke ze zawsze bede miala zagrożenie...Nie wyobrazam sobie tego...

Kamila - a ja właśnie sobie później nie wyobrażam :) Jak dzidzia w brzuszku, to ani nie płacze, ani przewinąc nie trzeba, ani nakarmic, ani na spacer wyjść - a wózek - no cóż, ja mieszkam na parterze, Joeey też, więc luzik, Gorzej ma Ana no i Ty bys miała :( No ale na pewno cieżko bedzie z małą różnicą wieku, ale z drugiej strony łatwo :)
Trudno, bo wiadomo, że cięzko zająć się dwójką maluszków - chociaż Joeey ma juz pewne doświadczenie, bo została w końcu z Adą i Pauliną :)
Ale łatwiej, bo chyba takie 1,5 roczne dziecko nie odczuwa tak zazdrości, jak np 3, 4 czy 5 latek :) Tak mi się wyjdaje :)
A poza tym 2 lata to chyba idealna róznica wieku - na początku cięzko będzie, ale za to później super będa się dogadywać :) No i zawsze lepiej mieć rodzeństwo niż nie mieć :)

Napisałabym jeszcze dłuższy wywód na temat rodzeństwa, ale juz mi się spieszy pomału na zakupy i obiad robić :) Tyle że Paulina nadal śpi ;D

Donia ja bede,wiec jak ty bedziesz to sie spotykamy :D
Ana bedziesz ??? Wanda ???

Własnie maly siedzial na kana[pie z Adrianem i babcia i chwila nie uwagi i zarąbał łukiem brwiowym w kant stołu,huk był straszny i ryk tez,od razu przyłożylam mu łyżke bo nóz kolo oka ruchliwego dziecka to nie bardzo,zaraz sie smial ale i tak ma spuchniete i pewnie bedzie mial śliwe :(
ide na spacer...

reklama
Do góry