reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

I nikt nie zgadł mojej zgadywanki ???
to jutro dam podpowiedź, a teraz mykam oglądać serial Prison Break - bo właśnie dostałam cały 1 sezon ;D

reklama
Ketsa jakbys mogla mi troche wczesniej wyslac adresy, bo nie wiem, jak u mnie bedzie z netem, zreszta jeszcze Ci powiem, jest chyba miesiac na rezygnacje to zdaze :p

Wanda ja naprawde wiem ;D :p chyba ogladalam go niedawno, ale u mnie tez sie alzheimer zaczyna ;D czyli co, odgadlam ?? :p

hejo ;D

Wandzik ta stronka z cycem nie bardzo mi chodzi  :(

Natalko no to masz  :angel: >:D 2 w 1 na zawolanie aniol a czasem diabelek

Chcialabym serdecznie podziekowac mamuska za trzymanie kciukow za nas  bo chyba pomoglo.....narazie nie zapeszam ale chyba nie jest tak tragicznie

Wynalazlam super lekarza(babka po 60 ale chyba z powolania) ni i to nie koniecznie neki; sa rozne tezy a na 100% bedziemy wiedziec po usg brzuszka (dopiero 28 wrzesnia)a mianowicie;

-Ola ma duza przestrzen miedzy cipcia a cewka moczowa i tam moze zbierac sie mocz i wywolywac te bakterie
-moze jej sie cofac mocz
-moze miec slabe napiecie w jelitkach
diagnoz jest duzo i nie koniecznie moga to byc nerki bo morfologia moczu jest dobra, w kazdym razie to wszystko jest pod skalpel i do wyleczenia  :laugh:

normalnie padam juz na ryjek :-[

moja tesciowa dzis rano do mnie dzwoni i mi gada zebym sobie w domu siedziala a ona pojedzie z Ola do lekarza >:D >:D :-X zostawiam to bez kometarza......

no to cale szczescie, ze jednak diagnoza moze byc inna, oby dalej szlo tym torem :) Ty tesciowa w ogole zostaw bez komentarza ;D

a no i dzwonie dzis do goscia z allegro co z tym fotelem i kurka on go wyslal i firma kurierska zawinila i teraz lezy na magazynie w Katowicach i nie idzie sie tam dodzwonic a o malo wystawilabym gosciowi negatywa :p

Wiolus - no to jest nadzieja, że może wcale nie nerki :) to teraz trzymam kciuki, żeby okazało się, że to najbardziej prosta sprawa :)

Ana
- a ja nie wiem czy ostatnio oglądałaś film o który chodzi ;D ;D ;D Ja mam go na płytce, oglądałam kilka razu, ale podanego kadru w ogóle nie kojarzę :p Dlatego go zadałam :) Ale odpowiadaj na zgadywankach :p

reklama
Wioluś - nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę!!! Nadal trzymamy kciuki i mamy nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i gładziutko, trzymaj się kochana i bądź dzielna, a Oleńkę wyściskaj od nas moko, moko!! Teściową zwolnij!! Porypało babinkę!!!

Do góry