reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Śny potrafią czasem dopiec nawet zeszłej nocy sniło mi się że łażą po mnie szczury Bożę co za koszmar obudził mnie Bartek bo strasznie sapałam podobno :laugh: :laugh: :laugh: ciekaweco sobie pomyśłam

a ja byłam taka wystrasznona :p 8) 8) 8)

reklama
Sorbek takie placze przez sen mijaja z czasem ;) a Ty to juz masz niezle koszmary :laugh:

to ja przy sniadanku, a po bedzie kawusia..

czytalyscie ''Samotnosc w sieci'' bo mi sie bardzo podobala ksiazka, a wlasnie uslyszalam, ze 15 wrzesnia ma byc film w kinach - Cielecka i Chyra maja grac - on mi pasuje ale ja wyobrazalam sobie jako ruda ::)

witam...

Wkoncu udalomi sie nadrobic!!!!
Ja tez mam meksyk ze spanie m Szymka!od 3 mniesiaca przesypial cala noc a teraz budzi sie w nocy jakies 3 razy i ja daje mu pic!ale dzis to bylo juz przegiecie -pobudka o 4.30!!!moje dziecko mialo juz dosc spania i tak strasznie marudzil!@przytulanie i glaskanie nic nie pomagalo!teraz sobie juz spi w najlepsze!!!!!

Wiolus nie masz sie czym przejmowac bo napewno jest wszystko dobrze!!jak juz kiedys pisalam znam duzo dzieciaczkow ktore pierwsze zaczely chodzic a pozniej dopiero saidac!!!

Sorbus gratulacje dla Maii!!!!moje dziecie jeszcze nie zakumalo raczkowania ale sam sobie juz siada z kleczkow!!!takze pewno juz niedlugo!!!!

Karinko ja mialam to samo z zabkiem pierwszym-poprostu nie mialam pojecia co sie dzieje!!!a tu zabaek po 3 dniach sie pojawil!!!

Wandziek ja jestem za ale prosze zeby zagadki nie byly tylko z malarstwa bo nie mamy szans z Joeey!!!!

A no i oczywiscie Beatko wszystkiego najlepszego z okazjii imieninek!!!!buziaki wielkie!!!!

Ja nie czytałam :-[ :-[ :-[

Chciałam tez przeczytac wspomninia Durczoka ale cos nie moge trafic w bibliotece

A co do snów toraz mi się przysniło żę stoję przed trójcą święto na sądzie ostatecznym i strasznie płakałam bo nie chciałam umierać bo na pogerzebie okazało sie że mój ukochany tez mnie kocha ;) :laugh: :laugh: :laugh: ale sen co

i Pan bóg dał mi do wyboru albo wracam tak jak jest alebo do nieba albo jako niemowle moge sie odrodzić ale bałąm się ze jak wróce to mnie do nieba znowu nie przyjmie potem

Joeey ja czytalam ale już daaawno i nie pamiętam za bardzo o co tam chodziło, fajnie bedzie sobie przypomnieć oglądając film :) no zobaczymy jak przerobią Cielecką a Chyra....hmm...myslałam ze bedzie ktoś przystojniejszy  :p ;)

Sorbek ale Ty masz sny!!!! ::) ::) ::)

Hej ja wpypilam kawke czytajac,a teraz sobiepisze...

sorbek Hania czasem nawet sie zanosi od placzu przez sen macha ekami we snie.To musi kiedys minac.Szwagrostwa corka tak ma,tyle ze ona ma 7 lat.W nocy drze sieniesamowicie,dzis nawet tak sie darla ze az sie Hania obudzila.To jest nic z hani pochlipywanniem :-[ ::)

Wiolus pociesze Cie ze Hania tez jeszce nie wstaje sama,nie raczkuje.Tyle ze siedzi i od paru dni sama siada.I na Olenke przyjdzie czas ::)

Paula biedactwo wspolczuje dentysty nienawidze dentystow!!!Boje sie dentystow :o :o :o

Karina
wspolczuje zabkowania Gabryni.Biedactwo sie meczy a ty razem z nia.Mam nadzieje ze chociaz szybko minie.Moze faktycnie lepieej jej dac cos przeciwbolowego,to bedzie Wam lzej.Chociaz przed snem  ::)

Beatko 1000 lat i czego sobie zyczysz!!Jak maz Ci przyjedzie to tez pewnie nie bedziesz spala w nocy,alepewnie z przyjemniejszej przyczyny ;)

Gratulacje dla mowiacych dziciakow.POchwale sie ze Hania tezmowi da i mniam mniam i tata i duzo innych rzeczy ale za cholere nie wiem o co jej chodzi ;)

Wlasnie Frytka jest w Pytaiu na sniadanie.Jak ona wyglada po tej operacji plastycznej nosa zupelnieinazcej.I jest idiotka!

Hejka z rańca
Własnie moja mała padła i spi ::) Mój mąż wrócił dzis z nocki do domu i narobił mi i Weronice zdjęć jak spimy w łóżku, chyba chłopowi odbiło ::)

wiolus nieprzejmuj sie tak, każde dziecko rozwija sie inaczej, ja tez sie martwiłam że Weronika jeszcze nie siedzi, nieraczkuje itp gdzie inne dzieciaczki juz dawno to robiły :p a teraz tak zasówa po podłodze, że nienadązysz za nią :D
jsorbek ty masz sny ;D ;D
joeey ja czytałam książkę i to niedawno, bo kolezanka powiedziala, że nakręcili "Samotność w sieci" a ja niewiedziałam co to jest ;D to mnie opie...bo ona czytała ta książke juz parę razy i mi pożyczyła, także lekture mam juz za sobą ;) Jestem ciekawa jak im film wyszedł :p chociaz Cieleckiej nielubie jako aktorki :p

My czekamy na kolejne ząbki, dwie dolne jedynki juz dawno jej wyszły i dalej nic, taka długa przewa w ząbkowaniu??

Beatko wszystkiego naj, naj, naj

reklama
o tak Frytka sie popisuje ale musze szczerze przyznac, ze wyglada bombowo po tej operacji - zupelnie inna twarz !! :o
Agnes u Nas tez taka dluga przerwa w zabkowaniu - dwie dolne jedyneczki i cisza...a ciagle zagladam w nadzieji, ze moze dzis......... ::) bo marudzi caly czas :laugh:

Do góry