reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurna chata dziewczyny!!ja mam meksyk z allegro!!!wobec mnie popelniono przestepstwo gospodarcze!!jakis gostek dorwal sie do mojego konta i sprzedawal na mnie fikcyjne rzeczy!!!dzisiaj wlasnie ide na policje zlozyc zawiadomienie i poki co mam niedostepne konto!!!

reklama
ewela1 pisze:
Kurna chata dziewczyny!!ja mam meksyk z allegro!!!wobec mnie popelniono przestepstwo gospodarcze!!jakis gostek dorwal sie do mojego konta i sprzedawal na mnie fikcyjne rzeczy!!!dzisiaj wlasnie ide na policje zlozyc zawiadomienie i poki co mam niedostepne konto!!!
o rany! Ewela nie zazdroszcze :mad: co za baran!!!! teraz musisz to wszystko tłumaczyć! ::) :(

Dorotko co prawda to prawda :) ja biuletyn musze oddać 25 września ;)

Paula - dzięki za życzonka powrotu do zdrowia
Z nadgarstkiem juz na szczęście ok, ale za to w niedzielę byliśmy u znajomych na roczku ich dziecka (mamay 4 znajomych i wszyscy mają dzieci z 2005 roku :) ) i koleżanka mnie chyba zaraziła grypą bo dzisiaj wstałam z pierońskim bólem głowy i gardła..... i jeszcze katar... BUUUUUUUU :( :(

Sorbuś - co za cham śmiał Was okraść, a żeby tego gnojka też ktoś okradł. Mam nadzieję że dostaniecie duuuuże odszkodowanie.....szybciutko kupicie nowy kompjuterek i wrócisz do nas :)

idę... bo Kuba marudzi...... prześwituje mu prawa dolna jedynka więc się coś na dniach do gryzienia pojawi ::)

Ewela - o rany, ale jak ktos sie dorwał do Twojego konta ??? I Ty tego nie zauważyłaś ???

Joeey - przyjmij jeszcze serdeczne gratulacje od Zuzi :)

JOEEY GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorbek tak mi przykro  :-[ :-[ :-[

Atreiiu , Szymuś,Filipek co za przystojniaczki

a teraz co u nas więc byliśmy w sobote na basenie było super Ewa w wodzie czuje się jak rybka
i niestety znów wystraszyła swą radością dwoje dzieci  ;)

Joeey no czytam czytam i oczom nie wierze!!! ;D kochanie, sciskam Cie i caluje :D :D :D
no, to teraz koniec z papieroskami, dbamy o siebie jednym slowem ;D i siwetnie to ujelas - wlasnie tak bedzie, zobaczysz, zaczniesz prace juz z odchowanymi maluszkami za jednym ciachnieciem. To przyznam, ze Ty szybciej zobaczylas plusy, ja musialam sie otrzaskac z ta mysla pare tygodni. Dla mnie to byl total szok, choc teraz bardzo sie ciesze i nie zamienilabym na nic swojego stanu, juz nie moge sie doczekac czwartkowego usg. Ale fajnie, bedziemy sie wymieniac przypadlosciami ciazowymi i potem narzekac na duze bebzony i szalecacych Ade i Stasia ;D az w koncu utulimy swoje malenstwa ;D caluje Cie raz jeszcze i gratuluje :)

a wczoraj mielismy b mily dzien - cale rano i do obiadku bylismy na mega spacerze i sie wyjezdzilam na zapas na rowerze ;D Stas spal 4 bite godziny, swinia zawsze tak robi jak nie wezmiemy ksiazek ze soba, dobrez ze ten rower byl

cos jeszcze chcialam napisac, ale wiadomosc Joeey zakasowala wszystkich ;D

reklama
Do góry