reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beatko a dzisiaj masz imieniny ???

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WYSMIENITEGO SAMOPOCZUCIA, DUZO MILOSCI I POCIECHY Z MEZA I SYNKA !!!

czesto tu czytam jak sobie pojadasz pizze lub mc donalda - mniam ! - moze czas skonczyc z fast foodami po takiej nauczce ???  ;) chociaz pewnie jak utro maz wroci to tez bedziecie sie zajadac  ;) :laugh:

Paula moja Ada jest taka na codzien, to bardziej pytanie do Kariny - jak Gaba dzisiaj ??? wspolczuje zlego samopoczucia - przydalaby Ci sie tabletka do ssania  :-[

reklama
tak joeey, mam dzisiaj imieniny! Dzięki za życzenia!

A fast foodom powinnam juz powiedziec stop, ale tak je uwielbiam...A mężus tez czesto wcina takie jedzonko i mysle, ze to się nie zmieni.

Kurde jak ja chce juz go wyściskać! :laugh:

Joeey tabletki mam ale nie pomagają a do dentyski już sie zapisałam dziś na 11:30  ::) Dentystke mamy w parcy więc od razu poszłam sie zapisac i akurat dziś jedna babka zrezygnowała.

Karina no mam nadzieje że u Gabrysi to ząbki i niedługo to minie :)

Beatko już nieługo :)

Hej dziewczyny

jak zwykle nikt nie zuważył ;) :laugh: :laugh: :laugh: że Maja mówi da świadomie całkiem jak tylko jedzenie zobaczy :p

Wioluś
nie przejmuj się na zapas zobaczysz wszystko bedzie dobrze

Wanda niezłe zagadki - szkoda że jestem taka fujara z malarstwa :-[ :-[ :-[
Ale pomysł wątku świetny - jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Karina jak dziś Gabi ??

wiecie co maja od kilku noocy płacze nigdy tak nie było ale płacze przez sen bo jak wstaniemy damy jej smoka i chwilkę pogłaszczemy to zaraz jest cisza i śpi dalej - co to możę być ????????

Wiolus gratulacje dla Oluni za śliczne słowa  :) nie martw sie napewno Ola nieługo zacznie ładnie siedzieć i stać :) a konsultujesz to z jakimś lekarzem? jeśli chodzicie na rehabilitacje to nie musisz sie martwić, skoro jak piszesz że widac postępy. Trzymam kciuki żeby tak było. :)

Wanda o jakiej fotce pisała Karina ???

Magdamaj gratulacje dla koleżanki!!! :)

Karina a nie dajesz Gabrysi czopków na ząbkowanie Viburcol, one są ziołowe więc napewno nie zaszkodzą a może pomogą.

Sorbuś przyznaje ze nie zauważyłam :-[ Gratulacje dla Majeczki! :)
Kacperek tez czasami płacze przez sen, dzieciaczki tak mają niestety :( ale trzeba je wtedy przytulić, dac smoka i jest ok , nie pamiętają tego co im sie sniło.

Sorbus nie wiem co Ci poradzić, kiedyś coś o tym czytałam ale już nie pamiętam dokładnie co, może akurat wtedy Majusia jest w tzw. fazie snu. bidulka, dlaczego dzieciaczki mają złe sny??? :( ::) tak nie powinno być!

reklama
Do góry