Kurna chata dziewczyny!!ja mam meksyk z allegro!!!wobec mnie popelniono przestepstwo gospodarcze!!jakis gostek dorwal sie do mojego konta i sprzedawal na mnie fikcyjne rzeczy!!!dzisiaj wlasnie ide na policje zlozyc zawiadomienie i poki co mam niedostepne konto!!!
reklama
Paula25
szczęśliwa :)
o rany! Ewela nie zazdroszcze co za baran!!!! teraz musisz to wszystko tłumaczyć! :ewela1 pisze:Kurna chata dziewczyny!!ja mam meksyk z allegro!!!wobec mnie popelniono przestepstwo gospodarcze!!jakis gostek dorwal sie do mojego konta i sprzedawal na mnie fikcyjne rzeczy!!!dzisiaj wlasnie ide na policje zlozyc zawiadomienie i poki co mam niedostepne konto!!!
Dorotko co prawda to prawda ja biuletyn musze oddać 25 września
Steffi
Fanka BB :)
Paula - dzięki za życzonka powrotu do zdrowia
Z nadgarstkiem juz na szczęście ok, ale za to w niedzielę byliśmy u znajomych na roczku ich dziecka (mamay 4 znajomych i wszyscy mają dzieci z 2005 roku ) i koleżanka mnie chyba zaraziła grypą bo dzisiaj wstałam z pierońskim bólem głowy i gardła..... i jeszcze katar... BUUUUUUUU
Sorbuś - co za cham śmiał Was okraść, a żeby tego gnojka też ktoś okradł. Mam nadzieję że dostaniecie duuuuże odszkodowanie.....szybciutko kupicie nowy kompjuterek i wrócisz do nas
idę... bo Kuba marudzi...... prześwituje mu prawa dolna jedynka więc się coś na dniach do gryzienia pojawi :
Z nadgarstkiem juz na szczęście ok, ale za to w niedzielę byliśmy u znajomych na roczku ich dziecka (mamay 4 znajomych i wszyscy mają dzieci z 2005 roku ) i koleżanka mnie chyba zaraziła grypą bo dzisiaj wstałam z pierońskim bólem głowy i gardła..... i jeszcze katar... BUUUUUUUU
Sorbuś - co za cham śmiał Was okraść, a żeby tego gnojka też ktoś okradł. Mam nadzieję że dostaniecie duuuuże odszkodowanie.....szybciutko kupicie nowy kompjuterek i wrócisz do nas
idę... bo Kuba marudzi...... prześwituje mu prawa dolna jedynka więc się coś na dniach do gryzienia pojawi :
zdanka
Fanka BB :)
JOEEY GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorbek tak mi przykro :-[ :-[ :-[
Atreiiu , Szymuś,Filipek co za przystojniaczki
a teraz co u nas więc byliśmy w sobote na basenie było super Ewa w wodzie czuje się jak rybka
i niestety znów wystraszyła swą radością dwoje dzieci
Sorbek tak mi przykro :-[ :-[ :-[
Atreiiu , Szymuś,Filipek co za przystojniaczki
a teraz co u nas więc byliśmy w sobote na basenie było super Ewa w wodzie czuje się jak rybka
i niestety znów wystraszyła swą radością dwoje dzieci
Joeey no czytam czytam i oczom nie wierze!!! ;D kochanie, sciskam Cie i caluje
no, to teraz koniec z papieroskami, dbamy o siebie jednym slowem ;D i siwetnie to ujelas - wlasnie tak bedzie, zobaczysz, zaczniesz prace juz z odchowanymi maluszkami za jednym ciachnieciem. To przyznam, ze Ty szybciej zobaczylas plusy, ja musialam sie otrzaskac z ta mysla pare tygodni. Dla mnie to byl total szok, choc teraz bardzo sie ciesze i nie zamienilabym na nic swojego stanu, juz nie moge sie doczekac czwartkowego usg. Ale fajnie, bedziemy sie wymieniac przypadlosciami ciazowymi i potem narzekac na duze bebzony i szalecacych Ade i Stasia ;D az w koncu utulimy swoje malenstwa ;D caluje Cie raz jeszcze i gratuluje
a wczoraj mielismy b mily dzien - cale rano i do obiadku bylismy na mega spacerze i sie wyjezdzilam na zapas na rowerze ;D Stas spal 4 bite godziny, swinia zawsze tak robi jak nie wezmiemy ksiazek ze soba, dobrez ze ten rower byl
cos jeszcze chcialam napisac, ale wiadomosc Joeey zakasowala wszystkich ;D
no, to teraz koniec z papieroskami, dbamy o siebie jednym slowem ;D i siwetnie to ujelas - wlasnie tak bedzie, zobaczysz, zaczniesz prace juz z odchowanymi maluszkami za jednym ciachnieciem. To przyznam, ze Ty szybciej zobaczylas plusy, ja musialam sie otrzaskac z ta mysla pare tygodni. Dla mnie to byl total szok, choc teraz bardzo sie ciesze i nie zamienilabym na nic swojego stanu, juz nie moge sie doczekac czwartkowego usg. Ale fajnie, bedziemy sie wymieniac przypadlosciami ciazowymi i potem narzekac na duze bebzony i szalecacych Ade i Stasia ;D az w koncu utulimy swoje malenstwa ;D caluje Cie raz jeszcze i gratuluje
a wczoraj mielismy b mily dzien - cale rano i do obiadku bylismy na mega spacerze i sie wyjezdzilam na zapas na rowerze ;D Stas spal 4 bite godziny, swinia zawsze tak robi jak nie wezmiemy ksiazek ze soba, dobrez ze ten rower byl
cos jeszcze chcialam napisac, ale wiadomosc Joeey zakasowala wszystkich ;D
reklama
Podziel się: